yav bu yurtdışı nasıl bir yer burası mı garip yurtdışı mı garip cözemedim :
Cok acil oldumu hemen cagiroyorlarda , yoksada bekletiyorlar
bu sitede okuduyydum yine yurtdışında 12 ve 22 haftasında lmak üzere iki kez usg ye giriyormuş hamile bayanlar
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haftaya perşembemiiiiiiiii ayyy amaninni insan catlar yahuuuuuuuuu neyse geç olsun güc olmasın derler ya hayrılısı inşallah bebişimiz bu ay geliyorr
Aslinda biz korktugumuz icin emin olamiyoruzda test cok net siliktr degil. Doktor 4 hafta bir gunluk hamile suan randovu veremetiz karin agrisida normal bekliyrcegiz dedi.
bu sitede okuduyydum yine yurtdışında 12 ve 22 haftasında lmak üzere iki kez usg ye giriyormuş hamile bayanlar
Burada yakin bi arkadasim var oda test tapti pozitif sonra sekiz hafta beklemis ve sadece kalp atisini duymuslar baskada biseye bakmamislar.
canım dikkat et kendine umarım bebişimizz bizimledir..
Burada yakin bi arkadasim var oda test tapti pozitif sonra sekiz hafta beklemis ve sadece kalp atisini duymuslar baskada biseye bakmamislar.
türkiyde ise her ayy onlarca tahlil usg ne ararsan yaptıryıruzz..aslında cok rahatsız etmemek lazım bebeği baksana yurtdışındakiler 9 ay boyunca 2 kez usg ye sokyrlarmış bide doğumu ebeler yptırıyrmuş acil bişylr olursa doktorlar devreye giriyrmşş yabancılar yapıyorsa vardır bi doırulgu bence
sende mi gurbetçiydin :26: bizim burda git her yerde yaptır ooohh:)))) bende aynen dayanamıyorum kendimden geçecek gibi oluyorum..ama alışmak zorundayım snaırım tüp bebeğe basladım haftaya sürekli kan vericem artık
falda hamile şeklinde biri var ne anlama gelyr acapp
türkiyde ise her ayy onlarca tahlil usg ne ararsan yaptıryıruzz..aslında cok rahatsız etmemek lazım bebeği baksana yurtdışındakiler 9 ay boyunca 2 kez usg ye sokyrlarmış bide doğumu ebeler yptırıyrmuş acil bişylr olursa doktorlar devreye giriyrmşş yabancılar yapıyorsa vardır bi doırulgu bence
burdaki hemsireler cok ilgili cok cana yakin .gecen sene her ay 5 6 kez hastahanedeydik ve okadar iyilerdiki.hele rahim filmi cekilecegide birisi elimden tutuyor yuzumu oksuyordu canim yanidginda gozgoze gelmistik ve benim icin nasil uzulmustu . hamile kalayim bunlara pasta getiricem diyordum .
Berceste hoşgeldinnnnn.duamıza 200 daaha eklermsn 100 hortensia 100 ben
.sen nerlerdesin yahu özletttin kendini.duamızın sayısında bi yazsana kac kaldı merak edyrm
selam kızlar
çok şükür ben geldim nasılsınız
ben biraz kötüyüm eşim dün zehirlendi
Dün misafir gelecekti yemek yapıyodum sen kalk temizlik yap
çamaşır suyu nu tüm deterjanlarla karıştırmış
Tuvaleti temizleyim demiş bana yardım ediyo güya
Kokusu mutfağa kadar geldi bi baktım adam öksürmekten nefes alamıyo
hastaneye gittik çok kötüymüş yaaa ablam gelecekti biz onlara gittik misafirliğe
Eve gece 12 de girdik her yeri yıkadım sabahta ben kötü oldum hala kokuyo evvv
Siz ne yaptınız
Berceste hoşgeldinnnnn.duamıza 200 daaha eklermsn 100 hortensia 100 ben
.sen nerlerdesin yahu özletttin kendini.duamızın sayısında bi yazsana kac kaldı merak edyrm
selam kızlar
çok şükür ben geldim nasılsınız
ben biraz kötüyüm eşim dün zehirlendi
dün misafir gelecekti yemek yapıyodum sen kalk temizlik yap
çamaşır suyu nu tüm deterjanlarla karıştırmış
tuvaleti temizleyim demiş bana yardım ediyo güya
kokusu mutfağa kadar geldi bi baktım adam öksürmekten nefes alamıyo
hastaneye gittik çok kötüymüş yaaa ablam gelecekti biz onlara gittik misafirliğe
eve gece 12 de girdik her yeri yıkadım sabahta ben kötü oldum hala kokuyo evvv
siz ne yaptınız
canım özelden yazdıklarından hariç mi bunlar
maşallah enişte bey eElinin hamuruyla bayan işine mi karışmışşş canım gecmiş olsunnn.cık dışarı evde durma haydar abla ne diyrdu beynini uyuştururmış onlar bu dönmlerde uzak durcakmıışz
evet haric
....
burdaki hemsireler cok ilgili cok cana yakin .gecen sene her ay 5 6 kez hastahanedeydik ve okadar iyilerdiki.hele rahim filmi cekilecegide birisi elimden tutuyor yuzumu oksuyordu canim yanidginda gozgoze gelmistik ve benim icin nasil uzulmustu . hamile kalayim bunlara pasta getiricem diyordum .
ANAM BURDAKİ HEMŞİRELERE DOKTORLARA YÜCE RABBBİM VİCDAN VERSİN HOŞGÖRÜ VERSİN.BURDAKİLERİ SANKİ ZORLA CALIŞTIRYORLAR HASTAHANELERDE...BİLMİYRUM TEK TARAFLI BAKIP GÜNAHLARINIDA ALMAK İSTEMYRUMARA AMA COK ACAİYP BURDAKİLER ARADA İYİ OLANLARI CIKIYOR ELBET AMA OKADAR AZLARKİ COĞUNLUGUN ARASINDA BULMAK ZOR OLUYR ONLARI..KENDİM İCİİP KENDİM UYDRUYRUM FİNCANDAN ŞEKİLLER UYDURYURM İŞTE EĞLENCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?