Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee haftaya perşembemiiiiiiiii ayyy amaninni insan catlar yahuuuuuuuuu neyse geç olsun güc olmasın derler ya hayrılısı inşallah bebişimiz bu ay geliyorr

Aslinda biz korktugumuz icin emin olamiyoruzda test cok net siliktr degil. Doktor 4 hafta bir gunluk hamile suan randovu veremetiz karin agrisida normal bekliyrcegiz dedi.

Evet canim hollandada yasiyorum. Gecen ayda kan verdim iki saat kendime gelemdim bayildim esimde beni oyle gorunce cok korkmus. Oda istemiyor daha kan vermemi.ben alisamadim ya kan vermeye. Allah senindr yardimcin olsun insallah rahatca o donemi hayirlisiyla atlatirsiniz ve bebisinize saglikla kavusursunuz. Amin

Berceste hoşgeldinnnnn.duamıza 200 daaha eklermsn 100 hortensia 100 ben
.sen nerlerdesin yahu özletttin kendini.duamızın sayısında bi yazsana kac kaldı merak edyrm

selam kızlar
çok şükür ben geldim nasılsınız
ben biraz kötüyüm eşim dün zehirlendi
dün misafir gelecekti yemek yapıyodum sen kalk temizlik yap
çamaşır suyu nu tüm deterjanlarla karıştırmış
tuvaleti temizleyim demiş bana yardım ediyo güya
kokusu mutfağa kadar geldi bi baktım adam öksürmekten nefes alamıyo
hastaneye gittik çok kötüymüş yaaa ablam gelecekti biz onlara gittik misafirliğe
eve gece 12 de girdik her yeri yıkadım sabahta ben kötü oldum hala kokuyo evvv
siz ne yaptınız

maşallah enişte bey e Elinin hamuruyla bayan işine mi karışmışşş canım gecmiş olsunnn.cık dışarı evde durma haydar abla ne diyrdu beynini uyuştururmış onlar bu dönmlerde uzak durcakmıışz

cok gecmis olsun canim bol bol yogurt yemege calisin.iyi gelir.

işte kocamda beni düşünmüş ama gel görki heryer berbat şimdi çok çok iyi neyse
artık olan oldu bu arada bende hiç belirti yok sadece göğüslerim acıyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…