- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
yo yo birayla hiç alakası yok su iç önemli olan çok içecek içerek idrara çıkması
bu arada çok da ilaç içmişsin onları vucuttan atmak içinde su içmen lazımmm
yo yo birayla hiç alakası yok su iç önemli olan çok içecek içerek idrara çıkması
bu arada çok da ilaç içmişsin onları vucuttan atmak içinde su içmen lazımmm
adetimden 1 gun gecmisdi test yapdim neqativsonra 5 gun tamam oldu yine yapdim neqativ....ve sonra 2 bekledik doktora gittik oda test yapdi.ultrasonda bakti gebelik falan yok dedi.ben artik delirmisdim.kirmizi gelsin diye dua ediyordum sonra 3 gun daha bekledim.test yapdim silik ikinci cizgi.doktor bir hafta sonra gel dedi.gittim kalp atislarini gorduk.cok sukur simdide ayagimda salliyorum insallah sana ve isteyen herkese ALLAH versin bebis
Dr hareket et jimnastik yap bide sıcak suyla yıkan dedi bira içersem benimki beni boşar herhalde
amin canım darısı başıma senin kuzunuda allah uzun ömür versin
ama ben şu iğne testini merak ettim evde onu anlayamadım
Dr dedi 2 tane ağı kesici at diye az oncede iğne yaptı iste
Dr hareket et jimnastik yap bide sıcak suyla yıkan dedi bira içersem benimki beni boşar herhalde
ayyy ben yazdim ..cevap gitmedi tekrar yazdim simdide iki sefer oldu
valla canim doktor ozaman bana bebek olmasaydi dayardik birayi demisti ordan aklimda kaldi,,tabiki su cok onemli cok ama cok icmesi lazim
bugün klomenin son ilacını içtim. reglimde bugün bitti. perşembe doktor gel demişti kontrole. kocamda muhtemelen cuma yada cumartesi gelecek.. geç kalmış olurmuyum?
Allah analı babalı büyütsün. darısı biz isteyenlerin başına:)
bir tane dikis ignesi aliyorsun..bir plastik yada cam bardaga cisini yapib.onun icine atiyorsun.uzerini kapatiyorsun.ve 8 saat karanlik yerde bekletiyorsun...8 saat sonra bakiyorsun eger hamissen igne simsiyah oluyos sanki kuflemis.degilsen normal renginde kaliyor.............ama baya kuflesmesi lazim az deyil.cok etkili yontem diye duydum.bende once bunu deniyicem insallah.eger cikarsa o zaman test.teste para verirken sanki cope atiyorum parayi gibime geliyor
bir tane dikis ignesi aliyorsun..bir plastik yada cam bardaga cisini yapib.onun icine atiyorsun.uzerini kapatiyorsun.ve 8 saat karanlik yerde bekletiyorsun...8 saat sonra bakiyorsun eger hamissen igne simsiyah oluyos sanki kuflemis.degilsen normal renginde kaliyor.............ama baya kuflesmesi lazim az deyil.cok etkili yontem diye duydum.bende once bunu deniyicem insallah.eger cikarsa o zaman test.teste para verirken sanki cope atiyorum parayi gibime geliyor
çok geçmiş olsun
Dr dedi 2 tane ağı kesici at diye az oncede iğne yaptı iste
yok canım strese girmeee perşembeye yumurtan olacaktır çatlatırsa cuma cumartesi
çatlar yani çok kafaya takmaaa herşey olacağına varır
ben geçen ay göbekten iğneyi vurundum vurundum ve bissürü şey çıktı hayırlısı dedik
ama sen kaçırmayacaksın inşallah eğer dr çatlatalım derse birdün daha erteleyebili misin
diye bir sor ama kaçırmazsınnn
enteresan bir yöntemmiş hemen yapıp denicem sabah bakalım ne çıkıcak haber veririm heyecanlandırdın beni vallahi geçen ay yapmadığım koca karı yöntemi kalmadı görmen lazım sonuç negatif bakalım bu ay inşallah
kiz kiki millete bira falan iciyorsun noluyo laaannnnnnnnnn
bu kaynanamı boğasım geliyo yeminlen uyuzettin
bu kaynanamı boğasım geliyo yeminlen uyuzettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?