Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bizde kavga ederiz ama hic ayri yatamayiz ben kacarim o gelir yanima .bir gece gec geldigi icin yatagi cektim kapinin yanina acamadi kapiyi sabahta cok SIKISTIM mecbur ciktim odadan:) ama ondan sonra hic ayri yatmadik.

bi kere eşimle kavga ettik o beni sakinleştirmeye çalışıyodu ben de fazla üstüne gittim başka odaya yattım geldi beni çağırmaya gitmeyince de yatak odasının kapısını kilitledi odada wc banyo da var kaldı orda kapıyı da açmadı sonra ben yumuşayınca
çok komikti o halimiz

oyle olsaydi bende cikmazdim .bizim kapilarda kilitte yok agir agac yatagi tasidim bidaha geri cek zor yetismistim wc ye:)

bizde kavga ederiz ama hic ayri yatamayiz ben kacarim o gelir yanima .bir gece gec geldigi icin yatagi cektim kapinin yanina acamadi kapiyi sabahta cok SIKISTIM mecbur ciktim odadan:) ama ondan sonra hic ayri yatmadik.

ne güzel ayrı yatma huyunuz yok benimkinin 1 numaaralı sevmedğim huyu.dün kavga ettik.geldi yattı ama ayak tarafına bende sinirlendim yorğanımı yastğımı ladım tv odaına gittim sonra bana tirip atıyor git yatağına ben burda yatarım diye yatağa gelip ters tarafa yatan o tepki verince kabahatli olyurum bune ya

Kıııııııııııııııııııııııı kırıkıkıııı ben geldıımmmm

sınırlerım zıplıo bıraz Ama sabır sabır sabır son 5 gun dayan hayalım dayann

bu gecede her kesin sinirleri zipliyor.....sana noldu guzelim:26::26:

kusluk iyi degil ya n eolursa olsun bi sarildinmi herseyi unutmali insan.sonucta uc gunluk dunya bos verin gonlunuzu hos tutmaya bakin. buunlar insani cok cabuk yipratir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…