pko ' nun belirtileri neki ?
pko ' nun belirtileri neki ?
ewet arkadaşım hoşgeldin olmaz olsaydık pkolu ne illet bişeymiş senin ne gibi şikayetlerin var cnm..moralim çok bozuk bugün test yaptırdım yine olmadı ama hala kırmızılarda gelmedi 6 gün geçti işte günüm
genelde adet düzensizliği ile baş gösterir bunun yanında kilo kıllanma yüzde sivilcelenme bence internetten araştırsan daha çok bilgi alırsın cnm yanlış birşey söylemek istemem çünkü kişiden kişiye farklılık gösteriyo bende sadece adet düzensizliği veultrason görüntüsü o şekilde başka bi şikayetim yok hatta dr. bile şaşırdı görünce
hosbulduk canım..burda pkolu arkadaslar var merak etme sen:))) kilo dısında bütün sıkıntılar mevcut.benim adetlerim düzenliydi ama birkaç kilo almaya baslayınca 3-5 gün gecikmeli oluyordu.bende bugün tüp bebek tedavisine başladım...
moralini bozma canım benim inşallah bizlerin de bir gün bebişi olacak beklemekten baska çaremizz yok.negatifi gördüğün an yıkılıyosun ama ilk günü atlatınca yeni umutlarla ilerliyorsun..4 5 gün daha olmazsan bi doktora gidersin istersen canım...
hosbulduk canım..burda pkolu arkadaslar var merak etme sen:))) kilo dısında bütün sıkıntılar mevcut.benim adetlerim düzenliydi ama birkaç kilo almaya baslayınca 3-5 gün gecikmeli oluyordu.bende bugün tüp bebek tedavisine başladım...
moralini bozma canım benim inşallah bizlerin de bir gün bebişi olacak beklemekten baska çaremizz yok.negatifi gördüğün an yıkılıyosun ama ilk günü atlatınca yeni umutlarla ilerliyorsun..4 5 gün daha olmazsan bi doktora gidersin istersen canım...
kızlar geçen ay doktora gitmiştim hormon testi yapmıştı birşey yok demişti. eğer pkolu olsadyım orda görür müydü
kızlar geçen ay doktora gitmiştim hormon testi yapmıştı birşey yok demişti. eğer pkolu olsadyım orda görür müydü
benim 3, 4 aya bi oluyo cnm.. hayırlı olsun tedavin şimdiden bende ikinci aşılamayı düşünüyorum doktor öyle dedi bence yaptır çok inatçı yumoşların var dedi ne yapacağımı bilemiyorum arkadaşım geçtiğimiz 2 ay düzenli oldum bu ay şaşınca ümitlendim işte ama bu hastalıkta ümitlenmek die bişe yok ben onu anladım
bu arada tedavinin hangi aşamasındasın
:26:canim pek bir bilgim yok bende dun cok agir kaldirdim ,,ama bence iyi degil tutunmada sorun cikabilir:26:,,,,,fakat normal yuruyus yapabilirsin..:26:
gecmis olsunins temuza gelmezler yaa
allah sizi ne etmesinnn. cenesi dusukler sizi.iki gun gelmedik 100 sayfa olmus biri bana ozet gecer mi onemli olay var mi
var varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmamı elabebekkkkkkkkkkkk HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
iyyimm şekerim nasıl olayım dün akşamdan beri sayfada göbek atıp duruyoruz elabebek icin onun haricinde millet carpışıp duruyor hayalim yatağını kırmışşrumeysa kiz nasilsinOzet gecermisin bana
inşallah kuzum inşallahh benimki biraz şüpheliii.. Benim herif te kıl dönmesi başlıyr sanrısam bu yüzden tedirginimayyyy superrrDarisi basimiza ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?