amin canım çok mutlu oldum banada umut oldu
KIZLAR iyi geceler hepinize ben kaçar sabah doktora gitcem görüşürüüzzz
insallah canim seninde bebisin gelir.adetin 5 gun gecmis ama testte neqativdi diye hatirliyorum seniiiii:44::44::44:
200 tane okudum salatı tefriciye okumak istyen arkdaşları bekleriz
evet 5 gün geçti yarın 6 olcak ama idrar negatif cuma kan testi yaptr dedi dr adet getirici vericek ama bak olanları görünce korkuyrm vallahi ilaç kullanmaya buarada abnucaston kullanıyorum ama
sonucu pozitif canim :))
canim biraz daha bekliyceksin dimi ilac kullanmak icin.........:26:benimde kizim 10 gun test gostermisdi.insallah sendede oylediradetlerin duzenlimidir:26::26::26:
46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: yuppiiiiiiiiiiii bebişimiz geliyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: 46: yuppiiiiiiiiiiii bebişimiz geliyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gule gule canim........
rumeysa naber kizzzzzzzzzzzzzz
iyidirr şekerimmm sen naslısınnnn elabebek e cok sevindim göbek atıyorumm
ben yatıyrm kızlar yarın iş mağlum inşallah yarında bugun elbebekten aldığımız gibi güzel haberler duyarız ve yaşarız çok öptm kızlar iyi geceler
ben yatıyrm kızlar yarın iş mağlum inşallah yarında bugun elbebekten aldığımız gibi güzel haberler duyarız ve yaşarız çok öptm kızlar iyi geceler
gecmısten cıkamadım bosverdım ,,hemen ozetlesın bırı ya hemen,,,,neoldu elabebek sonucladımı yoksam ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?