var yaa hala inanamıyorum evet geç döllenmiş
peki adet söktürücü içtin mi yoksa
Kızlar benimde geç döllenme olmuş olabilirmi bende 6 gün sonra yaptırdım 0 çıktı hala adet olmadım yarın adet sokturucu içip tedaviye başlıcam..sizin fikriniz ne bu konuda??????????
onlar hep bişeyden bahsediyor lütfen olduğunda söylesinler bak elabebek e
bebek yok demişlerdi Allahıma bin şükür var senin satın kaçtı canım hele kendini ferah tut
Adet sokturucu ilacini kullanmis ve bitirmis ustunude gene gun gecmis .
Olabilir cnm.Elabebek in de öğle olmuş sabret yakında ak mı kara mı belli olur.Arca01 Senin hiç adet olacakmış gibi ağrın, belirtin var mı peki?
adet zamanı akıntı sarıya dönüşürse problem yok
sen bakma adet ve hamilelikte hiçbir fark yokk
inşallah hamişsindir canım
sat 13 mayıstı 12 gün geçti adetim hamilelik ve değerlerle ilgili bilgim yok ama şu 12 günde yaptığım araştırmalarda değerimi normal göstermiyo allahım kaldıramayacağım bir yük vermesin onun dışında bir korkum yok hayırlısıyla hayırlı bir zamanda olsun inşallah.....
evet katılıyrumm hic bir fark yokk okuduklarımdan bende bu knuya katılıyrum.hattah inşallah hamişsindirrr 3.hamişimizde sen olursun inşallahhh
kız ne 3. sen ilk sayfada diğer çıtır hamişlerimiizi görmedinmiüzülürler onlar yoksa
kız ne 3. sen ilk sayfada diğer çıtır hamişlerimiizi görmedinmiüzülürler onlar yoksa
ciddimsn ben gecmişe dönmedim bugn hicc özür dilerimmm ozman yeni hamiş adayımız olsun o da : anam bizzde inşallah en yakın zamnada hamiş kalabiliriz..rüyalarıma girmeye fallarımda cıkmaya başladı
kuzum heyecandan çok korku var bende
genelde sabahları erken kalkıyorum bugün 5.30 da kalktım birazdan kahvaltı yapıp işe gideceğim
hamilelik genelde uyku yapar ama bende henüz birşey yok
Avrupada zaten oyle herkse sezeryan yapmiyorlar. Allahim kismet ederse bende normal isterim.aha türkiyde sezaryana kısıtlama geliyrmşş
aha türkiyde sezaryana kısıtlama geliyrmşş
Avrupada zaten oyle herkse sezeryan yapmiyorlar. Allahim kismet ederse bende normal isterim.
Avrupada zaten oyle herkse sezeryan yapmiyorlar. Allahim kismet ederse bende normal isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?