bu arada 2500 oldu kızlarrrr hadi bi el atıncumaya bitecek inşallahhhhhh
valla benim de biraz isteksizliğim oluyor ama işin içinde bebek olduğundan beri
çok istekliyim
canım bende sana yazdım mesajjjj sen görmedin
hoş geldin canııım
kız haydoş ne anormalliği yav. bence bizim kocaların biraz hormonu fazla geliyorhele ben bi ara keçi boynuzu falan deneyeyim dedim. oy o da ne piissss sabah akşam istiyo. ben de keçi boynuzunu bıraktırdım.
ayyy ben kikirdemekten millet beni artik ciddiye almiyo yahuukiz ben ciddiyiiimmm
nasıl yaniii bi test ypısana meraktan ölürdüm ben
yapın şu testleride meraktan bırakmayın bizi
benim bat ım 15 hazirandı daha gelmedi
kız ben de ciddiyim. ne anormalliği sen de. bana kalsa haftada 1 yaparım anca:)
ayyy hadi hayırlısı. kız senin için ben bile çok heyecanlanıyorum. inşallah bu ay olacak
okudum canım hemen ekliyorum perimle rümeysa da okudukları için
özel mesaj 10 dakikada yazılıyo sonrada unutmuşum
bu arada inşallah çarşambayı dört gözle bekleyecez
200 tefriciyede benden.....
NE BILIYIM esimdede bendede son 1 senedir isteksizlik var ,,bakma cocuk icin cabaliyoz iste,,,doktor esim icin is stresi yuzunden dedi ,,,bende kaciyorum bu bebis olayi beni soguttu iyice haa
ayyy ben kikirdemekten millet beni artik ciddiye almiyo yahuukiz ben ciddiyiiimmm
NE BILIYIM esimdede bendede son 1 senedir isteksizlik var ,,bakma cocuk icin cabaliyoz iste,,,doktor esim icin is stresi yuzunden dedi ,,,bende kaciyorum bu bebis olayi beni soguttu iyice haa
sağolun kızlar heyecanımı paylastığınız içininşallah olur orkidecim bu ay hepimizinkii
topicte olaylar olaylar bu ne yaa çarpısan çarpısanayatağı bile kırdınız hee hayalim alemsin yaaa
bi bizde iş yok galiba biz doktora bıraktık her seyi
aşkım bende bu ay firesiz çarpıstım 4 ünden beri ama benim kociş isyanlarda ama[/QUO
simdi benim adetim bitti ya ertesi gunu carpistik ,,,sonra bir gun ara verip dun yine carpistik,,bugun kocis almanyaya gitti yine yarin gelince yine carpisirim,,ve toplam 6-defa yi buluyo yumoslar bitene kadar ...yumos donemi biter bitmezde ben kaciyorum isim kalmadi artik onunla diye..kikikisimdi bu durum normalmi degilmi ?? kafam karisti yahuu
yani bebek isi olmadigi zamanlar yani 1 sene oncesi oyle degildi dimi ????
ben hep kaçıyorum kızım onların isteğine güçmü dayanır
benimkine kalsa yataktan çıkmazzz
ama ben artık çok zevk almıyorum eski günleri özledim
herseyi doktora biraktik derkenn???? carpismayidamiii ?? kkikiki
ben hep kaçıyorum kızım onların isteğine güçmü dayanır
benimkine kalsa yataktan çıkmazzz
ama ben artık çok zevk almıyorum eski günleri özledim
heyyy gidi eski gunler beaaa kiz yeni evlendigim senelere goturdun beni heekikikikii o neydi be gunde 3 -4 defa gormemisler gibi ayyyy piessss ihh:120: :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?