Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kizina gecmis olsun canim.nasil dusdu peki.yavrum nasil aci cekmisdir

evet böbrek taşının düşmesini kolaylaştırır bira.

vallahi ben yaptim bile sabah bakalim ne cikicak:) bende ilk defa duyuyorum bunu gercekten cok entresan.sabah ola hayrola insallah ezanda okunuyor ezanlarin mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine tum istiyenlerin dualari kabul olsun insallah.

bu kaynanamı boğasım geliyo yeminlen uyuzettin

ne oldu yine seninki ne yaptıkiiii
benim k.pederim 55 yıldır görmediği askerlik arkadaşını görmeye gitti bugün
ne adam ya kırşehirin bi köyündeymiş adam amasydan araba yok
çıkmış geldi çoruma yozgattan aktarmalı gitti 75 yaşında valla benim gözüm almıyo biyere gitmeye

Evet canım böbrek tası belimden giriyor sancı kasığıma ordanda vajinaya ayaklarıma dogru akıyor idrarda yanma var sık sık idrara çıkıyorum damla damla geliyor tas düşünebilirsin dedi
çok geçmiş olsun Allah şifa versin, bebiş versin. sonra anlatırsın bak ay böbrek taşım vardı, şöyle ağrıyordu böyle oldu, o ay bebek oldu diye

geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda yavruna kavuştursun

sagolasin canim amin insallah tum isteyenleri taz zamanda kavustursun.

vallahi ben yaptim bile sabah bakalim ne cikicak:) bende ilk defa duyuyorum bunu gercekten cok entresan.sabah ola hayrola insallah ezanda okunuyor ezanlarin mubarek aylarin yuzu suyu hurmetine tum istiyenlerin dualari kabul olsun insallah.

eğer çıkmazsa moraliniz bozulmasın
bazıları eşinin idrarına yapmış kendi hamileymiş çıkmamış eşinin ki küflenmiş
gidin test alın alla alla yaaa

Bende yaptım hadi hayırlısı kocamdan tırım tırım kaçırıyorum çok komik ya görmesin diye biryandan da ona keçi boynuzu yapıyorum:))))))))))

eğer çıkmazsa moraliniz bozulmasın
bazıları eşinin idrarına yapmış kendi hamileymiş çıkmamış eşinin ki küflenmiş
gidin test alın alla alla yaaa

test icin bi 10 gun gecmesi lazim bidaha erkencikten test yapmak istemiyorum.kenarda yedek testim var ama baya para vverdik kiyamiyorum kullanmaya :) kendime soz verdim 10 gun gecmesini bekliyacegim. bu enterasan gelidigi icin meraktan bakicam.

kızlar herzamanki gibi göğüsler kafam gibi
çok şiştiiiiiii kasıklarım batmaya başladı
6 günüm var kızlarrrrrrr

benim bu ay ilk defa tüm memem ağrımıyr sadece mem başlarım feci acıyr ve ağrıyor hiç bir adette böyle olmadı

hadi iii gecelerr millleett öpüyorum sizlerii...benimki bensiz yatamıyo da uyukluyo koltuklarda zavallım eziyet çekmesin daha fazla görüşürüüüzzz

Bende yaptım hadi hayırlısı kocamdan tırım tırım kaçırıyorum çok komik ya görmesin diye biryandan da ona keçi boynuzu yapıyorum:))))))))))

ay allahtan benimki mac izlemeye gitti sakladigim yerde gormeside imkansiz :) en dip koselere sakladim :) bakalim yarin neyle karsilasacagiz .

test icin bi 10 gun gecmesi lazim bidaha erkencikten test yapmak istemiyorum.kenarda yedek testim var ama baya para vverdik kiyamiyorum kullanmaya :) kendime soz verdim 10 gun gecmesini bekliyacegim. bu enterasan gelidigi icin meraktan bakicam.

ya bakın ben gittigidi.. dan aldım 20 tane ovulasyon testi 6 tane gebelik testi hepsi 10 tl tavsiye ederim öyle alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…