Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hepiniz akşam giriyorsunuz ben de sabahın köründe açıp okuyorum. :) kızlar bende de adete devam. yakında her gün adetli gezicem :s bat 28 haziran derken 20 haziranda oldu işte. geçen ay gibi olursa ben 28inde de adet olurum :)) artık gülüyorum ne yapayım.

benim eşim belki ağustosta göreve gidecek. o gitmeden hamile kalsaydım gelince beni 4 aylık hamile görürdü
ama aralıkta giderse ve hamile kalırsam doğumu kaçıracak.

Allahım inşallah eşim yanımdayken doğumu nasip edecek tarihte benim hamile olmamı nasip eder.

KIZLAR HİSSEDİYORUM BU TOPICTEKİ KIZLAR HEPİMİZ HAMİLE KALACAĞIZ YİNE BURADA VERECEĞİZ BİRBİRİMİZE GÜZEL HABERLERİ... AYRILMAK YOK, HAMİLE KALANLAR DA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAK, DEVAM EDECEĞİZ UMUTLA

kızlar kocişe süpriz yapıcam tam 7 gün önceden gidicem ama haberi yok haftasonu bi yerlere gitcekmiş ben de gitme dedim hayırdır sen bana öyle demezdin diye tutturdu.. :18: sen odanı neden erkenden topluyosun hem diyo daha 1 hafta var diyo eşyalarını neden topluyosun diyo:18: yok bişe dedim sonra uçak biletinin mailini atmamı istedi ben de önceden almıştım ya onu iptal ettiricem aslında haberi yok akıllımın onu gönderdim ikna oldu yarın gitmiceme ama süpriz yapıcaaaaaammmm heyoooooo:118:

Kiz gunaydinlar hayirli sabahlar ya bana sans getirdiniz sans meleklerimsiniz opiyorum sizler. Simdi test yaptim
Cift cizgi allahim insallah kimyasal olmaz bu sefer tam bi gol atmisizdir. Dua edin kizlar sevinemiyorum bile bisey olucak diye. Simdi kahvalti yapicaz opuyorum

ayy hadi hayırlısı canımmm hemen kan testine git haber bekliyorummmm...

ayy hadi hayırlısı canımmm hemen kan testine git haber bekliyorummmm...

Bizde doktoru aradik ondan haber bekliyoruz bakalim burda doktor istemeden kan testi yapamiyorsun.bekliyoruz kan verirkende bayiliyorum nasil vericem kkani. Damarimi bulamiyorlar benide kendimden geciriyorlar nasil olucak?

kuzummmmmm hadiinşallah hayırlısayla 2.hamişimiz sen olcannnnn.allahım yarabimmmmm sen bu kardeşimizi üzme ne olurrr amin

Bizde doktoru aradik ondan haber bekliyoruz bakalim burda doktor istemeden kan testi yapamiyorsun.bekliyoruz kan verirkende bayiliyorum nasil vericem kkani. Damarimi bulamiyorlar benide kendimden geciriyorlar nasil olucak?

sende mi gurbetçiydin :26: bizim burda git her yerde yaptır ooohh:)))) bende aynen dayanamıyorum kendimden geçecek gibi oluyorum..ama alışmak zorundayım snaırım tüp bebeğe basladım haftaya sürekli kan vericem artık

Amin insallah siz bana sans getirdiniz hayirlisiyla tam emin olsak cizgiler cok belirgin insallah biseycik olmaz allahim korusun. Haftaya persembeye kadar bekliyecegiz canlar

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haftaya perşembemiiiiiiiii ayyy amaninni insan catlar yahuuuuuuuuu neyse geç olsun güc olmasın derler ya hayrılısı inşallah bebişimiz bu ay geliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…