Ayyyy ilk defa birinin bebek sevincine ilk ağızdan ortak oluyorum..Ayyy ne güzell bir haber...çok mutlu oldum yaaa..Allahım bizlere de nasip etsin..sevincin sevincimiz oldu elabebek. Allah sağlıklı, güzel bir hamilelik ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizler de böyle bir haberi paylaşalım en kısa zamanda inşallahhh.. sevgili elabebek bizlere de dua et..çok çok sevindimmm
amin kuzum çok benzer şeyler yaşamıştık seninle inşallah yine benzeriz de iyi haberler alırım senden de
koca bir amin diyorum. benim için öyle güzel moral oldun ki
bu arada değerinin kaç olduğunu sordunmu arkadaşım sabahları bulantın felan olmuşmuydu ayy cnm kusura bakma seninde başını şişiriyorum ama kendime bir belirti arıyorum anlayacağın bende çok sabırsızım
bu arada değerinin kaç olduğunu sordunmu arkadaşım sabahları bulantın felan olmuşmuydu ayy cnm kusura bakma seninde başını şişiriyorum ama kendime bir belirti arıyorum anlayacağın bende çok sabırsızım
canım telefonda sadece pozitif dediler, değer söylemediler...
ben her sabah 1 saat otobüs yolculuğu ile işe gidiyorum valla midem bulandıysa bile sıcaktan, kalabalıktan dedim üstelemedim...
şimdide hafif baş dönmesi var ama sıcaktan deyip geçtim...
hatta ben gebe değilim diye hafta sonu tatile gittim denize girdim, saatlerce güneşin altın yattım- gezdim...
az kalsın içkide içecektim iyi ki içmemişim
POZİTİFFFFFFFFF
rabbim hepinize göstersin inşallah...
kızlar bu arada ben,m dünkü idrarda iğne testi saatlerdir idrarda olmasına reğmen en ufak küf yokkkkkkkkkkk
kızlar böyle adeti çok geçmiş gebelik testi negatif çıkmış ama sonradan hamile olduğunu öğrenen kimler var ve belirtileri neler olmuş
kızlar bu arada ben,m dünkü idrarda iğne testi saatlerdir idrarda olmasına reğmen en ufak küf yokkkkkkkkkkk
kızlaaar ben çıkıyorum. hepinizi öpüyorum. yarın yeni gün bize yeni umutlar getirir inşallah
ne testi cnm yaa banada bahsedermisin biraz sabırsızlıktan ölecemm yaa
ne testi cnm yaa banada bahsedermisin biraz sabırsızlıktan ölecemm yaa
o testi bende burda öğrendim. cam yada plastik bir kaba iğne koyuyorsun. kapatıp karanlık bir yerde 8 saat bekletiyorsun. iğne küflenirse pozitif küflenmezse negatif.. :)
o testi bende burda öğrendim. cam yada plastik bir kaba iğne koyuyorsun. kapatıp karanlık bir yerde 8 saat bekletiyorsun. iğne küflenirse pozitif küflenmezse negatif.. :)
canim bendede aynen duruyordu yo ama dun onu yaparken idrarimda beyaz seyler vardi ufacik ama onu farkettim bugunde hep bardaga yaptim baktim herseferinde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?