Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kız perim yabancı değil utanmaaa

evet yabanci degil ama asil onun dili sorun ...beni simdi herkeze rezil eder dedikoducu oldugunu bilmiyonmu sen he bartek kim haydar ismini yapistirdi bana o kim kiki dedi yine o ,,ayyy bartek

perimmm...bartek dus kabininde fantezi yapmak istiyormus ama kabini kucukmus,,,bu fanteziyi rumeysa onerdi ,,sonra bu kabin kucuk kabin kucuk diye kendine dert etti bende dedimki ozman sen kabine gir kocis kabin disinda kalsin dedim ,,,,ozamanda hemen iftira atip ayyy sen oylemi yapiyon hayalim dedi pisss bartek

bizde seni cok sevdik gitmeee ,,bosver pko lu topigini ,,arada bakarsin oraya merak ettiklerine olur biter,,hem bizde elimizden geleni yapariz icabinda cok cana yakinizdir[/QUOTE]

çok teşekkür ederim kızlar valla sizi bırakamam bu arada şu iğne testini deneyim dedim..ay kendimi delirmiş gibi hissediyorum kocişin bundan haberi olmıcak adam iyice kafayı yediğimi düşünecek yoksam..bende kendime inanamıyorum hala :) sabah 7 de bakacam hahahahahahaha ay alemim valla..

sensin dedikoduçuuu... ( kanıt ikinci parağraf barteki ispiyonlama : :60. )
taktımsa taktım.. ne olmuşş... kikiliyonn işte
bu arad sen öylemi, yapıton kiki :26:

bizde seni cok sevdik gitmeee ,,bosver pko lu topigini ,,arada bakarsin oraya merak ettiklerine olur biter,,hem bizde elimizden geleni yapariz icabinda cok cana yakinizdir

çok teşekkür ederim kızlar valla sizi bırakamam bu arada şu iğne testini deneyim dedim..ay kendimi delirmiş gibi hissediyorum kocişin bundan haberi olmıcak adam iyice kafayı yediğimi düşünecek yoksam..bende kendime inanamıyorum hala :) sabah 7 de bakacam hahahahahahaha ay alemim valla..[/QUOTE]

bencde alemsin arca ,,,yaw inanma boyle tip testlere yaa cikmaz bisi,,,,,gunun cok gectimi git dogru durust bi test al..bak gecende biri idrarina camasir suyu ozon yani dok kopururse hamissin dedi,,bizim evde herkez hamis cikti ,,yaw sacmalik inanma bence ...allah ins tez zamanda bebisine kavusturur sabr et canim

Kız napiym senin dediğini öyle yapmıyoruz tutturamadik onu yapsak siddim sene olmaz bebis sen yapmaya devam et hadi gişene sen ama bu sefer yatağı kırma savaşma sevis

sensin dedikoduçuuu... ( kanıt ikinci parağraf barteki ispiyonlama : :60. )
taktımsa taktım.. ne olmuşş... kikiliyonn işte
bu arad sen öylemi, yapıton kiki :26:

Dogru söyledin perim kendi öyle yapıyormuş banada tavsiye etti

Kız napiym senin dediğini öyle yapmıyoruz tutturamadik onu yapsak siddim sene olmaz bebis sen yapmaya devam et hadi gişene sen ama bu sefer yatağı kırma savaşma sevis

bartek sen varyaaa burda topikte milleti hoplatmaktan nekadar hoslaniyorsun de get geettt kikikkiki

perimm o once beni ispiyonlayip dedikodu yapti onunki degil benimki gozune batti dimii hemde onayladin barteki pisss

bencde alemsin arca ,,,yaw inanma boyle tip testlere yaa cikmaz bisi,,,,,gunun cok gectimi git dogru durust bi test al..bak gecende biri idrarina camasir suyu ozon yani dok kopururse hamissin dedi,,bizim evde herkez hamis cikti ,,yaw sacmalik inanma bence ...allah ins tez zamanda bebisine kavusturur sabr et canim[/QUOTE]

yok ya yarın zaten gidiyom test yaptırmaya benimkisi merak işte yaa :) sabaha kalmaz bakarım zaten ben ona atarım yani..kızlar bişi sorcam sizce 2. aşılamayı yine aynı doktoramı yaptırsam yoksa hikayemi başka doktora baştan anlatıp tüpbebek merkezindemi yaptırsam aşılamayı sizce????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…