Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

inşallah tutar arkadaşım yaa..bugün kimle konuştuysam hep tutmuştur diyolar ama kocişim amaaan boşver ne heyecanlanıyosun yine aynı düzensizlik diyip moralimi bozuyo offffff

inşallah tutar arkadaşım yaa..bugün kimle konuştuysam hep tutmuştur diyolar ama kocişim amaaan boşver ne heyecanlanıyosun yine aynı düzensizlik diyip moralimi bozuyo offffff

bakma sen eşineee..eşler hep öylee..aslında onlar senden benden daha heyecanlı oluyorlar da umursamaz gibi görününce daha rahat oluyorlar...Allah hayırlısıyla bu ay nasip eder umarım.. sen yine de umudunu kaybetme ve hep dua et canımm

bu aradaa bercesteeeeeeeeeee 100 daha okudum diyecektim rümeysaya da söylemedim ilk ağızdan sana ........

POZİTİFFFFFFFFF

rabbim hepinize göstersin inşallah...

hayırlı uğurlu olsun cnm allah tamamına erdirsin inşallah sağlıklı sıhhatli bereketli bir bebek olur inşallah darısı benim ve isteyen tüm arkadaşlarımın başıma inşalllaaaaaaaaaaahh :)

POZİTİFFFFFFFFF

rabbim hepinize göstersin inşallah...

Ayyyy ilk defa birinin bebek sevincine ilk ağızdan ortak oluyorum..Ayyy ne güzell bir haber...çok mutlu oldum yaaa..Allahım bizlere de nasip etsin..sevincin sevincimiz oldu elabebek. Allah sağlıklı, güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizler de böyle bir haberi paylaşalım en kısa zamanda inşallahhh.. sevgili elabebek bizlere de dua et..çok çok sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…