kızlar sağ göğsümde bi dolgunluk bi ağrı var bu adet döneminde gögüs ağrısı yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı bu ağrılar nezman başlar nekadar süren bilgisi olan var mı
geçen günlerde bende de vardı dolgunluk dün işte hasta oldum. ama benim erken geldi. ne zaman denesek 2 gün sonra kanama başlıyor. geçen ay da böyle olmuştu.
ben bu ay 1 gun adet oldum 8 ğün gecti üzerinden.ağrı gecti ama dolgunluk var digerinde yok
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım maalesef NEGATİFFFFF offf yine başladı düzensizlikkk
hoşgeldin canım sen kaç aydır deniyorsun
slm kızlar
bişey sormak istiyorum
göğüs uçlarımın etrafı yeşil damarlarla doldu 2 gündür
ilk defa böyle bişi oluyor ve sızlıyor
3 gün var daha fakat son 1 haftadır heran midem bulanıyor çıkartıyorum çalıştığım şirketteki kokulardan duramaz oldum planlı olarak denemedik ama yinede hayırlısı
dünden beride göğslerim çok şiş ve damarlı çok ilginç :44:
kızlar sağ göğsümde bi dolgunluk bi ağrı var bu adet döneminde gögüs ağrısı yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı bu ağrılar nezman başlar nekadar süren bilgisi olan var mı
selam kızlar nabersiniz???arca sen mi pkolu arıyordun işte karsında bi pkooluuuuu
selam kızlar nabersiniz???arca sen mi pkolu arıyordun işte karsında bi pkooluuuuu
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım maalesef NEGATİFFFFF offf yine başladı düzensizlikkk
ayrıca ben bu topiğe ve siteye yeni katıldım
bu üyeliği arkadaşım çok eskden almış ve kullanmamış
15 gündür ben kullanıyorum
ilgin için teşekkür ederim arca
kızlar ben de mi pkoluyum acaba
kızlar ben de mi pkoluyum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?