kizlar 5 gun buralarda olamayacagim. sehir disina cikiyoruz. ozlicem hepinizisizde beni ozleyin anacim gittigim yerde internet olur mu bilmiorum. gorusuruz donunce
günaydın kızlar.erken gebelik testini yaptım.sonuç kocaman NEGATİF((((((((((((
günaydın kızlar bu 2 gün olmayacağım. kendime 2 günlük minik bir tatil ayarladım. internete hiç girmeyeceğim. teknolojiden uzak olsun istiyorum. pazartesiden itibaren burdayım. herkesi yanacıklarından öperim
benim bugün geçeli 17. günüm. hiç belirtim yok.banada dua edin.ya gelsin işime bakayım yada hayrlı haber inş. 17 gün yaa off!!!!!
Kız 3 gündür dogru dürüst giren yok[/QUO
TAM 3 GUNDUR BEN YOKUM ONDANDIRKikikiiii
Gunaydin...kac gun erken yaptin ??? kullandigin testin markasi neydi ?? merak ettimde:26:
:
adetten 5-7 gün önce diyor.bende adetten 7 gün önce yaptım
hosgeldin niye kimse konusmuyoooneoldu topige boyle ya
kuzum temizlik yapıyorum bilgisayar açık kalmış kusuruma bakma
peehh sanabebis nasil iyimi ?? belirtilerin varmi artik ??
ayyy cok sukur biri konustu
hmmm :26:hemen umidini kesme derim,,bak asagida sesiz oturan biri var elabebek,,iste o sahis adetin ustunden cok gun gecmesine rahmen testler yine gostermedi,,ve adet sokturucu bile icmis,,yine adet gelmemis,,sonra gebis cikti cok sukur,...demeki testlere pek aldanmamak lazimmis ,,hem cok erken ya 7 gun ,bekle birazdaha
keşke olsa canım sadece göbeğimde sertlik var başka birşey yok :18::18:
midem falan bulansa kendimi hamile gibi hissedeceğim, bayram yapacağım
ara ara başım dönüyor ama hava çok sıcak sanırım ondan
sen nasılsın
yani 17 gunmu gecikti adetlerinnhic boyle olurmuydu,duzensizlik varmiydi test yaptinmi peki ????
iyiyim canim yaa is guc okul hersey bitti cok sukur..
canim herkezte belirti olucak diye bisey yok ,,,ben kizimda hamile kaldim hiccc belirtim ,bulanti felan hic olmadi ,,,turp gibiydim,,asermem bile yoktu yogurt disinda
sadece kasiklarim ara ara agrirdi cok, buda 5 ayliga kadar surdu,,doktor bebis kendine yer yaptigi icin geririlip aciliyorsun ondan bu agri korkma demisti..
Benim bu ay tek belirtim kabizlikkayinvaldem
Ziyaret etti beni bu ay stresten zaten ihtimalim varsada tutmaz bu ay.
Yaşlı kayinvaldeleri idare etmek ck zor. Benim annem genc. esimle ck iyi araları.
Olan benim gobisime oldu bu ay. Belirtim yok
geçen pazartsi kan testi yaptrdım bi dahaki pazartsi bi daha yapalım dedi sağlk ocağndaki kadın.düznsizdide 3 4 gün aksardı bu kadarda değildi yani.bu haftada gelmezse öyle doktra gtcm artk.çok umutlu değilm ama neyse mcbur gtcz. hafta başnda kasıklrm ağrıdı çok. hayrlısı olsn ne diyyim.
iyiyim canım sen nasılsın
ben bu aralar biraz yoğunum birde plansız işler çıkıyo
haliyle işler birikiyo
kiracım tele cevap vermiyo evin mutfak dolabını falan beğeniyorum derken
okula seminere gidince biraz dinleniyorum valla
birazda halsizim son iki gün teste p.tesi teste gitcemmmmmmmm
günaydın kızlar bu 2 gün olmayacağım. kendime 2 günlük minik bir tatil ayarladım. internete hiç girmeyeceğim. teknolojiden uzak olsun istiyorum. pazartesiden itibaren burdayım. herkesi yanacıklarından öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?