cnm herhangi belli bir sorunun varmıydı
Canim hic bir sorun yok denildi ne bende nede esimde.
kizlar benim kirmizilar geldi yine husran yine husran
kızlar bişey sormak isitiyorum size.kilo aldım bu aralar ben. koşu bandında yürüyüş yapsam acaba bi zararı olur mu şu aşamada? bebek oluşacağı varsa oluşmaz düşer tutnamaz falan diye endişelerim var? bişey olur mu ki?
allah razi olsun canim evet canim yarin ola hayrola bakalim ne olicek neler olicek :)[/QUOTE
canim senin bat yarinmi???yurtdisinda nerdesin ??? burdakilerin cogunlugu gurbette,,perim hanim haric
Evet ayin 20sinde. Hollandada yasiyorum ana turkiyeye donmeyi dusunuyoruz. Allah kismet ederse insallah
Bende 28 yaşındayım 4 yıllık evliyim ilk evlendiğim gunden beri cocuk istiyorum olmadı gecen yıl aşılama yaptım oda tutmadı maalesef ama bu ay ins bende hamissss olucam Allah'ın izni ile aminnnnn
İnsallah bu ay bebuslet gelirde hep beraber butun kurtlarimizi dokeriz
slm hanımlar nasılsınız..elabebek hamile sanırım..Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..isteyen herkesede bir an önce nasip etsin.amin.
Canim yikilmak yok onumuzdeki maclara bakicaz husran musran yok. Hayirlisiyla allahin iZniyle bebiste gelicek. Takma kafana.
kizlar benim kirmizilar geldi yine husran yine husran
Evet ayin 20sinde. Hollandada yasiyorum ana turkiyeye donmeyi dusunuyoruz. Allah kismet ederse insallah
yani bugun ??ee sonuc ????....tr ye donmekmi ayyy ne guzel hayirlisi olsun canim ,,,keske bizde donsek yine
kızlar bişey sormak isitiyorum size.kilo aldım bu aralar ben. koşu bandında yürüyüş yapsam acaba bi zararı olur mu şu aşamada? bebek oluşacağı varsa oluşmaz düşer tutnamaz falan diye endişelerim var? bişey olur mu ki?
kuzum sat 5 mayısdı
batda 2haziran gebelik testlerinde falan çıkmadıı 8 haziranda doktora gittim alttan baktı yok , kandan baktı 0 çıktı o zaman adet söktürücü vereyim de adet ol yumurta takibi yapalım dedi adet olmayı bekliyordum
yani bugun ??ee sonuc ????....tr ye donmekmi ayyy ne guzel hayirlisi olsun canim ,,,keske bizde donsek yine
Evett bugun sabirsizlikla kirmizilarin gelmemesini bekliyorum ama hemen test yapmiyacagim gunumun 10gun gecmesini bekliyecegim hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?