Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

başın şişmesin sonra :) bak çok konuşurum haaaa :) neyi merak ediyosun tatlım nerden başlıyim yani :)

yok canim bos bos oturmusum burda....yasini filan.dur once ben basliyim
22 yasindayim.5 senedeir evliyim.cok erken evlendim.1 sene korunduk sayilir.ama hep istiyordum bebis.sonra denedik olnadi.et beni vardi vajinamda.ameliyyat oldum 2009 da ve ayni yil 2 dusuk yasadm2010 da hamile kaldim ve aralikda dogum yaptimsimdide ikinci bebise hazirlaniyorum.aralarinda cok yas olmasini istemiyorummmmmmm....bu kadarrrrrrrrrrrrr.........

Perımmmmmmmmmmmmm barteeeeeeekkkkkkkkk hosgeldınızzzzzzzz

Yaaa sorma kaynanamdaydim ya ben net yoktu bide cok kalabalıktı ....
Siz nasılsiniz Hamis yok galiba liste basına baktım(((

hasret giderdinmi kaynananla.kiki kaynanasinin gitmesini bekliyor.
elabebek hamile taniyormuydun bilmiyorum:44::44:

ayy ne güzel sende 1 tane varmış bende hiç yok inşallah kısa zamanda benimde olur..25 yaşındayım 5 senelik evliyim 1,5 sene korunduk yaklaşık 3 senedir istiyoruz..bende pko var ama sadece yumurtalık görüntüm o şekilde yani diğer belirtilerini taşımıyorum kilo tüylenme felan gibi..hap iğne aşılama hepsini oldum aşılama 1 kere oldu başarısız oldu oda..normalde çok düzensizdir adetim 3, 4 aya bir olur..ilk defa geçen ay ve ondan önceki ay kendiliğimden adet oldum bu ayda günüm 6 gün geçince ünitlendim..yarın test yaptırmaya gidecem inşallah olumlu sonuç alırım...aslında bebişlere çok düşkünümdür evlenmeden önce bile hemen evlenim bebişim olsun felan derdim.eğer olmazsa ki inşallah bebişim gelmiştir tekrardan aşılama olacak..ay inşallah gerek kalmaz yaa..bu arada denemediğim kürde kalmadı ama hep kısa süreli denedim tedavi oluyorum ters tepmesin die..ohh bitti sonunda :))

canim insallah tez zamanda seninde olur bebisin dua edicem

insallah olumlu haberlerini aliriz seninde. ay bu ay cok heyecanli bi ay bekleyen bekleyene :)

evet ya pek muhabbet yok yaww bu aksam.vallahi dun aksamki yazdiklarinizi okudum kizlar dun cosmustunuz :)

birazdan doktururler gece vardiyasindakiler yeni damliyo merak etme kikikkkidun gece hakikaten cok komikti hepsini okudunmu bilmiyorum

ya benim icimde hamisim gibi hiss var.ama bu ayin ilk ay oldugunu dusununcekendime sacmalama diyorum......

benim icimdede her ay oluyo hamis hissi ama o hissi tasiya tasiya 1 seneyi doldurduk kikikikiki ,,sen yinede ben gibi sacmalama

Napiyonuzzzzz cinganlarrrrr:)))))

Ne var ne yok

AMAAANINNNNNNN KIMLER GELMIS KIMLERRR GELMISSS HOSGELMISSEN evindemisin simdi ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…