Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yo yo birayla hiç alakası yok su iç önemli olan çok içecek içerek idrara çıkması
bu arada çok da ilaç içmişsin onları vucuttan atmak içinde su içmen lazımmm

ayyy ben yazdim ..cevap gitmedi tekrar yazdim simdide iki sefer oldu

valla canim doktor ozaman bana bebek olmasaydi dayardik birayi demisti ordan aklimda kaldi,,tabiki su cok onemli cok ama cok icmesi lazim

Allah analı babalı büyütsün. darısı biz isteyenlerin başına:)

amin canım darısı başıma senin kuzunuda allah uzun ömür versin
ama ben şu iğne testini merak ettim evde onu anlayamadım

bir tane dikis ignesi aliyorsun..bir plastik yada cam bardaga cisini yapib.onun icine atiyorsun.uzerini kapatiyorsun.ve 8 saat karanlik yerde bekletiyorsun...8 saat sonra bakiyorsun eger hamissen igne simsiyah oluyos sanki kuflemis.degilsen normal renginde kaliyor.............ama baya kuflesmesi lazim az deyil.cok etkili yontem diye duydum.bende once bunu deniyicem insallah.eger cikarsa o zaman test.teste para verirken sanki cope atiyorum parayi gibime geliyor

Dr hareket et jimnastik yap bide sıcak suyla yıkan dedi bira içersem benimki beni boşar herhalde

valla benimkide kikikikiii care ordaysa ne yapalim icerdim herhalde ayyy:120::120: hele kokusu booo

kizlar ben kactim sonra gelirim ,,kizimi yatirmaliyim byeeeeee herkeze ,,,beni ozleyin tamammi

gece vardiyasina herkezi beklerim

ayyy ben yazdim ..cevap gitmedi tekrar yazdim simdide iki sefer oldu

valla canim doktor ozaman bana bebek olmasaydi dayardik birayi demisti ordan aklimda kaldi,,tabiki su cok onemli cok ama cok icmesi lazim

kiz kiki millete bira falan iciyorsun noluyo laaannnnnnnnnn

bugün klomenin son ilacını içtim. reglimde bugün bitti. perşembe doktor gel demişti kontrole. kocamda muhtemelen cuma yada cumartesi gelecek.. geç kalmış olurmuyum?

yok canım strese girmeee perşembeye yumurtan olacaktır çatlatırsa cuma cumartesi
çatlar yani çok kafaya takmaaa herşey olacağına varır
ben geçen ay göbekten iğneyi vurundum vurundum ve bissürü şey çıktı hayırlısı dedik
ama sen kaçırmayacaksın inşallah eğer dr çatlatalım derse birdün daha erteleyebili misin
diye bir sor ama kaçırmazsınnn

ben hemen deniyorum daha gunume iki gun var.gerci gecen ay kimyasal gebelik gecirdim zamaninda gelmis olsaydi bugun olmam lazimdi.ben bi deniyecegim :)

enteresan bir yöntemmiş hemen yapıp denicem sabah bakalım ne çıkıcak haber veririm heyecanlandırdın beni vallahi geçen ay yapmadığım koca karı yöntemi kalmadı görmen lazım sonuç negatif bakalım bu ay inşallah

inşallah. bu ilk klomen içişimdi. çatlatma iğnesinden bahsetmedi doktor belki perşembe günü söyleyecekti. klomeni yazdı ben bu ne dedim yumurtayı geliştiriyor dedi. eve geldim internetten baktım. bu siteyle karşılaştım. herşeyi öğrendim aşamaları filan. ben klomeni çatlatma iğnesini filan daha yeni öğrendim desem yeridir. sayenizde :)

evet enteresan ama etkiliymis diye duydum.....deniyelim bakalim ne olacak.bir birimizi haberdar edelim

kiz kiki millete bira falan iciyorsun noluyo laaannnnnnnnnn

valla ben soylemiyom ,,kime sorarsan sor bira bobrek tasini dusurur derler...inanmadiysaniz siz bilirsiniz ,,ben ilaa ic demedim ama sanciyi kizimdan biliyorum cok zor ,,bebek olmasaydi onuda icirirdim valla onu kaybediyorum diye kafayi yiyecektim,sancisi kesilsinde nasil kesilirse kesilsin derdim o an bebek olmasaydi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…