Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Sweet hortensia nasilsiniz noluyo bizim kızlara son zamanda giren yok denk gelemiyoruz kızlarla

Ben İyiyim canım tv de programlar sezon finaline girdi bizim kızlarda sezon finali yaptı he heeee

Canim kusurabakma bende faceye dalmisim. Cevap yazamadim. Sanirim guzel havalarin tadini cikariyorlar burdada bi yagmur yagiyor aradbi gunes cikiyor ama yukadarda kara bulitlar dolaniyor

normaldir kimselerin olmaması :) havalar iyi eve artık daha gec geliniyrr bizde yarın bisikletle tura cıkcaz mesela

vaaayy süpersiniizzz...biz doktorlardan gezmeye vakit bulamıyoruz bugün eşimin dişini çektirdik ama ne diş çekimi kök çıkmamış cerrahi müdaheleyle aldı sonuç 4 dikiş ve hala durmayan kanama çok canım sıkkın..

merhabalar şekerler...nasıl gidiyor çalışmalar...adetime 1 hafta kaldı.heyecanlanıyorum.inşaallah hamile kalmışımdır.fortel erken gebelik testi aldım.yarın veya öbür gün test yapabilirim.

merhabalar şekerler...nasıl gidiyor çalışmalar...adetime 1 hafta kaldı.heyecanlanıyorum.inşaallah hamile kalmışımdır.fortel erken gebelik testi aldım.yarın veya öbür gün test yapabilirim.

hosgeldin canımm..inşallah hamişsindir:)) ne kadar zamandır deniyorsun cnm???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…