Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

POZİTİFFFFFFFFF

rabbim hepinize göstersin inşallah...

ooooo tey tey tey :79::118::124: hepsi topiğimizin yeni annesineeeeeeeeee tebrik ederim canım Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah Allah bize de bu günleri gösterir inşallah çok sevindim canım benim

iyi geceler herkese. Rabbim gönlünüzden geçeni hakkınızda hayırlı eylesin. dualarınızı kabul edip yüzlerinizi güldürsün inşallah.. :)

kizlar ben yeni oldugum icin kimseyi tanimiyorum direk muhabbetlere daliyorum.kendimi tanitayim hemde muhabbet olsun dimi ama:) ben 24 yasindayim hollandada yasiyorum.4 yillik evliyim. ilk baslarda 3 yil bebis istemiyordum aama 2.yildan sonra esimin cok istekli olmasindan dola calismalara basladik ama daha tik yok.hap tedavisidir asilamasidir derken tam tup bebek icin kagitlarimizi beklerken hamile oldugumu ogrendim fakat evde bayagi agir isler yaptim mutfagim tualetim banyom yenilendi ve esyalari kolilemistim onlari kaldirdim 1 hafta boyunca bayagi calistim bunlari hamileligi ogrenmeden once yaptim bilmiyorudm yani.ama ozamanlar 3 gun de yarim bidon tursu yiyordum ve inanilmaz canim istiyordu cok hararetim var heralde diyordum hamilelik aklima gelmemisti.ocakta haplarla dusuk yaptim ama dusukten sona hic korunmadim.gecen ayda kimyasal gebelk yasadim bu ayda cok fazla umitliyim kesin olucakmis gibi geliyor bakalim hayirli insallah :)sizleri tanimak isterim bayanlar sira sizde buyrun bakalim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…