Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benim bugün geçeli 17. günüm. hiç belirtim yok.banada dua edin.ya gelsin işime bakayım yada hayrlı haber inş. 17 gün yaa off!!!!!

kizlar 5 gun buralarda olamayacagim. sehir disina cikiyoruz. ozlicem hepinizi sizde beni ozleyin anacim gittigim yerde internet olur mu bilmiorum. gorusuruz donunce

seker kizim benim herkez senin gibi haber etse kaybolcaklari vakit,,bizlerde nerde bunlar yahuuu????demesek ,, iyi gezmeler diliyorum

günaydın kızlar.erken gebelik testini yaptım.sonuç kocaman NEGATİF ((((((((((((

Gunaydin...kac gun erken yaptin ??? kullandigin testin markasi neydi ?? merak ettimde:26:

Gunaydin orkide cicegim benimm pazartesi bekleriz haa fazla zaman koyma araya ozleriz he o minik tatilinin guzel gecmesini diliyorum,,,mucuk

Kiz hayirdir sesin mi kisildi senin yoksam ?? allah korusun hastami oldun ?? niye konusmuyon ?? nasilsin iyimisin ??:26:

LEN ASAGIDA NEYAPIYONUZ TOPLUCA SESIZ SESIZ GREVDEMIYIZ

5 dk daha bekliyim ses cikmazsa cikiyim barii ayyy pissskikikikikiki

Son düzenleme:
adetten 5-7 gün önce diyor.bende adetten 7 gün önce yaptım

ayyy cok sukur biri konustu
hmmm :26:hemen umidini kesme derim,,bak asagida sesiz oturan biri var elabebek,,iste o sahis adetin ustunden cok gun gecmesine rahmen testler yine gostermedi,,ve adet sokturucu bile icmis,,yine adet gelmemis,,sonra gebis cikti cok sukur,...demeki testlere pek aldanmamak lazimmis ,,hem cok erken ya 7 gun ,bekle birazdaha

Benim bu ay tek belirtim kabizlik kayinvaldem
Ziyaret etti beni bu ay stresten zaten ihtimalim varsada tutmaz bu ay.
Yaşlı kayinvaldeleri idare etmek ck zor. Benim annem genc. esimle ck iyi araları.
Olan benim gobisime oldu bu ay. Belirtim yok

haklısın güvenmemek lazım aslında.işte merak,umut.....ilk defa bu ay deniyoruz.o yüzden pek umudum yok.olsam iyi olur aslında.kafamdaki bebek düşüncesini atamıyorum.....

bu arada elabebek hayırlı olsun.darısı bizlerin başına.

iyiyim canim yaa is guc okul hersey bitti cok sukur..

canim herkezte belirti olucak diye bisey yok ,,,ben kizimda hamile kaldim hiccc belirtim ,bulanti felan hic olmadi ,,,turp gibiydim,,asermem bile yoktu yogurt disinda

sadece kasiklarim ara ara agrirdi cok, buda 5 ayliga kadar surdu,,doktor bebis kendine yer yaptigi icin geririlip aciliyorsun ondan bu agri korkma demisti..

yani 17 gunmu gecikti adetlerinn hic boyle olurmuydu,duzensizlik varmiydi test yaptinmi peki ????

geçen pazartsi kan testi yaptrdım bi dahaki pazartsi bi daha yapalım dedi sağlk ocağndaki kadın.düznsizdide 3 4 gün aksardı bu kadarda değildi yani.bu haftada gelmezse öyle doktra gtcm artk.çok umutlu değilm ama neyse mcbur gtcz. hafta başnda kasıklrm ağrıdı çok. hayrlısı olsn ne diyyim.

kuzum benim nasıl moral verdin bana, midem bulanmadığı için sorun var sanıyorum, sonra düşünüyorum da daha bebeğin kaç haftalık olduğu belli değil ki dimi

ayyyy katiliyorum sana cok zor yasli kaynana,,,,3 haftadan sonra ben daha yeni kurtuldum gitti sukur,,,moralerim gene yerine geldi ohhkikik

hayirlisi olsun ya burda ben dahil cok kisi 1 seneyi tamamladi ,,,ins sen cok beklemezsin ,,bu ay bosver gelecek aylara bak artik

hmm :26: cok gecmis olsun ozaman ((( adet sokturcu felan vermedimi doktor ??? pco varmi sende peki ??

bende iyiyim canım sağolasın bende doktor işleriyle uğrasıyorum bu hafta sürekli dişcideydik:26:
inşallah halsizlik de bebiştendir pozitif haberlerini bekliyoruz şekerimm

iyi yapmıssın canım dinlenmeye ihtiyacın var iyi tatiller sana kendine cici baakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…