kızlar allaha emanet olun hepinizi öptüm allah size de evlat nasip etsin ben yatıyorum canlar
kızlar allaha emanet olun hepinizi öptüm allah size de evlat nasip etsin ben yatıyorum canlar
Âmin canım ins Burdaki kızlarla birlikte bu ay patlatıriz bombayiii hamileyimmmm diye
ben kactim iyigeceler herkeze,,,,,isim bitsin ,,uykum kacarsa gelirim,,
arca benim fikrim olmadığı için.. aşılama ve süreçleri ile ilgili cvp yazmadım...
Kız hadi git ala ala ne bekliym daha dedikodunu yapıcagim sen varken yapamıyoruz
anladım cnm yinede saol tatlım..çok zor bi süreç inş. yaşamazsın
kızlar herkes kaçıyo hayırdır????
kızlar herkes kaçıyo hayırdır????
İyi geceler Allah rahatlık versin bebise iyi bak bide bize bol bol dua et lütfen
ben varken bukadarini yapan ben yokken nekadar yapar dusunemiyorumpiesss allah seni emii kikikiki
ben kaciyorum ya ondandir kikikikikikiiii bensiz kime atip tutacaklar pehhh
Tamam tamam yapmiycaz korkma hadi git ( oğlum bak git)
amin..yaşamak sorun değil arca.. valla ne gelirse allahtan kabulümdür..
inşallah sonu güzell olur... zorlu olabilirrr ama sonu güzel olsun herşeye değer......
inşalah seninde herşey yoluna girerde 3. bir stres daha yaşamasınnn aninnnnn...
canım allah şahit ki ben hep size dua ediyorum hele sizin gibi iyi insanlar icin etmezmiyim Allah evlat isteyen bütün insanlara evlat nasip etsin
Amiiinnnnnn
nerede bi bebek görsem kıyafetini satan bi mağazanın önündende geçsem boğazım düğümleniyor nekadar zor birşeymiş böyle sınanmak ama allah beterinden saklasın
nerede bi bebek görsem kıyafetini satan bi mağazanın önündende geçsem boğazım düğümleniyor nekadar zor birşeymiş böyle sınanmak ama allah beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?