Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kilzar ben bi 15 dk felan burdayim sonra cikiyorum ,,halvet var bugunnn,,kocis pek istekli degil ama tepesine bincez artik,,,sabah erkende okul var ,,,,persembe gununden sonra okul mokul bitiyor,,heppp sizinleyim ozman

kilzar ben bi 15 dk felan burdayim sonra cikiyorum ,,halvet var bugunnn,,kocis pek istekli degil ama tepesine bincez artik,,,sabah erkende okul var ,,,,persembe gununden sonra okul mokul bitiyor,,heppp sizinleyim ozman

bende çıkıcam..
kızlar ya ben çok halvet olayına giremedim ve bu ay beklemiyorum... ((((((((

öğrenirim nasıl olsaa... alla allla ... yatak meselesiyse gene haydarlığın tutmuş fantezi ye gitmişindir ne olacak kiki işte kesdin öle bişi dir

tutmussa tutmus sanane sananesananekikikiki catla melahat seni kiz ben haydarligi RUMEYSAYA DEVR ETTIM SENIN HABERIN YOK..kupayi o aldi

Kız sabah 9.30 ta kalktım 10 da evden çıktım gece 11 de geldim bence dün Dr saçmaladi tas olsaydı bugün nasıl gezerdim demi kız perim yabancı mı striptiz yaparken gardrobun üstüne çıkıp yatağa atladigini oda öğrensin azgın kikiki

hayyyy IFTIRAYA BAAKKvallaha oyle degil perim ,,,neolur gecenin vardiyasina git kendin oku,,oyle degil IFTIRAAA

EVET YATAGIN AYAGI GITTI AMA ayyy sonra bu ben dansozluk yaptim kocisime kirmizi danteli sexy pijamamla dedi bende,,,,o dansin modasi eskidi ,,ben striptiz yapiyorum dedim sirf bu yuzden yatagin ortasina direk diktim dedim sakasina,,oda bu yatagin kirilmasini hemen buna bagladii ayyyyy piiesssssss bartek piesssss

Kız perim yabancı değil utanmaaa

oy oy oy aşmışın kiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…