birazdan doktururler gece vardiyasindakiler yeni damliyo merak etme kikikkkidun gece hakikaten cok komikti hepsini okudunmu bilmiyorum
benim icimdede her ay oluyo hamis hissi ama o hissi tasiya tasiya 1 seneyi doldurdukkikikikiki ,,sen yinede ben gibi sacmalama
AMAAANINNNNNNN KIMLER GELMIS KIMLERRR GELMISSSHOSGELMISSEN evindemisin simdi ???
perim hoş geldin napiyosun nasılsın bat a az kaldı tatil nasıl geçiyor
Evimdeyim kikicik bugün geldim.. Babamın evinde
nasılsın bartek :))))))))
babanin evindemii :26: hala ankaradamisin yani ,,,kendi evine nezaman gidiyorsun gezginci cingan seni
Kiki nasılsın rumeysa nerdeeee
Ben. Geldim şimdi coşarlar ben yokken konuşmazlarşimdi kadro tamam[/Q
hos geldin canim.evet ben hazirim muhabbete baslaya biliriz :))
Sen nasılsın hortensia daha önce konusmusmuyduk senle kac yıllık evlisin bebisin var mı ne zamandır bebis istiyorsun
Bugün İyiyim çok sukur yumurrtladim da azıcıkyumosumda çatlamış çok sukur 1 Temmuz u bekliyorum dört gözle sende ne var ne yok nasılsın
fistiklar ben artik uyuyum.gec oldu.hepinizi kocaman opuyorum kizlar.
kiki bu arada haklisin kiz.umitlenmiycem olucaksa surpriz olur.......
KISKANDIN M I GEZİYOM DİYEPİsssss kikii
pazar gidecem .....[/QUOTE
kiskandim tabii ozledim ankarayisensin piisss sensin pissss
bende yeni geldim sayilir ya gecmisi okuduysan bugun nelerle ugrastim yaa ben girdigimde oda o sira cikti kikiki
bugun fazla giremedim zaten cok yogundum cok agri kaldirdim belim agriyor,,acaba tutunma olmazmi artik diyede korktum
sen nasilsin geceden beriiikikikiki
kizlar bana musade namazimi kilip yaticam.popom uyustu resmen ya kac saattir buradayim :)yarin insallah cok cok cooook guzel haber aliriz allah hepiciginize rahatlik versin.opuldunuz :)
çatlamışmıı :)))hadi hayırlışııı inşallah... ben napımm ya işte bidiğin gibi... kaynonoştaydım çok yoruldum.. bugün baba evine geldim kocişide anacığına bıraktım kaçtım
Sen nasılsın hortensia daha önce konusmusmuyduk senle kac yıllık evlisin bebisin var mı ne zamandır bebis istiyorsun
isimleri aklimda tutamiyorum konustugumuzu hatirlayamadim. ben 24 yasindayim 4 yillik evliyim yurtdisinda oturuyorum.2 yildir bebis istiyoruz.hap asilama tedavisi gordum ama sonuc alamadik.tam tup bebk yaptiracagimiz zaman hamile oldugumu ogrendim ama dusuk yaptim.gece ayda kimyasal gebelik gecirdim ama yikilmadim ayartayim :) hayirlisiyla inslalah olucak hepicigimiz halis olucagiz allahin izniyle insallah :) suan tedavi falan gormuyorum ramazana kadar oldu oldu yoksa tup bebek yatptiricaz o zaman 3 tane birden dogururum aradaki farki kapatiriz nasil ama :)
Allah kabul etsin canim iyi geceler,,yarin ola hayir ola
Canım disaridaydim bugün Polonya kazan ben kepçe ayağı yanık itler gibi gezdim gelincede direk son sayfayı actım kimseyi kaçırmıym diye hayirdir naptinn yatağımı attın
ulan sabah ezani okuduydu gitiginde ne ara ev isini gordunde gezdin
ben oldum burda is yapmaktan suna bak.....HA PERIM GELDI YA YATAK MESELEMI HEMEN ONADA YETISTIRECEN DIMII PIIISSS
hali yikadim manyak gibi ondan belim koptu ,,hayatimdada hic yikamamistim kendim ,,deliligim tuttu iste
isimleri aklimda tutamiyorum konustugumuzu hatirlayamadim. ben 24 yasindayim 4 yillik evliyim yurtdisinda oturuyorum.2 yildir bebis istiyoruz.hap asilama tedavisi gordum ama sonuc alamadik.tam tup bebk yaptiracagimiz zaman hamile oldugumu ogrendim ama dusuk yaptim.gece ayda kimyasal gebelik gecirdim ama yikilmadim ayartayim :) hayirlisiyla inslalah olucak hepicigimiz halis olucagiz allahin izniyle insallah :) suan tedavi falan gormuyorum ramazana kadar oldu oldu yoksa tup bebek yatptiricaz o zaman 3 tane birden dogururum aradaki farki kapatiriz nasil ama :)
cnm herhangi belli bir sorunun varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?