kizlar ben cumartesi pazar beyaz uzayan akintim gelince pazar ovu testi yapmistim pazar gulen yuz cikti. pazartesi tekrar yaptim. bu sefer negatif cikti. ben de heralde pazar yumurtladim kacirdik demistim. iki gundur baska bi yerdeydik. ev bakiyorduk. dun gece eve gelince bi tane testim daha vardi. emin olmak icin baktim. bi de gorum yine pozitif. dijital olmasa ben anlamadim dicem. ben 1-2 gune yumurtlucam miki tekrar? anlamadim hangisi dogru. bide esim yine yanimda degil gece gec gelir. ancak yarina olur bizim is
iyyimm şekerim nasıl olayım dün akşamdan beri sayfada göbek atıp duruyoruz elabebek icin onun haricinde millet carpışıp duruyor hayalim yatağını kırmışşOnunharicinde normall konuşmalar işte
ben cıkcam şimdi berceste glirse sen burdayken duamızın sayısın biyazsın kac olmuş merakediyrum
bugün basladım cnm tedaviye ilk iğnemi yaptık hastanede hemsirelerle olaylı bi sekilde
bugün kendi doktoruma gittim verdiğim ilacın hiçbir zararı olmaz dedi merak etme dedi
tekrar kan testi yapmaya gerek görmedi çünkü KESEYİ GÖRDÜK ama çok minik 4mm.
15-20 gün sonra gel kalbini duyalım dedi, ilk gebeliğimde hiç kalp atışı duyamamıştık bu kez önlem olsun diye corasprin verdi tabi bir de folbiole devam edeceğim...
hatta annesi sende gör miniği dedi keseyi bana da gösterdi rabbim inşallah hepinize nasip eder...
bende daha yolun çok başındayım duanızı eksik etmeyin, hepinizden allah razı olsun
iyi ki varsınız
bugün kendi doktoruma gittim verdiğim ilacın hiçbir zararı olmaz dedi merak etme dedi
15-20 gün sonra gel kalbini duyalım dedi, ilk gebeliğimde hiç kalp atışı duyamamıştık bu kez önlem olsun diye corasprin verdi tabi bir de folbiole devam edeceğim...
hatta annesi sende gör miniği dedi keseyi bana da gösterdi rabbim inşallah hepinize nasip eder...
bende daha yolun çok başındayım duanızı eksik etmeyin, hepinizden allah razı olsun
iyi ki varsınız
elabebek cnm hayirli olsun. Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins
Dualarimiz seninle canim. Hayirlisiyla kucaginada alirsin bebisini insallah.
Allah kurtarsın inşallah, kucağına alıp öpüp koklamayı nasip etsin rabbim:) ben de keseyi görmüştüm ama benim de ilk hüsranla sonuçlanmıştı. Allah kimseye yaşatmasın.
ay canım hadi hayırlısı olsun. inşallah olacak bu ay. belki de ikizlerin olur
aay sağol canım inşallah olur yaa...kaç embriyo koyacaklar sormadım hiç isteğe bağlı mıdır acaba özel sonuçta ne dersin???
bugün bir sürü olumsuzluktan sonra artık oturdum ağladım aslında ben büyütorum biraz da.iğne korkum var damar yolu açarken mahvettiler beni bayılacaktım sonra dediler göbekten iğneleri kendin yapmalısın alısmalısın hamile kalırsan 3 ay göbekten iğne yapacaksın dediler.ardından opu ve transferin diyarbakırda gerçekleseceğini söylediler burdaki merkezde sorun varmıs ben elazığdayım.az önce de diş çektirdim:)) anlayacağın tuhaf bir gün...eşimle dolastık konusa konusa eve geldik...
aay sağol canım inşallah olur yaa...kaç embriyo koyacaklar sormadım hiç isteğe bağlı mıdır acaba özel sonuçta ne dersin???
bugün bir sürü olumsuzluktan sonra artık oturdum ağladım aslında ben büyütorum biraz da.iğne korkum var damar yolu açarken mahvettiler beni bayılacaktım sonra dediler göbekten iğneleri kendin yapmalısın alısmalısın hamile kalırsan 3 ay göbekten iğne yapacaksın dediler.ardından opu ve transferin diyarbakırda gerçekleseceğini söylediler burdaki merkezde sorun varmıs ben elazığdayım.az önce de diş çektirdim:)) anlayacağın tuhaf bir gün...eşimle dolastık konusa konusa eve geldik...
Canım gözün Aydın hayırlı uğurlu olsun kucağına almak nasip olsun ins Allah salih kullardan eylesin bebisini darısı basimizaaaa aminnnnnnbugün kendi doktoruma gittim verdiğim ilacın hiçbir zararı olmaz dedi merak etme dedi
iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?