Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iyi aksamlar kızlar...
hemen hemen herkes burda sizi görmek ne güzelll
sonunda adet oldum kızllaarrr çok sükür yaa çarsamba günü doktora gidicem.ben normal muayene olamıyorum o yüzden anestezi altında muayene olacağını hazırlıklı olmamı söylediler.çok heyecanlıyım aaaaaayyyyyyyyy:)) inşallah bu ssefer güzel sonuçlanır.
BERCESTEcim bugün de 100 okudum.dün de özel msj yollamıstım umarım okumussundur.

hayalimmm yatağı bile kırmış baksana nasıl bi çarpışmaysa artık bilemiyorum yani :94:

berceste ve seldaaaa size bi mesaj yazdim gozden kacirdiniz tekrar kopyaladim yine gozden kacti sanirim,,cevabini merak ediyorum,,bende terslikmi var diye mer
ak ediyorum yaww

ayyy hadi hayırlısı. kız senin için ben bile çok heyecanlanıyorum. inşallah bu ay olacak

HADI ORDAN cok carpisanlar onlar sayfada benim yuzumden kapaniyomusmus pehhhh

peeeeh. bir her gün çarpışıyoz da yatak kırmıyoz yatan kıran seniii

okudum canım hemen ekliyorum perimle rümeysa da okudukları için
özel mesaj 10 dakikada yazılıyo sonrada unutmuşum
bu arada inşallah çarşambayı dört gözle bekleyecez

bu arada 2500 oldu kızlarrrr hadi bi el atın cumaya bitecek inşallahhhhhh

selam citirlarrrrr
hoş geldin canııım
berceste ve seldaaaa size bi mesaj yazdim gozden kacirdiniz tekrar kopyaladim yine gozden kacti sanirim,,cevabini merak ediyorum,,bende terslikmi var diye mer
ak ediyorum yaww

kız haydoş ne anormalliği yav. bence bizim kocaların biraz hormonu fazla geliyor hele ben bi ara keçi boynuzu falan deneyeyim dedim. oy o da ne piissss sabah akşam istiyo. ben de keçi boynuzunu bıraktırdım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…