Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bende yeniyim canım sitede 5 aylık evliyiz bizde deniyrz olmyr bu ay benm yumurtam 16. günde 10mm di gelmişmedi sperm hareketliliğindede sıkıntımız var dı dr bu ay olmaz dedi bende hiç düşünmedim düşünmediğim ilk aydı hatta ama adetim 5 gün gecikti idrarda negatif kanda baktırıcam ama oda erken ve negatif çıkması için para bayılmak istemyrm öyle yani şimdi belklyrm ben

bende sen gibi yeniyim bu bebek isteğiyle burayı keşfettim açıkçası 10 aylık evliyim ilk 7 ay düzenli korundum hapla 3 aydır korunmuyorum ve bu ay 10 gün geciktim ama bi türlü değerlerim 1000 i bulmadı perşembe tekrar gitcem doktora bakcaz hayırlısı......

allahtan umit kesilmez hem daha yeni evlisin.bende hamile kaldigim o ay en fazla 3 kere yapmisizdir iste hic ummadgin anlarda geliyorlar.bekliyecegiz.sen kac yasindasin ? nerede yasiyorsun?

sende daha yeni evlisin hayirlisiyla olur insallah.

hosgeldin tatlım:)) inşallah hayırlısıyla kavusursun bebişine:))bat ne zaman canım??

hosgeldin tatlım:)) inşallah hayırlısıyla kavusursun bebişine:))bat ne zaman canım??

gecen ay kimyasal gbelik olmasaydi 17sinde gelmesi gerekiyordu gec geldigii icin 20sine atti ve 24 unden sonra en gec belli olur cok karisti benim bu ay ama 3 gundurde karnimda adet agrisi var fakat aralikli sekilde ilk hamileligimdede boyle olmustu sonra dusuk oldu. normalde sancim basladigi an kanamamda gelir sadece onceen goguslerim kopucakmis gibi olurdu dusukten sonra oda kalmadi.dusuk b ona iyi geldi nasil rahatim simdi:) merdivenlerden inerken goguslerimi tutarak inerdim :))

allahtan umit kesilmez hem daha yeni evlisin.bende hamile kaldigim o ay en fazla 3 kere yapmisizdir iste hic ummadgin anlarda geliyorlar.bekliyecegiz.sen kac yasindasin ? nerede yasiyorsun?

28 yaşındayım istanbulda özel bir hastanede eğitim hemşiresiyim işin içinde olmak daha zor sürekli bişiler buluyor insan kendinde ama yorumlar ve yaşannanlar daha önemli benm için

selam kizlar ben geldim,,,,nasilsiniz.elabebekden haber varmi noldu............:26::26::26:

selam kizlar ben geldim,,,,nasilsiniz.elabebekden haber varmi noldu............:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…