Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hihoyyyyyttttttttttcanim cok mutlu oldum.saglikla gelsin insallah bebisin...........

Son düzenleme:

canım sanırım benim fasulyem çok geç, en geç döllenme çünkü sat dan 6 gün sonra yapılan test negatifdi

iyi dileklerin için teşekkür ederim darısı hepinize inşallah

hic uzulme tatlim allah herseyin hayirlisini nasip etsin insalah ama ne olursa olsun moralini yuksek tutki iyi seyler hep seninle olsun.

canim benim sende bir ricam var:26::26:lutfen igne testini yaparmisin sana zahmet.yanlismi dogrumu bilelim.yoksa yapdinmi:44:

cnm cok sevindim. Allah bu sefer saglicakla kucagina almayi nasip etsin. ne zaman kimyasali gecen ay mi yasamistin?

bercestecim cok gecmis olsun. ozelden yamistim sana. gormedin heralde. 200 okudum ben

Slm kızlar bat yaklaştıkça meraklı bekleyiş acaba yine olacakmıyım soruları hep artıyor.Akıntım arttı.Aynı hastalanmadan önce olduğu gibi.Orası hep ıslak sanki olmuşum gibi oluyor hep adet öncesi. İnşallah görmem ve görmeyiz kırmızıları.oy oy dayanamadım test yaptım negatif tabiki bata 2 gün var.Görecez bakalım.

canım sanırım benim fasulyem çok geç, en geç döllenme çünkü sat dan 6 gün sonra yapılan test negatifdi

iyi dileklerin için teşekkür ederim darısı hepinize inşallah

var yaa hala inanamıyorum evet geç döllenmiş
peki adet söktürücü içtin mi yoksa

İnşallah hamilesindir tatlım Allah gönlüne gore versin

cnm cok sevindim. Allah bu sefer saglicakla kucagina almayi nasip etsin. ne zaman kimyasali gecen ay mi yasamistin?

bercestecim cok gecmis olsun. ozelden yamistim sana. gormedin heralde. 200 okudum ben

ekliyorum canım hepsini ben hiç okuyamadım da biraz artık okuyacam 444 tane kaldı

İnşallah hamilesindir tatlım Allah gönlüne gore versin

İnşallah çok umutlanmıyorum ama herkes gibi biran önce gelmesini bekliyorum.Her adet öncesi akıntım arttığı için o beni hiç umutlandırmıyor.Hiçbir belirtide yok.İnşallah hepimize Allah tez zamanda nasip eder. :)Mutlu olalım dimi hormonlar etkinlenmesin:)

adet zamanı akıntı sarıya dönüşürse problem yok
sen bakma adet ve hamilelikte hiçbir fark yokk
inşallah hamişsindir canım

beta da yükselme yine istendiği şekilde değil 412 olmuş dış gebelikten bahsetti doktor

onlar hep bişeyden bahsediyor lütfen olduğunda söylesinler bak elabebek e
bebek yok demişlerdi Allahıma bin şükür var senin satın kaçtı canım hele kendini ferah tut

var yaa hala inanamıyorum evet geç döllenmiş
peki adet söktürücü içtin mi yoksa

Kızlar benimde geç döllenme olmuş olabilirmi bende 6 gün sonra yaptırdım 0 çıktı hala adet olmadım yarın adet sokturucu içip tedaviye başlıcam..sizin fikriniz ne bu konuda??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…