Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

iyiym cnm. sen yazmayinca ben de biseyler bakiyodum.ayri zamanlarda iki kere ovu testi pozitif cikti da. onla ilgili bisey var mi die baktim

olabiliyor aslinda, ama cok istisna bir durum,,yilda bir kez ,yani sadece yilda bir ay, iki sefer yumurtlama olabiliyormus ,,kadinda

Son düzenleme:
ayyy swett sen cok gec yaziyorsun aradaki 7 saat fark yuzunden olsa gerek KIKIKIkikik

cook uykum geldii ,ben cikiyorum,,iyi geceler sana.. hmm..yok yok bana,,sana iyi gunler kikikikiki

Son düzenleme:

bazisinda da olmus okudum kadariyla. herkes iki kere yumurtlama die yorum yapmis. sen devam et bi kac gun daha. bakalim tekrar pozitif olcak mi yoksa gecti mi. bz de 11. gunu yaptik. 12. gunu negatifti yine yaptik. 13. gunu tekrar pozitifti yapmistik zaten. ondan sonrada yapamadik. kacirmis olabiliriz biz ins ruyan gerceklesir bu ay cnm bnm

ayyy swett sen cok gec yaziyorsun aradaki 7 saat fark yuzunden olsa gerek KIKIKIkikik

cook uykum geldii ,ben cikiyorum,,iyi geceler sana.. hmm..yok yok bana,,sana iyi gunler kikikikiki

kizim bekledim bekledim yazmadin bende ciktim iste sonra hihhhhhh

Son düzenleme:
:26:
Gözün Aydın kikicim kaynana gitmiş hayırlı olsun araba almissin güle güle iyi günlerde kazasiz belasiz binmek nasip olsun ins sınavını da vermişsin Ohhh tam gaz çalısmalara devam kısmetin açıldı Temmuz'da bebis haberinide verirsin Ohhh ohhhh maşallah kikicimm

kız kikiii bizler de seni özledik yaaaa
haziran sana uğurlu geldi desene bütün gelişmeler için gözün aydınn bebiş de yoldadır inşallahhh gel bebiişş geellll

herkese hayirli cumalar arkadaslar bakiyorum da kimsecikler yokkk

Son düzenleme:
canimm gozun aydin kaynanadan kurtulmussunnn ohhhh
araban hayirli olsun kazasiz belasiz binmek nasip etsin rabbim

Oh oh ne bereketli bir ay olmus insallah bebiste gelir canim. Allah kazalardan belalardan korusun hayirli olsun

Kızlar hepiniz iştesiniz yada gezmedesiniz.Artık bende çoksık giremem her halde.Bir aylığına tatile çıkıyoruz.Bugün saat 5 te yola çıkıyoruz.Ara sıra girebilirsem yazarım birşeyler.Belki güzel haberler veririm sizlere.Görüşmek üzere inşallah sizinle birşeyler paylaşmak güzeldi....:)

merhaba kızlar. benim batımda 28 haziran. bu aydan pek bir umudum yok gerçi ama. belirti falan hiç yok çünkü.
benide listeye ekleyebilir misiniz.

kız kikiii bizler de seni özledik yaaaa
haziran sana uğurlu geldi desene bütün gelişmeler için gözün aydınn bebiş de yoldadır inşallahhh gel bebiişş geellll

Oh oh ne bereketli bir ay olmus insallah bebiste gelir canim. Allah kazalardan belalardan korusun hayirli olsun

ve yasamim..

kizlar aminnnn diyorum ,guzel dilekleriniz icinn,,hepinizi cok seviyorum canlarim benim

merhaba kızlar. benim batımda 28 haziran. bu aydan pek bir umudum yok gerçi ama. belirti falan hiç yok çünkü.
benide listeye ekleyebilir misiniz.

hosgeldin aramiza:)))ins sende ve buradaki herkez te en yakin zamanda alirlar bebislerini kucaklarina,,,,

Son düzenleme:

sanada iyi tatiler diliyorum canim ,,ins guzel haberlerle donersin aramiza

İyi canim bende namaz kilip yaticam biraz aksam gunum var diye su boregi yaptim yoruldum birazcik.Sen nasilsin?

cnm ,gordugun gibi cok iyiyim ALLAHima sukurler olsun,,gun asiri calisiyorum busefer ,,yarindan itibarende hergunpazar ve pazartesi onemli gunlerim,,,kociside biktirdim ama ,hehe zorla bitiricem su gunleri dolu dolu busefer ,,hadi hayirlisi ins busefer tarlayi ekmis oluruz kikikikik

ovu testimde kalmadi evde birazan gidip onuda almam lazim haftasonu heryer kapali olucak burda

İnsallah bu iste bereketli gecer. Durmak yok hicc bebisler gelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…