- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
iyiym cnm. sen yazmayinca ben de biseyler bakiyodum.ayri zamanlarda iki kere ovu testi pozitif cikti da. onla ilgili bisey var mi die baktim
BAK BAK biseyler bulursan banada haber et,,benim bugun 10 cu gunum normalde 12 ci gununde test yapmaya baslarim,,fakat kasiklarim agriyinca biraz merakimdan 9 cu gunu yatim positife benziyordu bugunde 10 cu gunu yaptim negatife benziyo,,:26:acaba erkenmi yumurtladim ben :26:9 cu gunude aksine carpimadik bugun carpistik ve 8 ci gunu carpistik,,,gun asiri gideyim dedim 9 cu gunu aksine bosa denk geldi yaww,,,tabi testtende emin degilim cunki ben normalde digital kullaniyorum,,bitmisti evde 2 tane dandik vardi onlari yaptim,,kafam karisti,,bazende yok yok diyorum daha baslamadi cunki benim o donem cook sancim olur hafif olmaz ,diye dusunuyorum,,,bakalim hayirlisi....
kiz bide dun ruyamda ultrasyonu izliyodum minacik bir fasulyeyi izliyordum pc de ve icimden ayyy bu benim bebisim nihayet geldi diyodum ,,
cok konustum kiz uzun oldu kikikikiii
ayyy swett sen cok gec yaziyorsunaradaki 7 saat fark yuzunden olsa gerek KIKIKIkikik
cook uykum geldii ,ben cikiyorum,,iyi geceler sana.. hmm..yok yok bana,,sana iyi gunler kikikikiki
:26:1..kayinanayi postalayip kurtuldum cok sukurtey teyyy
2.sinavimi en yuksek puanla bitirmis ve okuldan simdilik kurtulmus bulunmaktayim tey teeyyyyy
3.kendime bi araba aldim, hic arabasiz kalmadim ama ,ilk kez sadece bana ait bir arabam oldu tey teyyyyy
4..dun sinav icin cok calisip giremedimbugunde coook temizlik yaptigim icin giremedim ,,bahar temizligi kayananin kokusunu :120:cikartim evden,,ohhh evim bastan asaga yikanip miss gibi oldu
5.Hersey hazir ,geriye bi bebisim eksik onu bekliyorumm,,.hadi gel artik......carpismalarada gun asiri olaraktan son gaz devam ediyorum
vee son olarak herkezi cok ozledim
1..kayinanayi postalayip kurtuldum cok sukurtey teyyy
2.sinavimi en yuksek puanla bitirmis ve okuldan simdilik kurtulmus bulunmaktayim tey teeyyyyy
3.kendime bi araba aldim, hic arabasiz kalmadim ama ,ilk kez sadece bana ait bir arabam oldu tey teyyyyy
4..dun sinav icin cok calisip giremedimbugunde coook temizlik yaptigim icin giremedim ,,bahar temizligi kayananin kokusunu :120:cikartim evden,,ohhh evim bastan asaga yikanip miss gibi oldu
5.Hersey hazir ,geriye bi bebisim eksik onu bekliyorumm,,.hadi gel artik......carpismalarada gun asiri olaraktan son gaz devam ediyorum
1..kayinanayi postalayip kurtuldum cok sukurtey teyyy
:26:
Gözün Aydın kikicim kaynana gitmiş hayırlı olsun araba almissin güle güle iyi günlerde kazasiz belasiz binmek nasip olsun ins sınavını da vermişsin Ohhh tam gaz çalısmalara devam kısmetin açıldı Temmuz'da bebis haberinide verirsin Ohhh ohhhh maşallah kikicimm
kız kikiii bizler de seni özledik yaaaa
haziran sana uğurlu geldi desene bütün gelişmeler için gözün aydınnbebiş de yoldadır inşallahhh gel bebiişş geellll
Oh oh ne bereketli bir ay olmus insallah bebiste gelir canim. Allah kazalardan belalardan korusun hayirli olsun
merhaba kızlar. benim batımda 28 haziran. bu aydan pek bir umudum yok gerçi ama. belirti falan hiç yok çünkü.
benide listeye ekleyebilir misiniz.
Kızlar hepiniz iştesiniz yada gezmedesiniz.Artık bende çoksık giremem her halde.Bir aylığına tatile çıkıyoruz.Bugün saat 5 te yola çıkıyoruz.Ara sıra girebilirsem yazarım birşeyler.Belki güzel haberler veririm sizlere.Görüşmek üzere inşallah sizinle birşeyler paylaşmak güzeldi....:)
isim cok yine kahve molasi vermistim.....Hih DERYA ..HORTENSIA ,nasilsiniz iyimisiniz ???
İyi canim bende namaz kilip yaticam biraz aksam gunum var diye su boregi yaptim yoruldum birazcik.Sen nasilsin?
iyyim sekerim sen nasılsın hala temizlikle mi uğrasıyon kııızzzz
ayy evet ya bugun camlar kaldi geriye onlar siliniyo ,,, bi el at kizz kikikikiii
cnm ,gordugun gibi cok iyiyim ALLAHima sukurler olsun,,gun asiri calisiyorum busefer ,,yarindan itibarende hergunpazar ve pazartesi onemli gunlerim,,,kociside biktirdim ama , hehe zorla bitiricem su gunleri dolu dolu busefer ,,hadi hayirlisi ins busefer tarlayi ekmis oluruz kikikikik
ovu testimde kalmadi evde birazan gidip onuda almam lazim haftasonu heryer kapali olucak burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?