len benim bu yatak amma dedikodu oldu haakikikiki nasilsin rumeysa??
canim ben bugun vardiyada yokum,,,oyle bi 5 dk girip bakayim dedim,,,ders calisiyorum yarin sinavim var ,,
canim acik kalmis unutmusum.nasilsin.
Ben buradayım bende cikicam nasılsın jiya
elabebek hayirdir heyecandan uyuyamadin mi
Kiz gunaydinlar hayirli sabahlar ya bana sans getirdiniz sans meleklerimsiniz opiyorum sizler. Simdi test yaptim
Cift cizgi allahim insallah kimyasal olmaz bu sefer tam bi gol atmisizdir. Dua edin kizlar sevinemiyorum bile bisey olucak diye. Simdi kahvalti yapicaz opuyorum
ayy hadi hayırlısı canımmmhemen kan testine git haber bekliyorummmm...
Kiz gunaydinlar hayirli sabahlar ya bana sans getirdiniz sans meleklerimsiniz opiyorum sizler. Simdi test yaptim
Cift cizgi allahim insallah kimyasal olmaz bu sefer tam bi gol atmisizdir. Dua edin kizlar sevinemiyorum bile bisey olucak diye. Simdi kahvalti yapicaz opuyorum
Bizde doktoru aradik ondan haber bekliyoruz bakalim burda doktor istemeden kan testi yapamiyorsun.bekliyoruz kan verirkende bayiliyorum nasil vericem kkani. Damarimi bulamiyorlar benide kendimden geciriyorlar nasil olucak?
kuzummmmmm hadiinşallah hayırlısayla 2.hamişimiz sen olcannnnn.allahım yarabimmmmm sen bu kardeşimizi üzme ne olurrr amin
Bizde doktoru aradik ondan haber bekliyoruz bakalim burda doktor istemeden kan testi yapamiyorsun.bekliyoruz kan verirkende bayiliyorum nasil vericem kkani. Damarimi bulamiyorlar benide kendimden geciriyorlar nasil olucak?
Amin insallah siz bana sans getirdiniz hayirlisiyla tam emin olsak cizgiler cok belirgin insallah biseycik olmaz allahim korusun. Haftaya persembeye kadar bekliyecegiz canlar
yav bu yurtdışı nasıl bir yer burası mı garip yurtdışı mı garip cözemedim :
Cok acil oldumu hemen cagiroyorlarda , yoksada bekletiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?