ay allahtan benimki mac izlemeye gitti sakladigim yerde gormeside imkansiz :) en dip koselere sakladim :) bakalim yarin neyle karsilasacagiz .
hadii iyi geceler yatağı kırmaya gidiyoruzzzz bizzzzzzzzzzz kikkkiiiii
iyi gecelerrrr
benimde gecen ay ilk defa gogus uclarim agrimistive cok hassasti.dusukten oncede her adetten once goguslerim kopurcasina agiriyordu ama daha hic agirmiyor .
test icin bi 10 gun gecmesi lazim bidaha erkencikten test yapmak istemiyorum.kenarda yedek testim var ama baya para vverdik kiyamiyorum kullanmaya :) kendime soz verdim 10 gun gecmesini bekliyacegim. bu enterasan gelidigi icin meraktan bakicam.
bende folyoya sardım dolabın üstüne koydum ordan dökülürmüş ne gülerim yaa
test icin bi 10 gun gecmesi lazim bidaha erkencikten test yapmak istemiyorum.kenarda yedek testim var ama baya para vverdik kiyamiyorum kullanmaya :) kendime soz verdim 10 gun gecmesini bekliyacegim. bu enterasan gelidigi icin meraktan bakicam.
sorma bende bir yıldır korunmuyorum. negatif uğruna heder ettiğim okadar test varki. hamile kalayım bir sürü alıp kullanacam testi. sırf pozitifi görmek için.
ben biseye sarmadim ama benimkinin kapagi var zaten idrar testi icin aldigimiz bardaklar vardi allahtan. sende iyice karanlik kapali bir yere koysaydin gercekten dokulurse ortalik kokar :)) aman dikkat
bende de test var ama idrarda çıkmıyor kandada negatif görisem 30 tl kıyamadım
sorma bende bir yıldır korunmuyorum. negatif uğruna heder ettiğim okadar test varki. hamile kalayım bir sürü alıp kullanacam testi. sırf pozitifi görmek için.
ay meme başı acıması ağırması ümitlendiriyr yaa ne feci
.............................
yok ben her zaman öyleyim ama kociş kaçıyo bende kovalıyorum bizim 10 senedir bitmek tükenmek bilmez bi tutkumuz var tatlım
ama gercekten dogru ya sutyenimi takarken sizlamisti dedim bende bisey var test yaptim cikti ama yerlesemedi intihar etti
bende kapaklı kaplar edineyim bari normal plastik bardaklara yapıyordum aman belkide gerek kalmaz şekerim yaaa
kıyamam canım benim her şerde bir hayır var en güzeli en güzel zamanda kucağına gelsin inşallah
gelmesin istiyoruz ama yoksade ben gelsin beni daha fazla ümitlendirmesin istiyorum yaaa:) insallah gerek kalmaz canim.karnim gene agrimaya basladi gelmesinler gelmesinler :) istemiyorum kizmizilari zaten ben pek kirmiziyi sevmem dermisim.
canım yaa çok üzüldümm ailesi yüzünden mi kavga ettiniz yoksa gündüz anlatmıstın ya...tatlım bir anlık öfkeyle böyle seyler düşünme...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?