- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
sen çok tatlısın yaaaa
selam kizlar kimler neler yapiyor bakayim?
aşkım bende bu ay firesiz çarpıstım 4 ünden beri ama benim kociş isyanlarda ama[/QUO
simdi benim adetim bitti ya ertesi gunu carpistik ,,,sonra bir gun ara verip dun yine carpistik,,bugun kocis almanyaya gitti yine yarin gelince yine carpisirim,,ve toplam 6-defa yi buluyo yumoslar bitene kadar ...yumos donemi biter bitmezde ben kaciyorum isim kalmadi artik onunla diye..kikikisimdi bu durum normalmi degilmi ?? kafam karisti yahuu
BERCESTEEM BU MESAJI GOZDEN KACIRDINIZ SANIRIM BENDE BIRKEZ DAHA KOPYALADIM,,CEVAP VERINN SELDA BERCESTE
yani bebek isi olmadigi zamanlar yani 1 sene oncesi oyle degildi dimi ????
.............................
kız haydoş ne yazdın bakiim de açılmıyo o sayfa
bencede hayalim yapıyo hepp:118:
hoş geldin canım. ne olsun sataşacak yer arıyordum ben de hayalime sataşıyoruum.
buradan hayalime sesleniyorum. kız seni çok seviyom heee
selam kizlar kimler neler yapiyor bakayim?
hoş geldin canım. ne olsun sataşacak yer arıyordum ben de hayalime sataşıyoruum.
buradan hayalime sesleniyorum. kız seni çok seviyom heee[/QUO
ne guzel :)) hep sevelim sevilelm:))
ayyy hadi hayırlısı. kız senin için ben bile çok heyecanlanıyorum. inşallah bu ay olacakiyi aksamlar kızlar...
hemen hemen herkes burda sizi görmek ne güzelll
sonunda adet oldum kızllaarrr çok sükür yaa çarsamba günü doktora gidicem.ben normal muayene olamıyorum o yüzden anestezi altında muayene olacağını hazırlıklı olmamı söylediler.çok heyecanlıyım aaaaaayyyyyyyyy:)) inşallah bu ssefer güzel sonuçlanır.
BERCESTEcim bugün de 100 okudum.dün de özel msj yollamıstım umarım okumussundur.
HADI ORDAN cok carpisanlar onlar sayfada benim yuzumden kapaniyomusmus pehhhh
iyi aksamlar kızlar...
hemen hemen herkes burda sizi görmek ne güzelll
sonunda adet oldum kızllaarrr çok sükür yaa çarsamba günü doktora gidicem.ben normal muayene olamıyorum o yüzden anestezi altında muayene olacağını hazırlıklı olmamı söylediler.çok heyecanlıyım aaaaaayyyyyyyyy:)) inşallah bu ssefer güzel sonuçlanır.
BERCESTEcim bugün de 100 okudum.dün de özel msj yollamıstım umarım okumussundur.
20 haziran evet ama ben önce oldum :18:
benim bat ım 15 hazirandı daha gelmedi
hoşgeldin canım heralde biz seninle hiç karşılaşamadık
tanışalımmı:13:
hoş geldin canııımselam citirlarrrrr
berceste ve seldaaaa size bi mesaj yazdim gozden kacirdiniz tekrar kopyaladim yine gozden kacti sanirim,,cevabini merak ediyorum,,bende terslikmi var diye mer
ak ediyorum yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?