Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

vallah ben kendi kendime halayin basini cekiyorum boyle milleti sohbete zor getiriyorum,,herkezte bi suskunluk bi suskunluk ,,
bulasicimidir nedir kikikii

sen nasilsin nasil gidiyor ???

valla bende iyim cok sukur.isim yok gucum yok iste nette takiliyorum.sessiz bir gun ya herkeset izin hazirligi yapiyorr biz buralardaa annacigimii ozledimm ...

valla bende iyim cok sukur.isim yok gucum yok iste nette takiliyorum.sessiz bir gun ya herkeset izin hazirligi yapiyorr biz buralardaa annacigimii ozledimm ...

sorma ya turkiye burnumda tutuyo resmen ,,esimin is yogunlugu yuzunden bu senede kaldik,,okadar plan yapmistik ,,bakalim belki 1 hafta kucuk bi tatil olur temuzda hayirlisi,

senin hamisligin kesinlesmiti dimi ?? gecmisi tam olarak okuyamamistim test yapmistin cift cizgiydi ve doktora henuz gitmemistin en son oraya kadar okudum :26: eger oyleyse ilk belirtilerin oldumu ?nelerdi diye soracagim??

nasilsiniz ne var ne yok......yeni haber varmiiiiiiiiiii:26::26:

senin hamisligin kesinlesmiti dimi ?? gecmisi tam olarak okuyamamistim test yapmistin cift cizgiydi ve doktora henuz gitmemistin en son oraya kadar okudum :26: eger oyleyse ilk belirtilerin oldumu ?nelerdi diye soracagim??

canim bugunde yaptim bir test pozitif cikti.ama benim belirtim onceden baslayan karin agrimdi.hemde adet olucakmisim gibi agrilar giriyordu ama aralikla tam 5 gun surdu bugun cok az var bide kasigima gecen bicaklar batti sanki yuruyemedim biraz uzandim gecti.gogus uclarimda hassasiyet ve SIKISTIRINCA agiriyorlar goguslerde cok hafif dolgunluk var.bide mide yanmasi olyor aksmalari.

ama ilk hamileligimde cok tursu canm istyordu bayagi tursu yemistim.kollarim hic kalkmiyordu cok cabuk yoruluyordum bide gunduzde uyuyordum.bunlarin bi belirti olabilecegini hic dusunmemistim cunku beklemedigim bi aydi ve beklemedigimiz bi sekilde kaybettik ama cok sukur allahim buna saglik sihhat versin insallah.

canim saglikla sihhatla kucagina alirsin insallah bebisini.canim sen igne testi yaptinmi.merak ediyorum dogru testmi acaba:26::26:

ins canim allah bu sefer bebisine uzuun omurler versin ,,saglikli kucagina almayi nasip etsin ....

benim kizimda hic belirtim olmadi kasik larim ara ara agriyip cekiliyordu sadece,,doktor normal demisti yer yapiyor demisti ,,,bulantim ise hic olmadi ,,

hayirlisi artik ins temuza bizde gebis olarak gireriz topige

hmmmmmmm.buda bosmus anlasilan

canim saglikla sihhatla kucagina alirsin insallah bebisini.canim sen igne testi yaptinmi.merak ediyorum dogru testmi acaba:26::26:

yapmistim canim ama ondan bisey cikmadi:) yaptigim zaman tutamadim kendimi esime soyledim bende bi denesemmi dedi belki bende kuflenir haha cok komiksin sacmalama meraktan yaptim bende bakalim ne cikicaz demistik.sabah oldu ignene baktin mi ne halle varmiymis bisey diye soruyordu :)ama biseycik cikmdi....

İyi çok şükür kimseden haber yok ki arada rumeysa giriyordu oda cevap bile vermiyordu

evet rumeysa girse bile suskunlasmis deminde girdi konusmadi ,,kendi bilir kikiki ,,,,cani sikindir belkim.... CANIM SENINLE SIMDI DENK GELDIK GELMESINEDE BENIM YINE CIKMAM GEREK SEN GEC GELDIN :.KIKIKI kizimi parka goturecem soz vermistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…