Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bu gecede her kesin sinirleri zipliyor.....sana noldu guzelim:26::26:

yawww yeminlen saka yapmiyorum kadin ilalah etirdi bana yaww insan hic wc yi gunde 15 kere ozonlarmi yaw kadin bizde ne migde birakti nede istah ,,kilo bile verdim yaw..valla sesimi bile cikarmadan pisligini temizliyorum hala basimda bide otuyo ALLAHIM yardim et..
kizlar valla dayanamiyorum artik bana 5 gun 5 sene gibi geliyo ya evimden tiksindim artik

tam araştırmadım daha 41 gun bouynca hergun bitane okunuyrmuş ama adetliyken bizim yerimize başkası okuyabiliyrmuş yani birbirmize yardım edersek 41 gunu tamamlarız böylece

fetih suresinide okuyabilirsiniz canim.bunun sayisi yok namazlarin pesine aksamlari ne zaman okuyabliyorsaniz okuyabilirsiniz.ben adetten sonraki gunler bayagi okudum dua ettim bakalim hayirlisi allah tum dualarinizi kabul etsin insallah.

kızlar yaaa ben hiç mi hiçç iyi değilim kaç gündr bebek tutmuş mudur tutmamıştır derken buı sefer tutmasın der oldum.... artık eşimle görüşmek istemiyorum o kaadar yani... kendimi ataqsım geliyor boğazın serin sularına gömülesim geliyo en dibine

ah canim cok zordur tahmin ediyorum.benim kaynanam cok titiz.hemde hastalik gibi onda.oda beni beyenmiyoracuk sabret az kaldi

yav sinirine bebişini karıştırma da ne yaparsan yap benimde sinrilerimi tepeme cıkarma kız ..aha dellendim. bak şimdik yav kuzum anlıyoruz sinirlisin ama lütfen bebişi karıştırma ortaya

Sakın ol kiki canını sıkma sen az kaldı zaten sayılı günler çabuk gecer

ben ovu testini kullaniyorum canim cokta memnunum ,,senin adet uzunlugun nekadar soyle yardimci olayim sana

bu gece her kes gerginmisssss:26::26:bluegirl canim dusundukce daha cok kuruyorsun kafanda.rahatla biraz guzelim yaaaaabarisicaksiniz zaten.o yollari bizde gectik.uzulduyunle kalirsin.......

Rumeysa siz ne kadar çok tartışıyorsunuz neyi paylasamiyosunuz

aslında cok tartışmıoruz yani ilk yıllara bakarsam hic tartışmıyoruz :) ilk buraya yazdğım kavgamız bebiş doktor meselsinden kaynaklandı.dün akşam ki carpışmayla alakalıydı önceden haftada 2 kez kavga ederdik 2 gun konuşmazdık o derece sıkıntı yaşadm yaşattırdım ama şimdi allahım şükür cok cok iyyiz

ah canim cok zordur tahmin ediyorum.benim kaynanam cok titiz.hemde hastalik gibi onda.oda beni beyenmiyoracuk sabret az kaldi

yaw nazlimam inanirmisin gece yarisi yataktan kalkip mutfaktan yemek yurutup yatakta yiyo ya elinden alan olacakmis gibi,,neredeyse hergun yorgan carsaf yikiyorum ayyyy bu ne belaydi ya.60: valla

iyi geceler kızlar kendinize iyi bakın her konuda güzel haberler ve huzur bizime olsun öpüyorummmmmmmmmmm

Hayirdir mavi kız noluyo bugün kötü bı gun sanırım herkesin problemi farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…