Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayyy ben kikirdemekten millet beni artik ciddiye almiyo yahuu kiz ben ciddiyiiimmm

kız ben de ciddiyim. ne anormalliği sen de. bana kalsa haftada 1 yaparım anca:)

NE BILIYIM esimdede bendede son 1 senedir isteksizlik var ,,bakma cocuk icin cabaliyoz iste,,,doktor esim icin is stresi yuzunden dedi ,,,bende kaciyorum bu bebis olayi beni soguttu iyice haa

ayyy hadi hayırlısı. kız senin için ben bile çok heyecanlanıyorum. inşallah bu ay olacak

okudum canım hemen ekliyorum perimle rümeysa da okudukları için
özel mesaj 10 dakikada yazılıyo sonrada unutmuşum
bu arada inşallah çarşambayı dört gözle bekleyecez

sağolun kızlar heyecanımı paylastığınız için inşallah olur orkidecim bu ay hepimizinkii

topicte olaylar olaylar bu ne yaa çarpısan çarpısana yatağı bile kırdınız hee hayalim alemsin yaaa
bi bizde iş yok galiba biz doktora bıraktık her seyi

NE BILIYIM esimdede bendede son 1 senedir isteksizlik var ,,bakma cocuk icin cabaliyoz iste,,,doktor esim icin is stresi yuzunden dedi ,,,bende kaciyorum bu bebis olayi beni soguttu iyice haa

oluyor bazen.bizde kizimiz icin baya ugrasdik......ondan sonra istek azaldi.ama yaniden artmaya basladikiikinci bebeis isi cikti

ayyy ben kikirdemekten millet beni artik ciddiye almiyo yahuu kiz ben ciddiyiiimmm

valla bebiş için yapınca insan soğuyo. iş stresi, yoğun iş hayatı da soğutuyor tabi insanı. valla bebek istemesem, işten gelince hayatta izin vermem ama malum

herseyi doktora biraktik derkenn???? carpismayidamiii ?? kkikiki

2 yumos vardı biri çatlamış ikincisi hala küçük 1.54 sancım icin kist falan yok dedi taş olabilirmiş ağrı kesici iğne yaptı sancın devam ederse ambulans çağır diyo manyak karı sancın geçerse yine çarpışın dedi dua edin kızlar sancım hala devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…