Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kızlar benimde geç döllenme olmuş olabilirmi bende 6 gün sonra yaptırdım 0 çıktı hala adet olmadım yarın adet sokturucu içip tedaviye başlıcam..sizin fikriniz ne bu konuda??????????

Olabilir cnm.Elabebek in de öğle olmuş sabret yakında ak mı kara mı belli olur.Arca01 Senin hiç adet olacakmış gibi ağrın, belirtin var mı peki?

onlar hep bişeyden bahsediyor lütfen olduğunda söylesinler bak elabebek e
bebek yok demişlerdi Allahıma bin şükür var senin satın kaçtı canım hele kendini ferah tut

sat 13 mayıstı 12 gün geçti adetim hamilelik ve değerlerle ilgili bilgim yok ama şu 12 günde yaptığım araştırmalarda değerimi normal göstermiyo allahım kaldıramayacağım bir yük vermesin onun dışında bir korkum yok hayırlısıyla hayırlı bir zamanda olsun inşallah.....

Olabilir cnm.Elabebek in de öğle olmuş sabret yakında ak mı kara mı belli olur.Arca01 Senin hiç adet olacakmış gibi ağrın, belirtin var mı peki?

Yok cnm hiç ağrım felan yok yani hamişlik belirtisi de yok adet belirtisi de yarın hapa başlıcam bendeki bu şans varken geç döllenme felan olacağını sanıyorum yaa

amin canım dr ne zaman çağırdı peki tekrar
inşallah bebişlerimiz gelecek iremcim senin için dua edecem
ama durum olumsuzsa da elden bişey gelmez hep daha kötüsünü düşünüp
hamd edecez ve zamanın gelmesini bekleyecez emin ol birçok olumsuzluk yaşayarak buraya gelmiş
birisi olarak söylüyorum bunları
çünkü kimyasal bbek kötü ama bir adım sonrası bebeeeekkkk canım isyan etme imtihandayız çünkü unutma

ciddimsn ben gecmişe dönmedim bugn hicc özür dilerimmm ozman yeni hamiş adayımız olsun o da : anam bizzde inşallah en yakın zamnada hamiş kalabiliriz..rüyalarıma girmeye fallarımda cıkmaya başladı

hadi hayırlısı inşallaaaaaaaahhhhhhhh ben bebek görmedimde
ablam beni hamile görmüş bakalım p.tesi belli olacak
ablam diyoki hamileyim diye hiç iş yapmıyodun tüm işleri bana yaptırdın diyo

kuzum heyecandan çok korku var bende

genelde sabahları erken kalkıyorum bugün 5.30 da kalktım birazdan kahvaltı yapıp işe gideceğim

hamilelik genelde uyku yapar ama bende henüz birşey yok

senin hamişliğin ezber bozan bir hamişlik artık sen ne dersen inanırım canım
bebeği ben değil eşim taşıyacak de onda inanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…