iyi bişey söylediğin için
kizlar ben yeni oldugum icin kimseyi tanimiyorum direk muhabbetlere daliyorum.kendimi tanitayim hemde muhabbet olsun dimi ama:) ben 24 yasindayim hollandada yasiyorum.4 yillik evliyim. ilk baslarda 3 yil bebis istemiyordum aama 2.yildan sonra esimin cok istekli olmasindan dola calismalara basladik ama daha tik yok.hap tedavisidir asilamasidir derken tam tup bebek icin kagitlarimizi beklerken hamile oldugumu ogrendim fakat evde bayagi agir isler yaptim mutfagim tualetim banyom yenilendi ve esyalari kolilemistim onlari kaldirdim 1 hafta boyunca bayagi calistim bunlari hamileligi ogrenmeden once yaptim bilmiyorudm yani.ama ozamanlar 3 gun de yarim bidon tursu yiyordum ve inanilmaz canim istiyordu cok hararetim var heralde diyordum hamilelik aklima gelmemisti.ocakta haplarla dusuk yaptim ama dusukten sona hic korunmadim.gecen ayda kimyasal gebelk yasadim bu ayda cok fazla umitliyim kesin olucakmis gibi geliyor bakalim hayirli insallah :)sizleri tanimak isterim bayanlar sira sizde buyrun bakalim ...
kizlar ben yeni oldugum icin kimseyi tanimiyorum direk muhabbetlere daliyorum.kendimi tanitayim hemde muhabbet olsun dimi ama:) ben 24 yasindayim hollandada yasiyorum.4 yillik evliyim. ilk baslarda 3 yil bebis istemiyordum aama 2.yildan sonra esimin cok istekli olmasindan dola calismalara basladik ama daha tik yok.hap tedavisidir asilamasidir derken tam tup bebek icin kagitlarimizi beklerken hamile oldugumu ogrendim fakat evde bayagi agir isler yaptim mutfagim tualetim banyom yenilendi ve esyalari kolilemistim onlari kaldirdim 1 hafta boyunca bayagi calistim bunlari hamileligi ogrenmeden once yaptim bilmiyorudm yani.ama ozamanlar 3 gun de yarim bidon tursu yiyordum ve inanilmaz canim istiyordu cok hararetim var heralde diyordum hamilelik aklima gelmemisti.ocakta haplarla dusuk yaptim ama dusukten sona hic korunmadim.gecen ayda kimyasal gebelk yasadim bu ayda cok fazla umitliyim kesin olucakmis gibi geliyor bakalim hayirli insallah :)sizleri tanimak isterim bayanlar sira sizde buyrun bakalim ...
bende yeniyim canım sitede 5 aylık evliyiz bizde deniyrz olmyr bu ay benm yumurtam 16. günde 10mm di gelmişmedi sperm hareketliliğindede sıkıntımız var dı dr bu ay olmaz dedi bende hiç düşünmedim düşünmediğim ilk aydı hatta ama adetim 5 gün gecikti idrarda negatif kanda baktırıcam ama oda erken ve negatif çıkması için para bayılmak istemyrm öyle yani şimdi belklyrm ben
bende sen gibi yeniyim bu bebek isteğiyle burayı keşfettim açıkçası 10 aylık evliyim ilk 7 ay düzenli korundum hapla 3 aydır korunmuyorum ve bu ay 10 gün geciktim ama bi türlü değerlerim 1000 i bulmadı perşembe tekrar gitcem doktora bakcaz hayırlısı......
hosgeldin tatlım:)) inşallah hayırlısıyla kavusursun bebişine:))bat ne zaman canım??
allahtan umit kesilmez hem daha yeni evlisin.bende hamile kaldigim o ay en fazla 3 kere yapmisizdir iste hic ummadgin anlarda geliyorlar.bekliyecegiz.sen kac yasindasin ? nerede yasiyorsun?
selam kizlar ben geldim,,,,nasilsiniz.elabebekden haber varmi noldu............:26::26::26:
namaz kilmaya gitmistim simcik geldim
sonucu pozitif canim :))
pozitif canım hamile :)))))))))))99
ALLAH kabul etsin canim
ay cok mutlu olduminsallah saglikli bir hamilelik gecirir sonrada bebisini kucagina alir.darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?