2 yumos vardı biri çatlamış ikincisi hala küçük 1.54 sancım icin kist falan yok dedi taş olabilirmiş ağrı kesici iğne yaptı sancın devam ederse ambulans çağır diyo manyak karı sancın geçerse yine çarpışın dedi dua edin kızlar sancım hala devam ediyor
nasıl bi kür bu canım anlatır mısın?
sen kaç yıllık evlisin ben 4 yıllık olacam bu temmuzda
daha çiçeği burnundayım yanii
canım çok kötüdür ooooooo sen en iyisi bol bol su iç
bol derken sürahiye suyu doldur 10 dakikada boşalt bir daha iç
ben çok çektim Allah kimseye vermesin inşalaah çabuk atlatırsın
vallahi gecen sene bizde oyleydik ama daha takmiyorum sonucta her sey allahtan.ben aralikta hamile kalmistim o ay iki kere yapmistik evde tadilat sebebiyle ve o ay hamile kaldim ve o aydan sonra ne kadar ugrasirsan ugras allahin takdiri o ner derse o oluyor.suan hamile degilim dusukle sonlandi.
geçmiş olsun canım inşallah hemen hamiş kalırsın
bizimde bu ay evde tadilat var belkim bende hamiş kalırım
Evet canım böbrek tası belimden giriyor sancı kasığıma ordanda vajinaya ayaklarıma dogru akıyor idrarda yanma var sık sık idrara çıkıyorum damla damla geliyor tas düşünebilirsin dedi
kocamı gönderdim dönene kadar yumoşlarım çatlamaz umarımboşuna klomenle hormonlamış olmam umarım yumoşları..
Evet canım böbrek tası belimden giriyor sancı kasığıma ordanda vajinaya ayaklarıma dogru akıyor idrarda yanma var sık sık idrara çıkıyorum damla damla geliyor tas düşünebilirsin dedi
nasıl yan anlattırmısın çok heyecanlandım
nasıl yan anlattırmısın çok heyecanlandım
bizde temmuz 12de 4.yilimizi doldurucaz tabi canimm 4 yil neki allah mutlugumuzu her daim etsin dimi :)
kızlar moralim çok bozuk yaa eşimle fena kavga ettik ev den çıktım arkadaştayım..yüzüklerimi bile çıkardım..aşılama tutmamış olsun dedim... çok sinirliyim...hamile kalmamışsam sevinicem o kadar yanii
inşallah çatlamaz canım çatlatma iğnesi vurundunmu vurunduysan hangi gün
hadi hayırlısı ama herşeyin hayırlısı
bizde temmuz 12de 4.yilimizi doldurucaz tabi canimm 4 yil neki allah mutlugumuzu her daim etsin dimi :)
adetimden 1 gun gecmisdi test yapdim neqativsonra 5 gun tamam oldu yine yapdim neqativ....ve sonra 2 bekledik doktora gittik oda test yapdi.ultrasonda bakti gebelik falan yok dedi.ben artik delirmisdim.kirmizi gelsin diye dua ediyordum sonra 3 gun daha bekledim.test yapdim silik ikinci cizgi.doktor bir hafta sonra gel dedi.gittim kalp atislarini gorduk.cok sukur simdide ayagimda salliyorum insallah sana ve isteyen herkese ALLAH versin bebis
adetimden 1 gun gecmisdi test yapdim neqativsonra 5 gun tamam oldu yine yapdim neqativ....ve sonra 2 bekledik doktora gittik oda test yapdi.ultrasonda bakti gebelik falan yok dedi.ben artik delirmisdim.kirmizi gelsin diye dua ediyordum sonra 3 gun daha bekledim.test yapdim silik ikinci cizgi.doktor bir hafta sonra gel dedi.gittim kalp atislarini gorduk.cok sukur simdide ayagimda salliyorum insallah sana ve isteyen herkese ALLAH versin bebis
kikiki cicege bak sennn ..bende onumuzdeki kis 9 sene olucak ,,,eskidikmi acaba:26:
ufff tasi dusurursen rahatlarsinda onu dusurmek cookk zoorrr,,benim kizim 5 aylik bebeken sol bobreginde tas vardii,,,ayyy kuzum benim ,,dusunsene yetiskin insan agriya dayanamiyo,,,kan isiyodu yavrum,,hatta sancilara dayanamiyacak onu kaybedecem diye cok korktum,,goz altlari hep mosmor du ,,cok kimildatmamiz yasakti tas yerinde oynadikca aciyodu agliyodu ,,ayyyy cok kotu gunler yasadik ben deprosyona bile girdim kizim bu durumu yuzunden,,,dusunsene 15 senede bir bi bebekte rastlaniyomus oda geldi beni buldu ...
SANA TAVSIYEM SEVSENDE SEVMESENDE 2 -3 TANE BIRA IC dusurmene yardimci olur hemde cok
kikiki cicege bak sennn ..bende onumuzdeki kis 9 sene olucak ,,,eskidikmi acaba:26:
ufff tasi dusurursen rahatlarsinda onu dusurmek cookk zoorrr,,benim kizim 5 aylik bebeken sol bobreginde tas vardii,,,ayyy kuzum benim ,,dusunsene yetiskin insan agriya dayanamiyo,,,kan isiyodu yavrum,,hatta sancilara dayanamiyacak onu kaybedecem diye cok korktum,,goz altlari hep mosmor du ,,cok kimildatmamiz yasakti tas yerinde oynadikca aciyodu agliyodu ,,ayyyy cok kotu gunler yasadik ben deprosyona bile girdim kizim bu durumu yuzunden,,,dusunsene 15 senede bir bi bebekte rastlaniyomus oda geldi beni buldu ...
SANA TAVSIYEM SEVSENDE SEVMESENDE 2 -3 TANE BIRA IC dusurmene yardimci olur hemde cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?