hoş geldin canııım
kız haydoş ne anormalliği yav. bence bizim kocaların biraz hormonu fazla geliyorhele ben bi ara keçi boynuzu falan deneyeyim dedim. oy o da ne piissss sabah akşam istiyo. ben de keçi boynuzunu bıraktırdım.
selam kızlarrrrr kaynatmışsınz ortalığı yine ben yesem keciboynuzu bana bi faydası olur mu acepberceste 100 daha okdum
beni bırakıp gitti beni de götür dedim götürmedi.. bende bıktım artık git bir daha gelme dedim sinir krizlerine girdim yaaa... arayıp sormuyor bile... boşanmak istiyorum
geldimmmmmmmmmnapiyorsunuz
beni bırakıp gitti beni de götür dedim götürmedi.. bende bıktım artık git bir daha gelme dedim sinir krizlerine girdim yaaa... arayıp sormuyor bile... boşanmak istiyorum
sinirle söylenmiş sözler onlar.bende kavga ettim boşverr düzelir inşallah hayırlısı neyse o olsun ama bebiş iççin öyle deme kizkızlar moralim çok bozuk yaa eşimle fena kavga ettik ev den çıktım arkadaştayım..yüzüklerimi bile çıkardım..aşılama tutmamış olsun dedim... çok sinirliyim...hamile kalmamışsam sevinicem o kadar yanii
bende tamammen gittin sandım yaptım koydum testi
berceste yatagi kirmaya gitti
sinirle söylenmiş sözler onlar.bende kavga ettim boşverr düzelir inşallah hayırlısı neyse o olsun ama bebiş iççin öyle deme kiz
yine mi yuhh yani diycem ama neyse maşallah nazar değmsinnnn gecmişi okuyam dedim ama oku oku bitieredim vazgectim
biz de cok kavga ederdik.halada ara sira ediyoruz.ama simdi arsizlasdik.kusmuyoruz artik.sadece 2 saat susuyoruz.sonra kendliyinden hic bir sey olmamis gibi sohbet ediyoruz.aman cok takmamak lazim.olur arada oyle
vallah bende cok cabuk sinirleniyorum herseye ama bir anda canavara donusuyorum resmen ama esim sagolsun kedi gibi o bana oyle yapsa vallahi hic konusmam (caktirmayin kizlar) 5 dakka gectiginde hersey normala donuyor yani insanliga geri donuyorum :)
vallah bende cok cabuk sinirleniyorum herseye ama bir anda canavara donusuyorum resmen ama esim sagolsun kedi gibi o bana oyle yapsa vallahi hic konusmam (caktirmayin kizlar) 5 dakka gectiginde hersey normala donuyor yani insanliga geri donuyorum :)
bende yapicam ama daha 10 gun var ayin 26 si sabah yapicam insallah.aksama belli olur insallah hepimizin igneleri kuflenir sonrada testte cift cizgiyi goruruzteste servet odeyenlerden biride benim. o kadar test yaptim.hamileyken bile testlerim neqativdi
ben ovulasyın testi aldım onu birkaçkez denedim tek çizgi ulan dedim bunda bile çift çizgi yok yuh yani kadere baj
o konuda yine iyisiniz.biz ikimizde canavariz.kavga ederken sesimizi kismakta zorlaniyoruzkizimiz duymasin diye.
dizi aklima geldi simdi cocuklar duymasin
testleri bize inat kurgulamislar sanki
evet cocuklar icin iyi olmaz sizin daha dikkat etmeniz lazim ama kavgasiz da olmuyor ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?