Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canım çok kötüdür ooooooo sen en iyisi bol bol su iç
bol derken sürahiye suyu doldur 10 dakikada boşalt bir daha iç
ben çok çektim Allah kimseye vermesin inşalaah çabuk atlatırsın

nasıl bi kür bu canım anlatır mısın?

10 kasık tarcin 10 kasık çörek otu 12 kasık bal hepsini karıştırıp adetinin 2 gunünden itibaren başlıyorsun 12 gün boyunca sabah aksam 1 kasık yiyeceksin yani sıra kuru incir gecen ay yumurtam çatlamamıştı bugünkü kontrolde çatlamış dedi

canım çok kötüdür ooooooo sen en iyisi bol bol su iç
bol derken sürahiye suyu doldur 10 dakikada boşalt bir daha iç
ben çok çektim Allah kimseye vermesin inşalaah çabuk atlatırsın

2 ağrı kesici ictim bide iğne yaptı ins şifa olur

geçmiş olsun canım inşallah hemen hamiş kalırsın
bizimde bu ay evde tadilat var belkim bende hamiş kalırım

geçmiş olsun canım inşallah hemen hamiş kalırsın
bizimde bu ay evde tadilat var belkim bende hamiş kalırım

cok tesekkur ederim canim.bu ay bakalim adetim cok yakin zamanda ama gecen ay kimyasal gebelik gecirdim adetim 32. gunde geldi normalde 28 gunde bir oluyor.bakalim bu ay ne olucakk merakla beklemekteyim.

sen kaç yıllık evlisin ben 4 yıllık olacam bu temmuzda
daha çiçeği burnundayım yanii

kikiki cicege bak sennn ..bende onumuzdeki kis 9 sene olucak ,,,eskidikmi acaba:26:

Evet canım böbrek tası belimden giriyor sancı kasığıma ordanda vajinaya ayaklarıma dogru akıyor idrarda yanma var sık sık idrara çıkıyorum damla damla geliyor tas düşünebilirsin dedi

ufff tasi dusurursen rahatlarsinda onu dusurmek cookk zoorrr,,benim kizim 5 aylik bebeken sol bobreginde tas vardii,,,ayyy kuzum benim ,,dusunsene yetiskin insan agriya dayanamiyo,,,kan isiyodu yavrum,,hatta sancilara dayanamiyacak onu kaybedecem diye cok korktum,,goz altlari hep mosmor du ,,cok kimildatmamiz yasakti tas yerinde oynadikca aciyodu agliyodu ,,ayyyy cok kotu gunler yasadik ben deprosyona bile girdim kizim bu durumu yuzunden,,,dusunsene 15 senede bir bi bebekte rastlaniyomus oda geldi beni buldu ...

SANA TAVSIYEM SEVSENDE SEVMESENDE 2 -3 TANE BIRA IC dusurmene yardimci olur hemde cok

kocamı gönderdim dönene kadar yumoşlarım çatlamaz umarım boşuna klomenle hormonlamış olmam umarım yumoşları..

inşallah çatlamaz canım çatlatma iğnesi vurundunmu vurunduysan hangi gün
hadi hayırlısı ama herşeyin hayırlısı

kikiki cicege bak sennn ..bende onumuzdeki kis 9 sene olucak ,,,eskidikmi acaba:26:

Evet canım böbrek tası belimden giriyor sancı kasığıma ordanda vajinaya ayaklarıma dogru akıyor idrarda yanma var sık sık idrara çıkıyorum damla damla geliyor tas düşünebilirsin dedi

ufff tasi dusurursen rahatlarsinda onu dusurmek cookk zoorrr,,benim kizim 5 aylik bebeken sol bobreginde tas vardii,,,ayyy kuzum benim ,,dusunsene yetiskin insan agriya dayanamiyo,,,kan isiyodu yavrum,,hatta sancilara dayanamiyacak onu kaybedecem diye cok korktum,,goz altlari hep mosmor du ,,cok kimildatmamiz yasakti tas yerinde oynadikca aciyodu agliyodu ,,ayyyy cok kotu gunler yasadik ben deprosyona bile girdim kizim bu durumu yuzunden,,,dusunsene 15 senede bir bi bebekte rastlaniyomus oda geldi beni buldu ...

SANA TAVSIYEM SEVSENDE SEVMESENDE 2 -3 TANE BIRA IC dusurmene yardimci olur hemde cok

nasıl yan anlattırmısın çok heyecanlandım

adetimden 1 gun gecmisdi test yapdim neqativsonra 5 gun tamam oldu yine yapdim neqativ....ve sonra 2 bekledik doktora gittik oda test yapdi.ultrasonda bakti gebelik falan yok dedi.ben artik delirmisdim.kirmizi gelsin diye dua ediyordumsonra 3 gun daha bekledim.test yapdim silik ikinci cizgi.doktor bir hafta sonra gel dedi.gittim kalp atislarini gorduk.cok sukursimdide ayagimda salliyoruminsallah sana ve isteyen herkese ALLAH versin bebis

nasıl yan anlattırmısın çok heyecanlandım

adetimden 1 gun gecmisdi test yapdim neqativsonra 5 gun tamam oldu yine yapdim neqativ....ve sonra 2 bekledik doktora gittik oda test yapdi.ultrasonda bakti gebelik falan yok dedi.ben artik delirmisdim.kirmizi gelsin diye dua ediyordumsonra 3 gun daha bekledim.test yapdim silik ikinci cizgi.doktor bir hafta sonra gel dedi.gittim kalp atislarini gorduk.cok sukursimdide ayagimda salliyoruminsallah sana ve isteyen herkese ALLAH versin bebis

canım yaa çok üzüldümm ailesi yüzünden mi kavga ettiniz yoksa gündüz anlatmıstın ya...tatlım bir anlık öfkeyle böyle seyler düşünme...:26:

ay ne guzel amin insallah ya .allah yavruna saglik sihhat hayirli omur versin insllah :)

9 olucak kisin canim ,,eskidikmi acaba:26:

canim cok zor benim kizim 5 aylik bebekken sol bobreginde tas vardi ve 15 sende bir bi bebekte rastlaniyormus ,,neler cektim 1 bucuk yil boyunca depresyona bile girdim valla ...sancisi oluyodu kan isiyodu ,,cok kimildatmamiz yasakti onu ,,,dusunsene bir yetiskin dayanamiyo o agrilara bu bebekti henuz...onu kaybedicem diye okadar korkmustumki psikolojim bozuldu..

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM(((( SANA TAVSIYEM ..SEVSENDE SEVMESENDE GUNDE 2 -HATTA 3 TANE BIRA IC ,,tasi dusurmene yardimci olur

amin canım darısı başıma senin kuzunuda allah uzun ömür versin
ama ben şu iğne testini merak ettim evde onu anlayamadım

Dr hareket et jimnastik yap bide sıcak suyla yıkan dedi bira içersem benimki beni boşar herhalde

yo yo birayla hiç alakası yok su iç önemli olan çok içecek içerek idrara çıkması
bu arada çok da ilaç içmişsin onları vucuttan atmak içinde su içmen lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…