- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kikiiiiiii sende hosgeldin
belli olmadimi kizzzzkutluyoruz....bebis yoldaaaaaaa aaaaaa
HOSBULDUM CANIM SAOL
AYYY NE BILIYIM SOKTAN OLSA GEREKayyy cok sevindim yaa ..allah annali babali buyutsun insallah
HOSBULDUM CANIM SAOL
AYYY NE BILIYIM SOKTAN OLSA GEREKayyy cok sevindim yaa ..allah annali babali buyutsun insallah
belli olmadimi kizzzzkutluyoruz....bebis yoldaaaaaaa aaaaaa
ankaranın bağları büklüm büklümmm yolları nezman sarhoş oldunda kaldırmadınn kollarıııııııııı haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohh yandannnnn bi sağdan bi soldann kıvırın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhaydi eller havaya yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnndarisi basimiza insallahhhhhhhh nasilsin..gunun nasil gecdi.kaynanos ne yapiyor
KAynana nin allah piiiiiipppp .....bisey dicem ppiiiiip kokuyolar iste
kiz ben bugun coook yordum kendimi yawww once bi ders calistim kac saat yakinda sinav var diye,,,,sonra bugun hava cok guzeldi,,,terasta halli yikadim kaldirip indirdim kendime bir suru is cikardim...cok agir kaldirdim belim agriyo hala...guya cumartesi kaynana gidiyorya simdiden temizlige basladim,,artik ben deliyim o gidincede butun evi disari cikaririm herhalaksamada halvet var ufff
kiz agir kaldirdak tutunmaya engel olurmu kiz ???????
olur canim herhaldebundan sonra yapmaaa.. ben bir tek kizimi kaldiriyorum. amaaaaan kaynanayida bosver.biraz temizlersin evi olur biter.
ayyy kotumu oldu acaba :26: :26:ayyy bu ay dami kacirmis olcam simdi.. yoooonayir nolamazz
yok canim sen simdi bunu ona baglama kikine alaka bundan sonra dikkat et. yan topikde arkadas.hali falan yikamis 1 hafta once testini gosterdi hamile.. sadece kendini dikkat et.buarada bu ay da olmadi diyib kendini yiyib bitirme
ayyy o yan topikten allah razi olsun icim rahatladisaol kiz.....buz gibi sularin icindeydim ayaklarim dondu resmen ,,kasiklarimda agriyor acayip erkenmi yumurtlicam ne
RUMEYSAAAA nasilsin niye konusmuyorsun kizz
kızlar bugün herkes sus pussss..
kiki yumurtluyor.bik bik. bikkkkkkkkkk
bu arada benim adte 8 gun kaldi.agrilarim var..acaba tuttumu?:44::44:
kikikikiki deli kizins bebisin tutunmustur annecigine ins canim
selma canim....ben senle hic tanismadim.kendini tamit bana lutfennnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?