Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kan tahlilinde de çıkmadığı oluyor mü? Tahlili yenilemek gerektiğini bilmiyordum.

kuzum benim nasıl moral verdin bana, midem bulanmadığı için sorun var sanıyorum, sonra düşünüyorum da daha bebeğin kaç haftalık olduğu belli değil ki dimi

kac haftalik olmasina bagli degil canim benimmm dollenme gerceklesir gerceklesmezde basliyabiliyo bulanti ,,ama sende benim gibi sanslisiymisin o konuda bence,,bulanti felan yokk ne guzel iste,,,

bulanti admami mahfeder be deluu kasiklarinda cekilmeler olur yavas yavas ,,herkezte olan bisi bu

hmm :26: cok gecmis olsun ozaman ((( adet sokturcu felan vermedimi doktor ??? pco varmi sende peki ??

var ama hormonların düzgün adetn o kadar sorunlu değil bnce senin öyle bi sene falan uğraşmana hiç gerek kalmaz hemen kalırsın dedi folk ast yazıp gnderdi beni.haftaya kdr gelmezse gtcm işte bi daha.hamle faln değilsm hemen soğn suyuna başlıycm.defolsun şu illet ya.

Kan tahlilinde de çıkmadığı oluyor mü? Tahlili yenilemek gerektiğini bilmiyordum.

sğlık ocğnda yenileylim dediler. ilk olacak çıkarmı çıkmazmı bilemiyorm ki? olsa çok blirti olur diye düşünüyorum çünkü annmin hamileliği çok zor geçmiş hrkez annasine çekermiş ya bnde tık yok.

ins canim hersey diledigin gibi olur,,,,bende bu ay dan busefer cok umitliyim ,,ama eger buseferde olmazsa bende baslicam kur e (ilk defa) bende pco yok ama yinede icimizde ne varsa temizlesin diyorum..

selamm kızlarr nnasılsınız , bu ara topikte pek ses olmuyo nedense:) herkes tatile gitti sanırım :S

ins canim hersey diledigin gibi olur,,,,bende bu ay dan busefer cok umitliyim ,,ama eger buseferde olmazsa bende baslicam kur e (ilk defa) bende pco yok ama yinede icimizde ne varsa temizlesin diyorum..

saraçoğlu yılda iki defa yapılması lazım diyo zaten . yap yap.yan komşudan 3 kilo kist aldılar daha yeni. ne yaptın a mubarek üç kilo yapıncaya kadar dimi ? millet cayır cayır soğan suyuyla kist düşürüyo.

pissstt amanin deryaaa iyiyim is guc bitti..sen nasilsin bea :..KIKIkikiiii

iyiyilik valla nolsun..kociş bunalımda onunla uğrasıyorum..geçen hafta arkadası kalp krizi geçirdikten sonra benimkine bi haller oldu yaaa adamı ölüm korkusu sardı geceleri ateş basıyo korkuyo normalde hiç etkilenmezdi yakın arkadası ve yaşıtı olunca sanırım çok fena oldu.. simdi dısarı yolladım kafa dağıt biraz dedim ama olduğumuz yerde küçük bi yer napacakki adam oofff

evet insanin yakindan tanidigi sevdigi biri olunca bi kac hafta etkisini ustunden atamaz,,,cok gecmis olsun ..

senin o kucuk yer dedigin neresi????? ,,sen turkiyeden yarismaya katiliyordun dimi kayserimiydi neydi unuttum:26:kikikiki

evet insanin yakindan tanidigi sevdigi biri olunca bi kac hafta etkisini ustunden atamaz,,,cok gecmis olsun ..

senin o kucuk yer dedigin neresi????? ,,sen turkiyeden yarismaya katiliyordun dimi kayserimiydi neydi unuttum:26:kikikiki

ben türkiyeden elazığın ilçesinden katılıyorum yarısmaya kikikiiiii

benim bugun adetimden sonra 12 ci gunum 12 ci gunu ovu testi yapardim positif cikardi 13 te positfif ve 14 de gerceklesir daha koyu cizgi cikardi ,,

bugun hala negatif be neolduki ???acaba,,gerci aksama daha cok var belkim olur ama:26: nebiliyim bide klomen kullandim bu ay olmasi lazim yani dimi ??kikii

gun asirida hep calistik bugunden sonrada 3 gun hergun carpiscaz bakalim hayirlisi

Son düzenleme:
haa evet esin gorev icin ordasiniz ama aslen nireliydin be

giresunluyum aslen tayinimiz de oraya çıktı 1 2 ay içinde tasınırız inşallah.rumeysayla hemşoyuz

bugün 12.gün öyle mi...canım ilaç kullandığın için kesin olur merak etme bakalım yarın ne olacak birkaç gün geç çatlayabilir sorun olmaz.ilaçlar günleri etkileyebiliyor 2 güne kadar çatlar bence

Son 2 gündür ne habersiniz kızlar islerim vardı giremedim gecmiste bayaa dolmuş önemli bir haber varmı canlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…