Kızlar bende çıkıyorum iyi geceler gözlerim kapanıyor Allah rahatlık versin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun aminnnnnnnnnnn
Canım üzme tatlı canını bebisin geldiginde yaramazlık yaptigi zamanlarda ona kızacağın nice günlerin olur ins o zaman dersin ben ne kadar üzülmüştüm zamanında
batrek kıss kikinin dedikodudunu yapacağdık nireye...
gardoropcu kıs
üstüne birde karpuz keserdik hehehedadundan yinmezdi :)))
neyse çok uykun varsa görüşürüz canım iyi uykularr...
Canım dün geç uyudum sabah erken kalktım uykum var yarın aksam konuşuruz ins
inan herşeye razıyım cnm beklemekten daha kötü birşey olamaz..aslında benim çok anaç bi ruhum vardır eskiden hep komşunun çocuklarına bakardım onları yıkardım mamalarını yedirirdim gezdirirdim çok güzel bi duyguydu ama şimdi onları kendi çocuğumda yapamıyorum bazen içimden ona sesleniyorum çok sevileceğin içinmi gelmiyorsun die :,(
tmm iyi geceler tatlişkolar yarın görüşürüz :)
tamam bende bide 6 da kalktım:)))
neyse bende yatım arca senide öptüm yavru kuşumm bartek senide rüyanızda beni görün
tamam bende bide 6 da kalktım:)))
neyse bende yatım arca senide öptüm yavru kuşumm bartek senide rüyanızda beni görün
Ayyy canım benim ins tez zamanda gelir bebisin bende 4 yıldır bekliyorum Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiski Rabbim i unutmayalım bu bizim sınavımız ins bu sınavı vereceğiz bol bol dua et ben Meryem süresine başladım sende başla ins olucakkkkkk
düşünüyorum zaten cnm başlamayı inşallah tez zamanda kavuşuruz
Rüyamızda miiii kız seni hiç görmedim rüyamda görsem bile tanımam ha hahaaaa
yarın olumlu yada olumsuz mutlaka haberimi vericem size yatmadan bana dua edin ne olur
tamamallah rahatlık versinn.......
kendisi nerde yahuu ??? KIZ seni coookkkkk tebrik ediyorum ALLAH annali babali buyutur insalah ,,,saglikli kucagina almayi nasip eder ins...hayirli evlat olur insallah ,,
ayyy ne guzeeelllldarisida bizlerin basina artikkkk
kiz sana bi sorum olucak senin simdi adetin kac gun gectide idrarda 0 cikiyordu hala ???
haydi kızlar yandannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şıkıdımm elabebeği kutluyruzz hoppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
POZİTİFFFFFFFFF
rabbim hepinize göstersin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?