geçen pazartsi kan testi yaptrdım bi dahaki pazartsi bi daha yapalım dedi sağlk ocağndaki kadın.düznsizdide 3 4 gün aksardı bu kadarda değildi yani.bu haftada gelmezse öyle doktra gtcm artk.çok umutlu değilm ama neyse mcbur gtcz. hafta başnda kasıklrm ağrıdı çok. hayrlısı olsn ne diyyim.
kuzum benim nasıl moral verdin bana, midem bulanmadığı için sorun var sanıyorum, sonra düşünüyorum da daha bebeğin kaç haftalık olduğu belli değil ki dimi
hmm :26: cok gecmis olsun ozaman((( adet sokturcu felan vermedimi doktor ??? pco varmi sende peki ??
piişşttt piişşttt kikikiii naberrr bitirdin temizliği heeeee
Kan tahlilinde de çıkmadığı oluyor mü? Tahlili yenilemek gerektiğini bilmiyordum.
var ama hormonların düzgün adetn o kadar sorunlu değil bnce senin öyle bi sene falan uğraşmana hiç gerek kalmaz hemen kalırsın dedi folk ast yazıp gnderdi beni.haftaya kdr gelmezse gtcm işte bi daha.hamle faln değilsm hemen soğn suyuna başlıycm.defolsun şu illet ya.
ins canim hersey diledigin gibi olur,,,,bende bu ay dan busefer cok umitliyim ,,ama eger buseferde olmazsa bende baslicam kur e (ilk defa) bende pco yok ama yinede icimizde ne varsa temizlesin diyorum..
selamm kızlarr nnasılsınız , bu ara topikte pek ses olmuyo nedense:) herkes tatile gitti sanırım :S
pissstt amanin deryaaaiyiyim is guc bitti..sen nasilsin bea :..KIKIkikiiii
iyiyilik valla nolsun..kociş bunalımda onunla uğrasıyorum..geçen hafta arkadası kalp krizi geçirdikten sonra benimkine bi haller oldu yaaa adamı ölüm korkusu sardı geceleri ateş basıyo korkuyo normalde hiç etkilenmezdi yakın arkadası ve yaşıtı olunca sanırım çok fena oldu..simdi dısarı yolladım kafa dağıt biraz dedim ama olduğumuz yerde küçük bi yer napacakki adam oofff
evet insanin yakindan tanidigi sevdigi biri olunca bi kac hafta etkisini ustunden atamaz,,,cok gecmis olsun ..
senin o kucuk yer dedigin neresi????? ,,sen turkiyeden yarismaya katiliyordun dimi kayserimiydi neydi unuttum:26:kikikiki
ben türkiyeden elazığın ilçesinden katılıyorum yarısmaya kikikiiiii
merhabalar kizlar nasilsiniz bakayim?
haa evet esin gorev icin ordasiniz ama aslen nireliydin be
benim bugun adetimden sonra 12 ci gunum 12 ci gunu ovu testi yapardim positif cikardi 13 te positfif ve 14 de gerceklesir daha koyu cizgi cikardi ,,
bugun hala negatif be neolduki ???acaba,,gerci aksama daha cok var belkim olur ama:26: nebiliyim bide klomen kullandim bu ay olmasi lazim yani dimi ??kikii
gun asirida hep calistik bugunden sonrada 3 gun hergun carpiscaz bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?