Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hadii iyi geceler yatağı kırmaya gidiyoruzzzz bizzzzzzzzzzz kikkkiiiii
iyi gecelerrrr

test icin bi 10 gun gecmesi lazim bidaha erkencikten test yapmak istemiyorum.kenarda yedek testim var ama baya para vverdik kiyamiyorum kullanmaya :) kendime soz verdim 10 gun gecmesini bekliyacegim. bu enterasan gelidigi icin meraktan bakicam.

sorma bende bir yıldır korunmuyorum. negatif uğruna heder ettiğim okadar test varki. hamile kalayım bir sürü alıp kullanacam testi. sırf pozitifi görmek için.

bende folyoya sardım dolabın üstüne koydum ordan dökülürmüş ne gülerim yaa

ben biseye sarmadim ama benimkinin kapagi var zaten idrar testi icin aldigimiz bardaklar vardi allahtan. sende iyice karanlik kapali bir yere koysaydin gercekten dokulurse ortalik kokar :)) aman dikkat

test icin bi 10 gun gecmesi lazim bidaha erkencikten test yapmak istemiyorum.kenarda yedek testim var ama baya para vverdik kiyamiyorum kullanmaya :) kendime soz verdim 10 gun gecmesini bekliyacegim. bu enterasan gelidigi icin meraktan bakicam.

bende de test var ama idrarda çıkmıyor kandada negatif görisem 30 tl kıyamadım

ben biseye sarmadim ama benimkinin kapagi var zaten idrar testi icin aldigimiz bardaklar vardi allahtan. sende iyice karanlik kapali bir yere koysaydin gercekten dokulurse ortalik kokar :)) aman dikkat

bende kapaklı kaplar edineyim bari normal plastik bardaklara yapıyordum aman belkide gerek kalmaz şekerim yaaa

sorma bende bir yıldır korunmuyorum. negatif uğruna heder ettiğim okadar test varki. hamile kalayım bir sürü alıp kullanacam testi. sırf pozitifi görmek için.

harikasın vallahi çok mantıklı keyfi para bende kıyamaıyrm kan testine ngatif çıkarsa diye

canım yaa çok üzüldümm ailesi yüzünden mi kavga ettiniz yoksa gündüz anlatmıstın ya...tatlım bir anlık öfkeyle böyle seyler düşünme...:26:

beni bırakıp gitti beni de götür dedim götürmedi.. bende bıktım artık git bir daha gelme dedim sinir krizlerine girdim yaaa... arayıp sormuyor bile... boşanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…