yav ne gerek var o testeben ovulasyın testi aldım onu birkaçkez denedim tek çizgi ulan dedim bunda bile çift çizgi yok yuh yani kadere baj
yav ne gerek var o testeuzayan beyaz akıntı geliyr mu senden 2 3 gün boyunca onu takip et onuda burdan öğrendim ben
ben ona baktım ama olmadı yaa ellimde çok baktım tutturamadım herhalde zaten ufak bir hareketsizlik sıkıntımız var eşimde gününü tuturamayınca kalitesi düştü herhaldeben hic ov.testi almadim.uzayan beyaz akıntidan biliyorum bende
bende cabuk sinirlinyrm bi anda parlarım eşimde ozmanda üstüme geliyr anam gelme işte azcık uzak dur ama yok gelcek ille bizde küsüsüz şimdi o diger odada ben yatak odasındayım böyle işler işte herkesin ki farklı
arkdaşlardan biri meryem suresine niyetlenmişti şimdi gecmişte bulumıyorum kim oldgunu bende niyetlencem 41 gün meryem suresine
yav ne gerek var o testeuzayan beyaz akıntı geliyr mu senden 2 3 gün boyunca onu takip et onuda burdan öğrendim ben
ben yatar canlar çok yazışmayın sonra okumak zor oluyohadi iyi geceler hepimizeee
bi kere eşimle kavga ettik o beni sakinleştirmeye çalışıyodu ben de fazla üstüne gittim başka odaya yattım geldi beni çağırmaya gitmeyince de yatak odasının kapısını kilitledi odada wc banyo da var kaldı orda kapıyı da açmadı sonra ben yumuşayınca
çok komikti o halimiz
oyle olsaydi bende cikmazdim .bizim kapilarda kilitte yok agir agac yatagi tasidim bidaha geri cek zor yetismistim wc ye:)
bizde kavga ederiz ama hic ayri yatamayiz ben kacarim o gelir yanima .bir gece gec geldigi icin yatagi cektim kapinin yanina acamadi kapiyi sabahta cok SIKISTIM mecbur ciktim odadan:) ama ondan sonra hic ayri yatmadik.
nasıl niyet ediliyo ona kız ben geçen gün 1 tane okudum dua babında
Kıııııııııııııııııııııııı kırıkıkıııı ben geldıımmmm
sınırlerım zıplıo bırazAma sabır sabır sabır son 5 gun dayan hayalım dayann
ne güzel ayrı yatma huyunuz yok benimkinin 1 numaaralı sevmedğim huyu.dün kavga ettik.geldi yattı ama ayak tarafına bende sinirlendim yorğanımı yastğımı ladım tv odaına gittim sonra bana tirip atıyor git yatağına ben burda yatarım diye yatağa gelip ters tarafa yatan o tepki verince kabahatli olyurum bune ya[/QUOTE
BOSVER YAAA BUDA DERTMI PEHHH begenmiyorsa ayalarinin altinda yatsin iste ohh keyfini bozma yataktan cikma dahada sinir olur ozaman ,,,ayyyy be n neyle grasiyorum beaatuu bana
ne güzel ayrı yatma huyunuz yok benimkinin 1 numaaralı sevmedğim huyu.dün kavga ettik.geldi yattı ama ayak tarafına bende sinirlendim yorğanımı yastğımı ladım tv odaına gittim sonra bana tirip atıyor git yatağına ben burda yatarım diye yatağa gelip ters tarafa yatan o tepki verince kabahatli olyurum bune ya
Kıııııııııııııııııııııııı kırıkıkıııı ben geldıımmmm
sınırlerım zıplıo bırazAma sabır sabır sabır son 5 gun dayan hayalım dayann
ne güzel ayrı yatma huyunuz yok benimkinin 1 numaaralı sevmedğim huyu.dün kavga ettik.geldi yattı ama ayak tarafına bende sinirlendim yorğanımı yastğımı ladım tv odaına gittim sonra bana tirip atıyor git yatağına ben burda yatarım diye yatağa gelip ters tarafa yatan o tepki verince kabahatli olyurum bune ya[/QUOTE
BOSVER YAAA BUDA DERTMI PEHHH begenmiyorsa ayalarinin altinda yatsin iste ohh keyfini bozma yataktan cikma dahada sinir olur ozaman ,,,ayyyy be n neyle grasiyorum beaatuu bana
aslında gitmezdim diğer odaya ama tartıştğıımz konudan dolayı cok üzgündüm cok kırıldm ona ondan gittim aslında biraz da
nekadarlık evlisiniz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?