Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

rumeysa demin sorun vardi ya yazilarim hep ters yaziliyordu.ben 100 tane daha okudum canim buarada nasilsin ne yaptin bakalim bugun?

rumeysa demin sorun vardi ya yazilarim hep ters yaziliyordu.ben 100 tane daha okudum canim buarada nasilsin ne yaptin bakalim bugun?

herçzmanki ev halleri bana gönderdiğin haricinde okudun dimi 100 tane.bende 100 okudum 12 ye kadar 100 daha okurum inşallah.berceste gelsede kactane olduğgnu öğrensek yarına kadar bitsede perşembe gecesi duasnı yapardı
ama bugun sakin sayfamız

ben geldimmmm:)))
esim ameliyat oldu dun sabah bugun de eve geldik sukur ameliyati basarili gectii ama simdi biraz agrisi var isteee insallh o da gececek sizlerden ne haber var mi guzel haberler
gecmisss ooooo birikmiste birikmis okumaya kalksam 3gun cikamam isin icinden

geçmiş olsun canımm zor kısmı atlatmıssınız inşallah kısa sürede iyileşir....
bizim kızlar döktürüyo masallahh hele gece vardiyasındakiler aboooowww

gecmis olsun canim allah acil sifalar versin.

geçmiş olsun canımm zor kısmı atlatmıssınız inşallah kısa sürede iyileşir....
bizim kızlar döktürüyo masallahh hele gece vardiyasındakiler aboooowww

sagolll canim benimm insallah kisa surede iyilesecekkk...:)))
heee yaaa ne oluyor bizim bu kizlaraa a a a a ceneleri dusmus iyicee

canımm tekrar gecmiis olsun o agrıda gecer insallah gecmişe hicc girme bence 3 değl 1 haftada bilem cıkmaassnnn

kizlar dun esim icin ameliyathanenin onunde beklerken bir kadin doguma girdi esi grerken kameraya aliyordu bir heveslee cikisini da kamerayla beklede bir kizlari oldu nasil agliyordu bebek etrafi inletti sesiyle::)))

veeeeee daha sonra da 8 aylik bir bayan geldi acil doguma bebegii karninda olmuss ve kadini zehirlemeye baslamis bebeginin oldugunu dogum aninda anlamislarr kadin hayati tehlikeyi zor atlatti neredeyse kadinda olecekti((annesi cok feryet etti cok kotu bir atmosferdi zor durabildim arada...((bebegi aldilar gittiler o goruntu hala gozumun onunden gitmiyorrr(cok etkilendimm...

rabbim oncelikleee saglikli hamile kalmayi nasip etsin hepimizeee ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh AMINNNNNN
cok etkilendigim icin sizlerle paylasmak istedimmm:26::26:

bir yanda mutluluk biryanda huzun.hastahanede heran herseyle karsilasiliyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…