Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar benim batı 13 temmuz yapabilirmisiniz

bu arada geçene klomen kullandığımda olmamıştı
bu sefer adet bittikten sonra 7.gün kahverengi leke geldi sonra kesildi bir kere oldu
zaten bu ay adetim kısa sürdü diğer aylara göre

acaba klomen böyle yapıyormu

kızlar bişey sormak isitiyorum size.kilo aldım bu aralar ben. koşu bandında yürüyüş yapsam acaba bi zararı olur mu şu aşamada? bebek oluşacağı varsa oluşmaz düşer tutnamaz falan diye endişelerim var? bişey olur mu ki?

Merhaba canim. Yuuruyusunu normal tempoda yaparsan bi sorun olmaz bence. Zaten gun boyu yatmiyoruz. Ama fazla yuklenme bence.

slm hanımlar nasılsınız..elabebek hamile sanırım..Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..isteyen herkesede bir an önce nasip etsin.amin.

Son düzenleme:
ayşem konuşlmalarına şahit oldum tokatta oturuyormuşsun sanırım..bende aslen tokatlıyım..neresindesin?

:26:canim pek bir bilgim yok bende dun cok agir kaldirdim ,,ama bence iyi degil tutunmada sorun cikabilir:26:,,,,,fakat normal yuruyus yapabilirsin..:26:

hmmm:26:8 gun nedemek yaaa gec tutunma dedikleri bu olsa gerek :26:

peki adet sokturucunun bi zarari varmiymis sordunmu ???doktoruna

selam kizlar.bu gun belim cok fena agriyor:26::26::26:

elabebek hayırlı olsun bebeğin,

inşallah bizler de senin gibi bu duyguyu yaşarız.

kızlar sağ göğsümde bi dolgunluk bi ağrı var bu adet döneminde gögüs ağrısı yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı bu ağrılar nezman başlar nekadar süren bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…