Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

insallah canim seninde bebisin gelir.adetin 5 gun gecmis ama testte neqativdi diye hatirliyorum seniiiii:44::44::44:

evet 5 gün geçti yarın 6 olcak ama idrar negatif cuma kan testi yaptr dedi dr adet getirici vericek ama bak olanları görünce korkuyrm vallahi ilaç kullanmaya buarada abnucaston kullanıyorum ama

evet 5 gün geçti yarın 6 olcak ama idrar negatif cuma kan testi yaptr dedi dr adet getirici vericek ama bak olanları görünce korkuyrm vallahi ilaç kullanmaya buarada abnucaston kullanıyorum ama

canim biraz daha bekliyceksin dimi ilac kullanmak icin.........:26:benimde kizim 10 gun test gostermisdi.insallah sendede oylediradetlerin duzenlimidir:26::26::26:

canim biraz daha bekliyceksin dimi ilac kullanmak icin.........:26:benimde kizim 10 gun test gostermisdi.insallah sendede oylediradetlerin duzenlimidir:26::26::26:

genelde düzenlidir yok ya dediğin gibi 10 gün geçmeden kullanmam riske atamam bak elabebin 17 gün sonra oldu

iyidirr şekerimmm sen naslısınnnn elabebek e cok sevindim göbek atıyorumm

iyiyim canim sagol..guya parka gidicekdik.oyle bir yagis yagdiki.mecbur magazaya girib alis veris isini bugun yaptik.yarina kalmadi.........bu gun zaten belim agriyordu tam olduuuuuuuu simdi

ben yatıyrm kızlar yarın iş mağlum inşallah yarında bugun elbebekten aldığımız gibi güzel haberler duyarız ve yaşarız çok öptm kızlar iyi geceler

gecmısten cıkamadım bosverdım ,,hemen ozetlesın bırı ya hemen,,,,neoldu elabebek sonucladımı yoksam ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…