çok geçmiş olsun canım yaa bercestenin dediği gibi bol bol su iç..Allah yardımcın olsunnn:26:
valla ben soylemiyom ,,kime sorarsan sor bira bobrek tasini dusurur derler...inanmadiysaniz siz bilirsiniz ,,ben ilaa ic demedim ama sanciyi kizimdan biliyorum cok zor ,,bebek olmasaydi onuda icirirdim valla onu kaybediyorum diye kafayi yiyecektim,sancisi kesilsinde nasil kesilirse kesilsin derdim o an bebek olmasaydi ..
valla ben soylemiyom ,,kime sorarsan sor bira bobrek tasini dusurur derler...inanmadiysaniz siz bilirsiniz ,,ben ilaa ic demedim ama sanciyi kizimdan biliyorum cok zor ,,bebek olmasaydi onuda icirirdim valla onu kaybediyorum diye kafayi yiyecektim,sancisi kesilsinde nasil kesilirse kesilsin derdim o an bebek olmasaydi ..
enteresan bir yöntemmiş hemen yapıp denicem sabah bakalım ne çıkıcak haber veririm heyecanlandırdın beni vallahi geçen ay yapmadığım koca karı yöntemi kalmadı görmen lazım sonuç negatif bakalım bu ay inşallah
bu kaynanamı boğasım geliyo yeminlen uyuzettin
namaza gidib geliyorum kizlar
çok geçmiş olsun Allah şifa versin, bebiş versin. sonra anlatırsın bak ay böbrek taşım vardı, şöyle ağrıyordu böyle oldu, o ay bebek oldu diyeEvet canım böbrek tası belimden giriyor sancı kasığıma ordanda vajinaya ayaklarıma dogru akıyor idrarda yanma var sık sık idrara çıkıyorum damla damla geliyor tas düşünebilirsin dedi
vallahi gecen sene bizde oyleydik ama daha takmiyorum sonucta her sey allahtan.ben aralikta hamile kalmistim o ay iki kere yapmistik evde tadilat sebebiyle ve o ay hamile kaldim ve o aydan sonra ne kadar ugrasirsan ugras allahin takdiri o ner derse o oluyor.suan hamile degilim dusukle sonlandi.
bu kaynanamı boğasım geliyo yeminlen uyuzettin
çok geçmiş olsun Allah şifa versin, bebiş versin. sonra anlatırsın bak ay böbrek taşım vardı, şöyle ağrıyordu böyle oldu, o ay bebek oldu diye
geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda yavruna kavuştursun
vallahi ben yaptim bile sabah bakalim ne cikicak:) bende ilk defa duyuyorum bunu gercekten cok entresan.sabah ola hayrola insallah ezanda okunuyor ezanlarin mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine tum istiyenlerin dualari kabul olsun insallah.
vallahi ben yaptim bile sabah bakalim ne cikicak:) bende ilk defa duyuyorum bunu gercekten cok entresan.sabah ola hayrola insallah ezanda okunuyor ezanlarin mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine tum istiyenlerin dualari kabul olsun insallah.
eğer çıkmazsa moraliniz bozulmasın
bazıları eşinin idrarına yapmış kendi hamileymiş çıkmamış eşinin ki küflenmiş
gidin test alın alla alla yaaa
Bende yaptım hadi hayırlısı kocamdan tırım tırım kaçırıyorum çok komik ya görmesin diye biryandan da ona keçi boynuzu yapıyorum:))))))))))
test icin bi 10 gun gecmesi lazim bidaha erkencikten test yapmak istemiyorum.kenarda yedek testim var ama baya para vverdik kiyamiyorum kullanmaya :) kendime soz verdim 10 gun gecmesini bekliyacegim. bu enterasan gelidigi icin meraktan bakicam.
benim bu ay ilk defa tüm memem ağrımıyr sadece mem başlarım feci acıyr ve ağrıyor hiç bir adette böyle olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?