Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar böyle adeti çok geçmiş gebelik testi negatif çıkmış ama sonradan hamile olduğunu öğrenen kimler var ve belirtileri neler olmuş

amin canım amin 9 ay sürecek bir gerilim başlıyor inşallah sonuna kadar giderim bu kez

kızlar böyle adeti çok geçmiş gebelik testi negatif çıkmış ama sonradan hamile olduğunu öğrenen kimler var ve belirtileri neler olmuş benim 5 gün geçti meme başlarım sızlıyor arada karnım ağrıyr sağ kasığımda batma var hafif çok uykum var idrar testim negatif

bu arada değerinin kaç olduğunu sordunmu arkadaşım sabahları bulantın felan olmuşmuydu ayy cnm kusura bakma seninde başını şişiriyorum ama kendime bir belirti arıyorum anlayacağın bende çok sabırsızım[/QUOTE]

canım telefonda sadece pozitif dediler, değer söylemediler...

ben her sabah 1 saat otobüs yolculuğu ile işe gidiyorum valla midem bulandıysa bile sıcaktan, kalabalıktan dedim üstelemedim...

şimdide hafif baş dönmesi var ama sıcaktan deyip geçtim...

hatta ben gebe değilim diye hafta sonu tatile gittim denize girdim, saatlerce güneşin altın yattım- gezdim...

az kalsın içkide içecektim iyi ki içmemişim

kızlar bu arada ben,m dünkü idrarda iğne testi saatlerdir idrarda olmasına reğmen en ufak küf yokkkkkkkkkkk

ben değilimdir die bu hafta sonu yemekli msafirim vardı içkiyi biraz kaçırdım diyebilirim ama ne yapim her ay aynı olumsuzluk olunca amaaan dedim ama inşallah pişman olmam off yaa yarını nasıl bekleyeceğim

kızlar böyle adeti çok geçmiş gebelik testi negatif çıkmış ama sonradan hamile olduğunu öğrenen kimler var ve belirtileri neler olmuş

canım benim bir arkadaş adet düzensizliği yaşıyordu. doktora gitti senin zor çocuğun olur dedi. oda korunmadı. yine adeti çok geçti. gebelik testi yapıldı kan. negatif çıktı. adet söktürücü verdi doktor. kullandı yine adet olmadı. kan testi yaptı çıkmadı. göbeğide çıkmaya başlamıştı. kilo aldım diye ağır sporlar yaptı. diş çektirdi. röntgene girdi. adet olmayınca yine doktora gidiyor ve 4 aylık hamile çıkıyor. pek görülmemiş birşeydir herhalde 2 aylıkken bile çıkmamıştı kan testinde. çok şükür onca şeye rağmen sağlıklı bir bebek dünyaya geldi. şimdi 1 yaşında ... :)

kızlaaar ben çıkıyorum. hepinizi öpüyorum. yarın yeni gün bize yeni umutlar getirir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…