Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kahvenin lafimi olur kiz sen gel sana ben ne borekler corekler acarim kizz kikiki sende ne gelismeler var ?? ne asamadasin simdi

canım ben tüp bebeğe geçtim.iğnelere basladım 3.günüm bugün.eşim yapıyo göbekten( ben iğneden çok korkuyorum o da yapamazdı ama çaremiz olmayınca napalım..

canım ben tüp bebeğe geçtim.iğnelere basladım 3.günüm bugün.eşim yapıyo göbekten( ben iğneden çok korkuyorum o da yapamazdı ama çaremiz olmayınca napalım..

hadi hayirlisi canim ,,temuza gobusunde cift tasirsin insallah,,,ayyy bende cok istiyorum ikiz

Kızlar adet tarihminden bugüne kadar gecen zaman 10.gün bende uzayan akıntı gelmeye başladı.bu yumurtladım anlamına geliyrdu bu konuda bilgisi olan varsa ayrıntısıyla yazarsa sevinirim

Kızlar adet tarihminden bugüne kadar gecen zaman 10.gün bende uzayan akıntı gelmeye başladı.bu yumurtladım anlamına geliyrdu bu konuda bilgisi olan varsa ayrıntısıyla yazarsa sevinirim

canım bence de yumurtan çatlamaya baslamıs olabilir.daha mı geç oluyordu normalde geçen ay d.k.h kullandığın için belki erken olgunlasmıstır.:26:.bugünleri değerlendir mutlaka çarpışmalara devam

canım bence de yumurtan çatlamaya baslamıs olabilir.daha mı geç oluyordu normalde geçen ay d.k.h kullandığın için belki erken olgunlasmıstır.:26:.bugünleri değerlendir mutlaka çarpışmalara devam
daha gec olup olmadğını hic farketmedim ama hani yumurta genellikle 14 16 günlerde catlardı ya ondan sordum.adet döneminde kuru incir yediydim belki ondan erken olabilir zaten carpışma planları yapıordum benim herifi naısıl kandırırm diye şimdi kandırmak icin 10 değl 100 takla atmam gereksede atmam lazım Deesene
sweet biz iyyiz seni sormalı sen nasılsın

elinden geleni yapacaksın artık kikiden tatktikleri alırsınn
ben yardımcı olmak isterdim ama ben sezonu kapatalı çok oldu benden geçti artıkk

iyi cnm. ne kadar lazim at kiz takla bnmki karambole geldi bu ay bnmde o gunlerde olurdu yumurtlama ama akintim bnmde 10. ve 11. gun geldi test de yaptim pozitif cikti. hadi Allah rast getirsin inssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…