Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam kızlarrrrr kaynatmışsınz ortalığı yine ben yesem keciboynuzu bana bi faydası olur mu acep berceste 100 daha okdum

beni bırakıp gitti beni de götür dedim götürmedi.. bende bıktım artık git bir daha gelme dedim sinir krizlerine girdim yaaa... arayıp sormuyor bile... boşanmak istiyorum

ahh canım geçen gün biz öyleydik ben de aramadım 3 gün netten de çıkmadım karşısına biraz akıllandı kendi aradı sonra barıştık siz de barışırsınız canım üzme kendini biraz akışına bırak o da düşünsün ne yaptığını

sinirle söylenmiş sözler onlar.bende kavga ettim boşverr düzelir inşallah hayırlısı neyse o olsun ama bebiş iççin öyle deme kiz

bende tamammen gittin sandım yaptım koydum testi

bende yapicam ama daha 10 gun var ayin 26 si sabah yapicam insallah.aksama belli olur insallah hepimizin igneleri kuflenir sonrada testte cift cizgiyi goruruzteste servet odeyenlerden biride benim.o kadar test yaptim.hamileyken bile testlerim neqativdi

sinirle söylenmiş sözler onlar.bende kavga ettim boşverr düzelir inşallah hayırlısı neyse o olsun ama bebiş iççin öyle deme kiz

biz de cok kavga ederdik.halada ara sira ediyoruz.ama simdi arsizlasdik.kusmuyoruz artik.sadece 2 saat susuyoruz.sonra kendliyinden hic bir sey olmamis gibi sohbet ediyoruz.aman cok takmamak lazim.olur arada oyle

biz de cok kavga ederdik.halada ara sira ediyoruz.ama simdi arsizlasdik.kusmuyoruz artik.sadece 2 saat susuyoruz.sonra kendliyinden hic bir sey olmamis gibi sohbet ediyoruz.aman cok takmamak lazim.olur arada oyle

vallah bende cok cabuk sinirleniyorum herseye ama bir anda canavara donusuyorum resmen ama esim sagolsun kedi gibi o bana oyle yapsa vallahi hic konusmam (caktirmayin kizlar) 5 dakka gectiginde hersey normala donuyor yani insanliga geri donuyorum :)

vallah bende cok cabuk sinirleniyorum herseye ama bir anda canavara donusuyorum resmen ama esim sagolsun kedi gibi o bana oyle yapsa vallahi hic konusmam (caktirmayin kizlar) 5 dakka gectiginde hersey normala donuyor yani insanliga geri donuyorum :)

o konuda yine iyisiniz.biz ikimizde canavariz.kavga ederken sesimizi kismakta zorlaniyoruzkizimiz duymasin diye.
dizi aklima geldi simdi cocuklar duymasin

bende cabuk sinirlinyrm bi anda parlarım eşimde ozmanda üstüme geliyr anam gelme işte azcık uzak dur ama yok gelcek ille bizde küsüsüz şimdi o diger odada ben yatak odasındayım böyle işler işte herkesin ki farklı

ben ovulasyın testi aldım onu birkaçkez denedim tek çizgi ulan dedim bunda bile çift çizgi yok yuh yani kadere baj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…