Kiz gunaydinlar hayirli sabahlar ya bana sans getirdiniz sans meleklerimsiniz opiyorum sizler. Simdi test yaptim
Cift cizgi allahim insallah kimyasal olmaz bu sefer tam bi gol atmisizdir. Dua edin kizlar sevinemiyorum bile bisey olucak diye. Simdi kahvalti yapicaz opuyorum
kız yine nere bu saatte mı hazırlanıyorsun
hihoyyyyyttttttttttcanim cok mutlu oldum.saglikla gelsin insallah bebisin...........
kızlar elabek hamile mi
hani negatifti kan sonucu adetini beklyorduk Allahıııııımm sen çoooooookkkk büyüksün :26::26:
kızlar yaa şoktayım sağolun sayenizde bugün çok iyiyim
elabebekimmmmmm çok tebbrik ederim canım inşalllaaahh hemen kalp atışlarınıda duyarsın
beta da yükselme yine istendiği şekilde değil 412 olmuş dış gebelikten bahsetti doktor
beta da yükselme yine istendiği şekilde değil 412 olmuş dış gebelikten bahsetti doktor
hic uzulme tatlim allah herseyin hayirlisini nasip etsin insalah ama ne olursa olsun moralini yuksek tutki iyi seyler hep seninle olsun.
Kiz gunaydinlar hayirli sabahlar ya bana sans getirdiniz sans meleklerimsiniz opiyorum sizler. Simdi test yaptim
Cift cizgi allahim insallah kimyasal olmaz bu sefer tam bi gol atmisizdir. Dua edin kizlar sevinemiyorum bile bisey olucak diye. Simdi kahvalti yapicaz opuyorum
selam kızlar
çok şükür ben geldim nasılsınız
ben biraz kötüyüm eşim dün zehirlendi
dün misafir gelecekti yemek yapıyodum sen kalk temizlik yap
çamaşır suyu nu tüm deterjanlarla karıştırmış
tuvaleti temizleyim demiş bana yardım ediyo güya
kokusu mutfağa kadar geldi bi baktım adam öksürmekten nefes alamıyo
hastaneye gittik çok kötüymüş yaaa ablam gelecekti biz onlara gittik misafirliğe
eve gece 12 de girdik her yeri yıkadım sabahta ben kötü oldum hala kokuyo evvv
siz ne yaptınız
canım sanırım benim fasulyem çok geç, en geç döllenme çünkü sat dan 6 gün sonra yapılan test negatifdi
iyi dileklerin için teşekkür ederim darısı hepinize inşallah
Slm kızlar bat yaklaştıkça meraklı bekleyiş acaba yine olacakmıyım soruları hep artıyor.Akıntım arttı.Aynı hastalanmadan önce olduğu gibi.Orası hep ıslak sanki olmuşum gibi oluyor hep adet öncesi.İnşallah görmem ve görmeyiz kırmızıları.oy oy dayanamadım test yaptım negatif tabiki bata 2 gün var.Görecez bakalım.
cnm cok sevindim. Allah bu sefer saglicakla kucagina almayi nasip etsin. ne zaman kimyasali gecen ay mi yasamistin?
bercestecim cok gecmis olsun. ozelden yamistim sana. gormedin heralde. 200 okudum ben
İnşallah hamilesindir tatlım Allah gönlüne gore versin
Slm kızlar bat yaklaştıkça meraklı bekleyiş acaba yine olacakmıyım soruları hep artıyor.Akıntım arttı.Aynı hastalanmadan önce olduğu gibi.Orası hep ıslak sanki olmuşum gibi oluyor hep adet öncesi.İnşallah görmem ve görmeyiz kırmızıları.oy oy dayanamadım test yaptım negatif tabiki bata 2 gün var.Görecez bakalım.
var yaa hala inanamıyorum evet geç döllenmiş
peki adet söktürücü içtin mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?