hoş bulduk canım yaa sorma bebiş 2 gündür beni öldürdü vala resmen
jiya hosgeldin canim nasilsin ???
Hayirdir napiyo
bidaha varya burda size bisey anlatanin PiiiiiiiiiiiiiiiiPPPPP.. HATTA HIC KONUSMICAM ARTIK PIESS
çok teşekkürler canım vala pek iyi değilim yaa allah rAZI OLSUN
yaa hiç birşey yiyemiyorum ne yesem dokunuyo midem bulamıyo öldüm yaa
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN BITEK SEN VE ARCA BENI IYI KARSILADINIZ sizi seviyorum
ben cikiyorum allaha emanet olun ,,,otekilerinde ne hali varsa gorsunlerrumeysa gelir onlari idare eder insallah
Tamam anlatma git hadi bekletme enisteyii kızdın mı kiki saka yapıyoruz kısdıysan söyle bı daha yapmayız saka maka
aaa kikii sen alıngan mı olsun kız görmeyelii.... :26:
kizmadim tabikide ama senin adamin ben degilim,,gelir birazdan ...valla eniste koltukta gozler gidiyoo,,uyumamali benim kaldirmam gerek
Ayyy inanki bende hamile olaydım benimde midem bulanaydı Gül'ü seven dikenine katlanirmis tatlım sabret Allah şifa versin ins
senide gormeyeli havali olmussunbosu bosuna kimi ozlediysek pehhhh
Canım saka yapıyoruz kızma lütfen hadi rast gele bideee ikiz geleeee inş
kızlar bişi sorcam sizce 2. aşılamayı yine aynı doktoramı yaptırsam yoksa hikayemi başka doktora baştan anlatıp tüpbebek merkezindemi yaptırsam aşılamayı sizce??????????? kızlar cvp gelmedi hiçbirinizden
inşallah sende hamile olursun canım haklısın ama 4 oldu sonra Böyle yapıyo şaşırdım vala
ufff senide gormeyeli laf anlamaz olmusun kikiki kiz niye kiziyim ala ala yaa ...ne guzel guluyoruz iste
kızlar bişi sorcam sizce 2. aşılamayı yine aynı doktoramı yaptırsam yoksa hikayemi başka doktora baştan anlatıp tüpbebek merkezindemi yaptırsam aşılamayı sizce??????????? kızlar cvp gelmedi hiçbirinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?