2 yumos vardı biri çatlamış ikincisi hala küçük 1.54 sancım icin kist falan yok dedi taş olabilirmiş ağrı kesici iğne yaptı sancın devam ederse ambulans çağır diyo manyak karı sancın geçerse yine çarpışın dedi dua edin kızlar sancım hala devam ediyor
heyyy gidi eski gunler beaaa kiz yeni evlendigim senelere goturdun beni heekikikikii o neydi be gunde 3 -4 defa gormemisler gibi ayyyy piessss ihh:120: :120:
gecmis olsun canim.insallah cabucak gecer yaaaaaaaaaa
2 yumos vardı biri çatlamış ikincisi hala küçük 1.54 sancım icin kist falan yok dedi taş olabilirmiş ağrı kesici iğne yaptı sancın devam ederse ambulans çağır diyo manyak karı sancın geçerse yine çarpışın dedi dua edin kızlar sancım hala devam ediyor
heyyy gidi eski gunler beaaa kiz yeni evlendigim senelere goturdun beni heekikikikii o neydi be gunde 3 -4 defa gormemisler gibi ayyyy piessss ihh:120: :120:
hızlı koşan at çabuk yorulurmuş yavrum ne yapmışınız siz öyle
NE BILIYIM esimdede bendede son 1 senedir isteksizlik var ,,bakma cocuk icin cabaliyoz iste,,,doktor esim icin is stresi yuzunden dedi ,,,bende kaciyorum bu bebis olayi beni soguttu iyice haa
test yapmadinmi:26::26:
İnşallah canım inşallah tam zamanını buldu bu arada kür ve incir ise yaradı tavsiye ederim
herseyi doktora biraktik derkenn???? carpismayidamiii ?? kkikiki
İnşallah canım inşallah tam zamanını buldu bu arada kür ve incir ise yaradı tavsiye ederim
idrar yaptım negatif ama dediğim gibi 16. günde 10 mm idi dr bu ay olmaz dedi geç döllenme olmuşsa idrarda çıkmıyr diye düşünüyrm ya nekadar beklesem kan için acaba 30 tl veripte negatif görmek istemyrm
nasil yani tas bobrek tasimi??? idrarinda yanma oluyomuydu ??
hızlı koşan at çabuk yorulurmuş yavrum ne yapmışınız siz öyle
ne biliyim yaa vurduk nal lara yalah dedik ,,sonu bu oldu bak kikikikikiiki
bende öyleyim geçen eşime seni özledim dedim yaa
bebek için uğraştığımız için yastığı koy şunu yap bunu yap valla
işin tılsımı iyice kaçtı dr takibinden önce daha iyiydik gerçi şimdi yapacağımız zaman belli ya onunda içinden gelmedi
cuma dinlenin dedi vallla ozaman istedik yapmayı insan bünyesi çok garip
evet bi gorev haline donunce bebek yuzunden ,,insanda gercekten zevk denen bisey kalmiyoo,,iste dun gecede bebegi kafamizdan sildik kendimiz icin dedik yatak gitti ,,
bende öyleyim geçen eşime seni özledim dedim yaa
bebek için uğraştığımız için yastığı koy şunu yap bunu yap valla
işin tılsımı iyice kaçtı dr takibinden önce daha iyiydik gerçi şimdi yapacağımız zaman belli ya onunda içinden gelmedi
cuma dinlenin dedi vallla ozaman istedik yapmayı insan bünyesi çok garip
ben kizima hamileyken adet 10 gecmisdi.test o zaman gosterdi.birde sen igne ile yapilan testi biliyormusun.....hemde bedava evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?