Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hosgeldin canımm..inşallah hamişsindir:)) ne kadar zamandır deniyorsun cnm???

canım daha yeniyim.1 aydır deniyoruz.2 yıldır çok istiyorum eşimi anca ikna ettim.ikna ettim ama hala beni deli ediyor.sanki her denediğimizde başaracakmışız gibi.çok istiyorum canım yaa.hayırlısıyla.

Rumeysa napiyosun bugün çok sakin biz kaynatalim biraz napiyosun çarpışmalar nasıl gidiyor

Orkidecim kızlara bı haller oldu hepsi kümese girdi anlayacağın kizlar firarda

Kızlar kümese mı girdiniz yaaa bende gidiym kendime yeni bir topik buluym

Hadi ordan be baska topikmis gebertirim haa gidersen çatlama gelecez....2gundur is güç çoktu bugün bitti gece vardiyasına bile hazırlandım ,busefer ani bir misafirliğe gitme planı çıktı ve eve geç donduk .yarindan sonra artık hep buradayım ben.ben daha sezon finaline girmedim ,benim haydarlik çekimlerime devamkikikikiiiii

kizlar 5 gun buralarda olamayacagim. sehir disina cikiyoruz. ozlicem hepinizi sizde beni ozleyin anacim gittigim yerde internet olur mu bilmiorum. gorusuruz donunce

günaydın kızlar bu 2 gün olmayacağım. kendime 2 günlük minik bir tatil ayarladım. internete hiç girmeyeceğim. teknolojiden uzak olsun istiyorum. pazartesiden itibaren burdayım. herkesi yanacıklarından öperim

selam kızlar nasılsınız çok şükür duamız bitti ve dün hepimiz için dualadım
akşamada ablamlar geldiler hep beraber oturduk
benim test yapmaya iki gün kaldı bakalım ne olacak :18:
sizlerden nabersiniz

kızllaarr hosgeldinizz nabersiniz???
bercestecim görüşemedik uzun zaman oldu sende ne var ne yok tatlım???

iyiyim canım sen nasılsın
ben bu aralar biraz yoğunum birde plansız işler çıkıyo
haliyle işler birikiyo
kiracım tele cevap vermiyo evin mutfak dolabını falan beğeniyorum derken
okula seminere gidince biraz dinleniyorum valla
birazda halsizim son iki gün teste p.tesi teste gitcemmmmmmmm

merhabalar ne zamandır giremedim bu topiğe umarım yeni hamişler vardır şöyle biraz baktım ama göremedm sanki.. bende perşembeyi bekliyorm test için bir hafta önce çatlatma iğnemi oldum bakalım işe yaramışmı.. iki gündür göğüslerimde bir hassasiyet var birde tuhaf bir akıntı geliyor ama erken belirtiye yormak istemiyorum sonuç hüsran olmasın diye..

inşalla hamişsindir canım halsizlik belirtindir umarım, az kalmış öğrenmene.. seminerlerde son hafta ama ben daha çok yoruluyorum yaa sorma bu konudan çok şikayteçiyim

allah kabul etsin canım...

benim akşama yatılı misafirim var, pek samimi olduğum tanıdığım biri de olmayınca geriliyorum :18:
bu nedenle temizliğe adadım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…