Kız perim yabancı değil utanmaaa
evet yabanci degil ama asil onun dili sorun ...beni simdi herkeze rezil eder dedikoducu oldugunu bilmiyonmu sen he bartekkim haydar ismini yapistirdi bana o kim kiki dedi yine o ,,ayyy bartek
perimmm...bartek dus kabininde fantezi yapmak istiyormus ama kabini kucukmus,,,bu fanteziyi rumeysa onerdi ,,sonra bu kabin kucuk kabin kucuk diye kendine dert etti bende dedimki ozman sen kabine gir kocis kabin disinda kalsin dedim ,,,,ozamanda hemen iftira atip ayyy sen oylemi yapiyon hayalim dedi pisss bartek
bizde seni cok sevdik gitmeee ,,bosver pko lu topigini ,,arada bakarsin oraya merak ettiklerine olur biter,,hem bizde elimizden geleni yapariz icabinda cok cana yakinizdir
evet yabanci degil ama asil onun dili sorun ...beni simdi herkeze rezil eder dedikoducu oldugunu bilmiyonmu sen he bartekkim haydar ismini yapistirdi bana o kim kiki dedi yine o ,,ayyy bartek
perimmm...bartek dus kabininde fantezi yapmak istiyormus ama kabini kucukmus,,,bu fanteziyi rumeysa onerdi ,,sonra bu kabin kucuk kabin kucuk diye kendine dert etti bende dedimki ozman sen kabine gir kocis kabin disinda kalsin dedim ,,,,ozamanda hemen iftira atip ayyy sen oylemi yapiyon hayalim dedi pisss bartek
sensin dedikoduçuuu... ( kanıt ikinci parağraf barteki ispiyonlama : :60. )
taktımsa taktım.. ne olmuşş... kikiliyonn işte
bu arad sen öylemi, yapıton kiki :26:
Kız napiym senin dediğini öyle yapmıyoruz tutturamadik onu yapsak siddim sene olmaz bebissen yapmaya devam et hadi gişene sen ama bu sefer yatağı kırma savaşma sevis
Dogru söyledin perim kendi öyle yapıyormuş banada tavsiye etti
huuu huuu kim varmı varsa nasılsınız iyisiniz inşallah sizi özledim yaa hu
hoşş geldinnn
huuu huuu kim varmı varsa nasılsınız iyisiniz inşallah sizi özledim yaa hu
bartek sen varyaaa burda topikte milleti hoplatmaktan nekadar hoslaniyorsun de get geetttkikikkiki
perimm o once beni ispiyonlayip dedikodu yapti onunki degil benimki gozune batti dimiihemde onayladin barteki pisss
Huuu huuu gece vardiyası burda hoş geldin jiya nasılsın bebis nasıl sen niye uyumadın
aman sakın ha bartek kikinin formülleri fitik yapyobenden sölemesi.. fitikli olursun
aman sakın ha bartek kikinin formülleri fitik yapyobenden sölemesi.. fitikli olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?