- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
bu gecede her kesin sinirleri zipliyor.....sana noldu guzelim:26::26:
kusluk iyi degil ya n eolursa olsun bi sarildinmi herseyi unutmali insan.sonucta uc gunluk dunya bos verin gonlunuzu hos tutmaya bakin. buunlar insani cok cabuk yipratir.
tam araştırmadım daha 41 gun bouynca hergun bitane okunuyrmuş ama adetliyken bizim yerimize başkası okuyabiliyrmuş yani birbirmize yardım edersek 41 gunu tamamlarız böylece
bu gecede her kesin sinirleri zipliyor.....sana noldu guzelim:26::26:
haklısın şimdi yanına gitsem konuşruz küslük kalmazda işte gitmyrum eşşşeklik ediyruzz resmen yani
canım yeni gördüm temmuzda 1 yıl olacakk daha
yawww yeminlen saka yapmiyorum kadin ilalah etirdi bana yaww insan hic wc yi gunde 15 kere ozonlarmi yaw kadin bizde ne migde birakti nede istah ,,kilo bile verdim yaw..valla sesimi bile cikarmadan pisligini temizliyorum hala basimda bide otuyo ALLAHIM yardim et..
kizlar valla dayanamiyorum artikbana 5 gun 5 sene gibi geliyo ya evimden tiksindim artik
kızlar yaaa ben hiç mi hiçç iyi değilim kaç gündr bebek tutmuş mudur tutmamıştır derken buı sefer tutmasın der oldum.... artık eşimle görüşmek istemiyorum o kaadar yani... kendimi ataqsım geliyor boğazın serin sularına gömülesim geliyo en dibine
yawww yeminlen saka yapmiyorum kadin ilalah etirdi bana yaww insan hic wc yi gunde 15 kere ozonlarmi yaw kadin bizde ne migde birakti nede istah ,,kilo bile verdim yaw..valla sesimi bile cikarmadan pisligini temizliyorum hala basimda bide otuyo ALLAHIM yardim et..
kizlar valla dayanamiyorum artikbana 5 gun 5 sene gibi geliyo ya evimden tiksindim artik
yav sinirine bebişini karıştırma da ne yaparsan yap benimde sinrilerimi tepeme cıkarma kız ..aha dellendim. bak şimdik yav kuzum anlıyoruz sinirlisin ama lütfen bebişi karıştırma ortaya
Rumeysa siz ne kadar çok tartışıyorsunuz neyi paylasamiyosunuz
aha haburaya yazıyorum bana göre evlliğein en güzel yılları 1.yıl bittiktn sonra başlyr yalan o ilk 3 ay cicim ayları tabi bana göre yani
ah canim cok zordur tahmin ediyorum.benim kaynanam cok titiz.hemde hastalik gibi onda.oda beni beyenmiyoracuk sabret az kaldi
bu gece her kes gerginmisssss:26::26:bluegirl canim dusundukce daha cok kuruyorsun kafanda.rahatla biraz guzelim yaaaaabarisicaksiniz zaten.o yollari bizde gectik.uzulduyunle kalirsin.......
kızlar yaaa ben hiç mi hiçç iyi değilim kaç gündr bebek tutmuş mudur tutmamıştır derken buı sefer tutmasın der oldum.... artık eşimle görüşmek istemiyorum o kaadar yani... kendimi ataqsım geliyor boğazın serin sularına gömülesim geliyo en dibine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?