Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kızlar bende çıkıyorum iyi geceler gözlerim kapanıyor Allah rahatlık versin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun aminnnnnnnnnnn

batrek kıss kikinin dedikodudunu yapacağdık nireye...
gardoropcu kıs
üstüne birde karpuz keserdik hehehe dadundan yinmezdi :)))
neyse çok uykun varsa görüşürüz canım iyi uykularr...

Canım üzme tatlı canını bebisin geldiginde yaramazlık yaptigi zamanlarda ona kızacağın nice günlerin olur ins o zaman dersin ben ne kadar üzülmüştüm zamanında

inan herşeye razıyım cnm beklemekten daha kötü birşey olamaz..aslında benim çok anaç bi ruhum vardır eskiden hep komşunun çocuklarına bakardım onları yıkardım mamalarını yedirirdim gezdirirdim çok güzel bi duyguydu ama şimdi onları kendi çocuğumda yapamıyorum bazen içimden ona sesleniyorum çok sevileceğin içinmi gelmiyorsun die :,(

batrek kıss kikinin dedikodudunu yapacağdık nireye...
gardoropcu kıs
üstüne birde karpuz keserdik hehehe dadundan yinmezdi :)))
neyse çok uykun varsa görüşürüz canım iyi uykularr...

Canım dün geç uyudum sabah erken kalktım uykum var yarın aksam konuşuruz ins

Ayyy canım benim ins tez zamanda gelir bebisin bende 4 yıldır bekliyorum Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiski Rabbim i unutmayalım bu bizim sınavımız ins bu sınavı vereceğiz bol bol dua et ben Meryem süresine başladım sende başla ins olucakkkkkk

düşünüyorum zaten cnm başlamayı inşallah tez zamanda kavuşuruz

yarın olumlu yada olumsuz mutlaka haberimi vericem size yatmadan bana dua edin ne olur

kuzum sat 5 mayısdı

batda 2haziran gebelik testlerinde falan çıkmadıı 8 haziranda doktora gittim alttan baktı yok , kandan baktı 0 çıktı o zaman adet söktürücü vereyim de adet ol yumurta takibi yapalım dedi adet olmayı bekliyordum

perim hoşgeldin. nasıl geçti Ankara.

Kızlar benim bir sorunum var. Artık anlayamıyorum belki sizlerden bu durumumu anlayan çıkar.

Bilmeyenler için tekrar yazayım ilk kez geçen ay denemiştik. 1 mayıstı son adetim. 12si 14ü denemiştik ve 16.sı bende kanama başlamıştı 4-5 gün sürmüştü. Normalde adetim 6gün sürer. Daha sonra doktora gitmiştim neden oldu diye olabilir diyip bana duphaston vermişti. bir kutu bitirdikten sonra 30 mayıs tekrar adet olmuştum. o normal 6 gün sürdü. sonra biz haziranda adetimin 15.günü 16-17-18 işte tam bu sefer hatırlamıyorum yine denemeler yaptık. şimdi Dün yani 20.gün kanamam başladı. bugun hala devam ediyor. Kırmızı renk.

Neden bana böyle oluyor kızlar. Ben düzenli adet gören biriydim. bebek isteyince neden ben 2-3 gün sora kanama geçiriyorum. Doktora gittiğimde kanamam vardı ultrasonla karnımdan baktı kist yok dedi. bu ay gitmiycem doktora. yine bekliycem haziranın 28 ya da 29uydu normal adetim. bakalım olacak mıyım.

(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…