- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
allah razi olsun canim evet canim yarin ola hayrola bakalim ne olicek neler olicek :)[/QUOTE
canim senin bat yarinmi???yurtdisinda nerdesin ??? burdakilerin cogunlugu gurbette,,perim hanim haric
isimleri aklimda tutamiyorum konustugumuzu hatirlayamadim. ben 24 yasindayim 4 yillik evliyim yurtdisinda oturuyorum.2 yildir bebis istiyoruz.hap asilama tedavisi gordum ama sonuc alamadik.tam tup bebk yaptiracagimiz zaman hamile oldugumu ogrendim ama dusuk yaptim.gece ayda kimyasal gebelik gecirdim ama yikilmadim ayartayim :) hayirlisiyla inslalah olucak hepicigimiz halis olucagiz allahin izniyle insallah :) suan tedavi falan gormuyorum ramazana kadar oldu oldu yoksa tup bebek yatptiricaz o zaman 3 tane birden dogururum aradaki farki kapatiriz nasil ama :)
Ayyy hadi ins ona gerek kalmadan hamis olursun
yatakk mı ??anlat hele kız gene ne yaptın
Ayyy hadi ins ona gerek kalmadan hamis olursun
Bende 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim ilk evlendiğim gunden beri cocuk istiyorum olmadı gecen yıl aşılama yaptım oda tutmadı maalesef ama bu ay ins bende hamissss olucam Allah'ın izni ile aminnnnn
yok bisibiseyide gozden kacir okuma
kilzar ben bi 15 dk felan burdayim sonra cikiyorum ,,halvet var bugunnn,,kocis pek istekli degil ama tepesine bincez artik,,,sabah erkende okul var ,,,,persembe gununden sonra okul mokul bitiyor,,heppp sizinleyim ozman
öğrenirim nasıl olsaa... alla allla ... yatak meselesiyse gene haydarlığın tutmuş fantezi ye gitmişindir ne olacak kiki işte kesdin öle bişi dir
Bende 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim ilk evlendiğim gunden beri cocuk istiyorum olmadı gecen yıl aşılama yaptım oda tutmadı maalesef ama bu ay ins bende hamissss olucam Allah'ın izni ile aminnnnn
inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm..sorun neydi bu arada..kızlar benim gibi pko yokmu aranızda pko liler topiğine gitmek hiç içimden gelmiyor sizleri bırakamaaaaammmm :) çok sevdim ben sizleri çok cana yakınsınız..
ulan sabah ezani okuduydu gitiginde ne ara ev isini gordunde gezdin
ben oldum burda is yapmaktan suna bak.....HA PERIM GELDI YA YATAK MESELEMI HEMEN ONADA YETISTIRECEN DIMII PIIISSS
hali yikadim manyak gibi ondan belim koptu ,,hayatimdada hic yikamamistim kendim ,,deliligim tuttu iste
tutmussa tutmus sananesanane sanane kikikiki catla melahat seni kiz ben haydarligi RUMEYSAYA DEVR ETTIM SENIN HABERIN YOK..kupayi o aldi
inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun cnm..sorun neydi bu arada..kızlar benim gibi pko yokmu aranızda pko liler topiğine gitmek hiç içimden gelmiyor sizleri bırakamaaaaammmm :) çok sevdim ben sizleri çok cana yakınsınız..
Problem yok çok sukur psikolojikmis olmaması icin neden yok diyorlar bizim bebis inatçı teyzesi gelsin ona göstericim inadı
Kız sabah 9.30 ta kalktım 10 da evden çıktım gece 11 de geldim bence dün Dr saçmaladi tas olsaydı bugün nasıl gezerdim demi kız perim yabancı mı striptiz yaparken gardrobun üstüne çıkıp yatağa atladigini oda öğrensin azgın kikiki
hayyyyIFTIRAYA BAAKK vallaha oyle degil perim ,,,neolur gecenin vardiyasina git kendin oku,,oyle degil IFTIRAAA
EVET YATAGIN AYAGI GITTI AMA ayyy sonra bu ben dansozluk yaptim kocisime kirmizi danteli sexy pijamamla dedi bende,,,,o dansin modasi eskidi ,,ben striptiz yapiyorum dedim sirf bu yuzden yatagin ortasina direk diktim dedim sakasina,,oda bu yatagin kirilmasini hemen buna bagladii ayyyyy piiesssssss bartek piesssss
Kız sabah 9.30 ta kalktım 10 da evden çıktım gece 11 de geldim bence dün Dr saçmaladi tas olsaydı bugün nasıl gezerdim demi kız perim yabancı mı striptiz yaparken gardrobun üstüne çıkıp yatağa atladigini oda öğrensin azgın kikiki
bizde seni cok sevdik gitmeee ,,bosver pko lu topigini ,,arada bakarsin oraya merak ettiklerine olur biter,,hem bizde elimizden geleni yapariz icabinda cok cana yakinizdir
oy oy oy aşmışın kiki
bizde seni cok sevdik gitmeee ,,bosver pko lu topigini ,,arada bakarsin oraya merak ettiklerine olur biter,,hem bizde elimizden geleni yapariz icabinda cok cana yakinizdir
Kiki icabına bakar icabında kendileri bizim Haydar ablamız olur
Kizz perim daha neler neler yapmış bu kiki ben anlatmıym kendi anlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?