Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

anladım cnm yinede saol tatlım..çok zor bi süreç inş. yaşamazsın

amin..yaşamak sorun değil arca.. valla ne gelirse allahtan kabulümdür..
inşallah sonu güzell olur... zorlu olabilirrr ama sonu güzel olsun herşeye değer......
inşalah seninde herşey yoluna girerde 3. bir stres daha yaşamasınnn aninnnnn...

doğru söylüyosun cnm allaha inandığımız için sabrediyoruz ya zaten allah hepimiz için hayırlısını verir inşallah..önümüzde daha zamanımız varsa bebiş için sabrınıda versin iinşallahhhh

canım allah şahit ki ben hep size dua ediyorum hele sizin gibi iyi insanlar icin etmezmiyim Allah evlat isteyen bütün insanlara evlat nasip etsin
Amiiinnnnnn

Aminnnnnnnnnnn Allah razı olsun canım hepimizin sorunu aynı Rabbim çaresiz dert verip derman aratmasın halimize binlerce yüzbinlerce kez şükürler olsun sende bebisine hayirlisiyla sag salim kavuşursun evladın salih kullardan hayırlı evlat olsun ins

nerede bi bebek görsem kıyafetini satan bi mağazanın önündende geçsem boğazım düğümleniyor nekadar zor birşeymiş böyle sınanmak ama allah beterinden saklasın

nerede bi bebek görsem kıyafetini satan bi mağazanın önündende geçsem boğazım düğümleniyor nekadar zor birşeymiş böyle sınanmak ama allah beterinden saklasın

Canım üzme tatlı canını bebisin geldiginde yaramazlık yaptigi zamanlarda ona kızacağın nice günlerin olur ins o zaman dersin ben ne kadar üzülmüştüm zamanında

Kızlar bende çıkıyorum iyi geceler gözlerim kapanıyor Allah rahatlık versin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun aminnnnnnnnnnn

ben bir iki şey alıdım... :))) umutlu ol neyden korkuyosan kaçıyosan onla sınanıyosun.. korkunca onu çekiyosun hayatınaa... ben geleceğini biliyorum ha bu ay değil 5 ay sonra.... yengemin ablası 16. yıl sonra bebişine kavuştu hemde hiç tedavi olmadan.... eşii gitmemiş tedaviye kendine yedirememiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…