Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

okudum canim ya rumeysa baygi biseyler paylasmisti :)

fistiklar ben artik uyuyum.gec oldu.hepinizi kocaman opuyorum kizlar.
kiki bu arada haklisin kiz.umitlenmiycem olucaksa surpriz olur.......

Kiki nasılsın rumeysa nerdeeee

bende yeni geldim sayilir ya gecmisi okuduysan bugun nelerle ugrastim yaa ben girdigimde oda o sira cikti kikiki

bugun fazla giremedim zaten cok yogundum cok agri kaldirdim belim agriyor,,acaba tutunma olmazmi artik diyede korktum

sen nasilsin geceden beriii kikikiki

kizlar bana musade namazimi kilip yaticam.popom uyustu resmen ya kac saattir buradayim :)yarin insallah cok cok cooook guzel haber aliriz allah hepiciginize rahatlik versin.opuldunuz :)

Bugün İyiyim çok sukur yumurrtladim da azıcık yumosumda çatlamış çok sukur 1 Temmuz u bekliyorum dört gözle sende ne var ne yok nasılsın

çatlamışmıı :))) hadi hayırlışııı inşallah... ben napımm ya işte bidiğin gibi... kaynonoştaydım çok yoruldum.. bugün baba evine geldim kocişide anacığına bıraktım kaçtım

Canım disaridaydim bugün Polonya kazan ben kepçe ayağı yanık itler gibi gezdim gelincede direk son sayfayı actım kimseyi kaçırmıym diye hayirdir naptinn yatağımı attın

Oh oh oh gez bakalım darısı benim basıma ayyy ne özledim tr yiii

Canım disaridaydim bugün Polonya kazan ben kepçe ayağı yanık itler gibi gezdim gelincede direk son sayfayı actım kimseyi kaçırmıym diye hayirdir naptinn yatağımı attın

ulan sabah ezani okuduydu gitiginde ne ara ev isini gordunde gezdin

ben oldum burda is yapmaktan suna bak .....HA PERIM GELDI YA YATAK MESELEMI HEMEN ONADA YETISTIRECEN DIMII PIIISSS

hali yikadim manyak gibi ondan belim koptu ,,hayatimdada hic yikamamistim kendim ,,deliligim tuttu iste

yatakk mı ?? anlat hele kız gene ne yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…