Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar sağ göğsümde bi dolgunluk bi ağrı var bu adet döneminde gögüs ağrısı yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı bu ağrılar nezman başlar nekadar süren bilgisi olan var mı

geçen günlerde bende de vardı dolgunluk dün işte hasta oldum. ama benim erken geldi. ne zaman denesek 2 gün sonra kanama başlıyor. geçen ay da böyle olmuştu.

kızlar ben geldim bugün test yaptırdım maalesef NEGATİFFFFF offf yine başladı düzensizlikkk

hoşgeldin canım sen kaç aydır deniyorsun

ne ayı cnm ben 3 senedir uğraşıyorum olsun die..bana 2. aşılama yolu göründü elabebek gibi benimde geç döllenme olsa bende sevinsem dicem ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum 6 gün geçtii günüm hala kırmızılar yokkkkk

slm kızlar
bişey sormak istiyorum
göğüs uçlarımın etrafı yeşil damarlarla doldu 2 gündür
ilk defa böyle bişi oluyor ve sızlıyor

3 gün var daha fakat son 1 haftadır heran midem bulanıyor çıkartıyorum çalıştığım şirketteki kokulardan duramaz oldum planlı olarak denemedik ama yinede hayırlısı
dünden beride göğslerim çok şiş ve damarlı çok ilginç :44:

bence git bi kan testi yaptır varsa çıkar belirtilerin hamilelik doğrultusunda hayırlısı olsun cnm ben bile merak ettim bak şimdi...kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin tatlım herhangi bi şikayetin varmı

tatlım 25 yaşındayım ve 40 günlük evliyim daha
çok yeniyiz :) bi kere öyle oldu ama ondada denk gelmez diye düşündüm
hamileliğe yormuyorum fakat midemdeki aşırı bulantı 1 haftadır geçmedi
ben en iyisi test yaptırayım başka bir rahatsızlıkta olabilir

kızlar sağ göğsümde bi dolgunluk bi ağrı var bu adet döneminde gögüs ağrısı yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı bu ağrılar nezman başlar nekadar süren bilgisi olan var mı

Canim benim goguslerim adetimi iki uc gun kala agrirdi adetim geldigi an hemencik gecerdi. Cok sukur dusukten sonra o agrilarim gitti.ben bekarken hic bir adet belirtisiyle karsilasmamistim hepsi evlendikten sonra cikti.

selam kızlar nabersiniz???arca sen mi pkolu arıyordun işte karsında bi pkooluuuuu

ewet arkadaşım hoşgeldin olmaz olsaydık pkolu ne illet bişeymiş senin ne gibi şikayetlerin var cnm..moralim çok bozuk bugün test yaptırdım yine olmadı ama hala kırmızılarda gelmedi 6 gün geçti işte günüm

ayrıca ben bu topiğe ve siteye yeni katıldım
bu üyeliği arkadaşım çok eskden almış ve kullanmamış
15 gündür ben kullanıyorum
ilgin için teşekkür ederim arca

ayrıca ben bu topiğe ve siteye yeni katıldım
bu üyeliği arkadaşım çok eskden almış ve kullanmamış
15 gündür ben kullanıyorum
ilgin için teşekkür ederim arca

birşey değil tatlım aklına ne takılırsa herzaman sorabilirsin

kızlar ben de mi pkoluyum acaba

inşallah değilsindir cnm..ne gibi şikayetlerin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…