ben geldimmmm:)))
esim ameliyat oldu dun sabah bugun de eve geldik sukur ameliyati basarili gectii ama simdi biraz agrisi var isteee insallh o da gececek sizlerden ne haber var mi guzel haberler
gecmisss ooooo birikmiste birikmis okumaya kalksam 3gun cikamam isin icinden
anam dantel yapıyorum ondan arada bakıyrum su isınsn bulaşık yıkıycam az .)cok işim var hemşommm
kizlar dun esim icin ameliyathanenin onunde beklerken bir kadin doguma girdi esi grerken kameraya aliyordu bir heveslee cikisini da kamerayla beklede bir kizlari oldu nasil agliyordu bebek etrafi inletti sesiyle::)))
veeeeee daha sonra da 8 aylik bir bayan geldi acil doguma bebegii karninda olmuss ve kadini zehirlemeye baslamis bebeginin oldugunu dogum aninda anlamislarr kadin hayati tehlikeyi zor atlatti neredeyse kadinda olecekti((annesi cok feryet etti cok kotu bir atmosferdi zor durabildim arada... ((bebegi aldilar gittiler o goruntu hala gozumun onunden gitmiyorrr (cok etkilendimm...
rabbim oncelikleee saglikli hamile kalmayi nasip etsin hepimizeee ve saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallh AMINNNNNN
cok etkilendigim icin sizlerle paylasmak istedimmm:26::26:
anam dantel yapıyorum ondan arada bakıyrum su isınsn bulaşık yıkıycam az .)cok işim var hemşommm
çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. ben bu gece yoğunum biraz. sadece 5 dk.lık aralıklarda gelebiliyorum
kizlar hayirli aksamlar hepinize az esimle ilgileneyimmm gorusuruzzz
Orkide nazlma nasilsiniz niye suskunsunuz
sweetcim nasılsın canım
ben bu gece vardiyaya katılamaycağım kendinize iyi bakın yarına görüşmek üzere inşallahhh...Kiki rumeysa nerdesiniz azgın kızlar gelin artık vadiye basladi
iyyimm şekerim nasıl olayım dün akşamdan beri sayfada göbek atıp duruyoruz elabebek icin onun haricinde millet carpışıp duruyor hayalim yatağını kırmışşOnunharicinde normall konuşmalar işte
Kiki rumeysa nerdesiniz azgın kızlar gelin artık vadiye basladi
ben bu gece vardiyaya katılamaycağım kendinize iyi bakın yarına görüşmek üzere inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?