Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

HOSBULDUM CANIM SAOL

AYYY NE BILIYIM SOKTAN OLSA GEREK ayyy cok sevindim yaa ..allah annali babali buyutsun insallah

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnndarisi basimiza insallahhhhhhhhnasilsin..gunun nasil gecdi.kaynanos ne yapiyor

kendisi nerde yahuu ??? KIZ seni coookkkkk tebrik ediyorum ALLAH annali babali buyutur insalah ,,,saglikli kucagina almayi nasip eder ins...hayirli evlat olur insallah ,,

ayyy ne guzeeellll darisida bizlerin basina artikkkk

kiz sana bi sorum olucak senin simdi adetin kac gun gectide idrarda 0 cikiyordu hala ???

Son düzenleme:
belli olmadimi kizzzz kutluyoruz....bebis yoldaaaaaaaaaaaaa

ankaranın bağları büklüm büklümmm yolları nezman sarhoş oldunda kaldırmadınn kollarıııııııııı haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohh yandannnnn bi sağdan bi soldann kıvırın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr haydi eller havaya yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnndarisi basimiza insallahhhhhhhhnasilsin..gunun nasil gecdi.kaynanos ne yapiyor

KAynana nin allah piiiiiipppp .....bisey dicem ppiiiiip kokuyolar iste

kiz ben bugun coook yordum kendimi yawww once bi ders calistim kac saat yakinda sinav var diye,,,,sonra bugun hava cok guzeldi,,,terasta halli yikadim kaldirip indirdim kendime bir suru is cikardim...cok agir kaldirdim belim agriyo hala...guya cumartesi kaynana gidiyorya simdiden temizlige basladim,,artik ben deliyim o gidincede butun evi disari cikaririm herhalaksamada halvet var ufff

kiz agir kaldirmak tutunmaya engel olurmu kiz ???????

Son düzenleme:

olur canim herhaldebundan sonra yapmaaa..ben bir tek kizimi kaldiriyorum.amaaaaan kaynanayida bosver.biraz temizlersin evi olur biter.

Son düzenleme:
olur canim herhaldebundan sonra yapmaaa..ben bir tek kizimi kaldiriyorum.amaaaaan kaynanayida bosver.biraz temizlersin evi olur biter.

ayyy kotumu oldu acaba :26: :26:ayyy bu ay dami kacirmis olcam simdi.. yoooonayir nolamazz

Son düzenleme:
ayyy kotumu oldu acaba :26: :26:ayyy bu ay dami kacirmis olcam simdi.. yoooonayir nolamazz

yok canim sen simdi bunu ona baglama kikine alaka bundan sonra dikkat et.yan topikde arkadas.hali falan yikamis 1 hafta once testini gosterdi hamile..sadece kendini dikkat et.buarada bu ay da olmadi diyib kendini yiyib bitirme

yok canim sen simdi bunu ona baglama kikine alaka bundan sonra dikkat et.yan topikde arkadas.hali falan yikamis 1 hafta once testini gosterdi hamile..sadece kendini dikkat et.buarada bu ay da olmadi diyib kendini yiyib bitirme

ayyy o yan topikten allah razi olsun icim rahatladi saol kiz.....buz gibi sularin icindeydim ayaklarim dondu resmen ,,kasiklarimda agriyor acayip erkenmi yumurtlicam ne

RUMEYSAAAA nasilsin niye konusmuyorsun kizz

ayyy o yan topikten allah razi olsun icim rahatladi saol kiz.....buz gibi sularin icindeydim ayaklarim dondu resmen ,,kasiklarimda agriyor acayip erkenmi yumurtlicam ne

RUMEYSAAAA nasilsin niye konusmuyorsun kizz

kiki yumurtluyor.bik bik. bikkkkkkkkkk
bu arada benim adte 8 gun kaldi.agrilarim var..acaba tuttumu?:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…