Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bende test aptigimda hemen doktoru aradim korkmutum karnimin agrisindan cunku her ikisindede karnimda agri olmustu ve dustuler .doktor normal karin agrisi yerlesyor dedi.randovuya kadarda fazla yormaya calisiyorum kendimi .insallah seninde hayirli haberlerini aliriz. ben namazdan sonra dua ederken secdeye gittim ve orada dua ettim yagmurlu havalarda cok dua ettim.carpismadan once iki rekat namaz kilip fetih suresini okudum. ve bu ayki kadar hic dua etmemistim.allah hepimizin dualrini kabul etsin.

AMINNNNNNn canim AMINNNN

evet rumeysa girse bile suskunlasmis deminde girdi konusmadi ,,kendi bilir kikiki ,,,,cani sikindir belkim.... CANIM SENINLE SIMDI DENK GELDIK GELMESINEDE BENIM YINE CIKMAM GEREK SEN GEC GELDIN :.KIKIKI kizimi parka goturecem soz vermistim

rumeysa dün yumurtlamıstıçarpışma sezonu baslamıstır bugün de bisikletle tura çıkacaklardı eşiyle
sözünü tut bakalım kızının da gönlü olsun görüşürüz öptüümm

en ucuzu 3.30 euro.ben kesin gostersin diye 5 euroya aldim.

Hmmm burayla ayniymis demek okey....neysem hadi ben kactim kizlar kendinize iyi bakin ,,sonra yine gelirim byee

BARTEEKKKK nireye kayboldun bea ozlemistim seni ,,neyse sonra geliyorum yine gorusuruz

en ucuzu 3.30 euro.ben kesin gostersin diye 5 euroya aldim.

ben gecen ay almistim almanyadan €10 gecen ay kullanamamistim buayda kullanmiyacaktim esime diyorum seneyemi kullansak bunu bakarsin lazim olur seneyede :) neyse sabah kullandim onuda. hollandada en ucuzy €5. orda gene iyimis.

Son düzenleme:
ben gecen ay almistim almanyadan €10 gecen ay kullanamamistim buayda kullanmiyacaktim esime diyorum seneyemi kullansak bunu bakarsin lazim olur seneyede :) neyse sabah kullandim onuda. hollandada en ucuzy €5. orda gene iyimis.

azerbaycan en pahalisi 75 cent kadar.anneme soyliyim 1 cuval gondersin

Hmmm burayla ayniymis demek okey....neysem hadi ben kactim kizlar kendinize iyi bakin ,,sonra yine gelirim byee

BARTEEKKKK nireye kayboldun bea ozlemistim seni ,,neyse sonra geliyorum yine gorusuruz

tschusssssssssss canim

allah kabul etsin canım...

benim akşama yatılı misafirim var, pek samimi olduğum tanıdığım biri de olmayınca geriliyorum :18:
bu nedenle temizliğe adadım kendimi

keşke bu arlar kendini yormasan :26:
bende çok muhabbetim yoksa dehşet strese giriyorum
inşallah hayırlısıyla gelsin senide çok yormadan gitsinler

benim bugün geçeli 17. günüm. hiç belirtim yok.banada dua edin.ya gelsin işime bakayım yada hayrlı haber inş. 17 gün yaa off!!!!!
testi tekrar etsene canım yeni test yapmadan adet söktürücü içme
belki geç döllenmedir
bu arada hoşgeldin canım
aaa ne guzel ,bende bursaliyim :) ama annemin kokeni gurcu babamin kokeni bulgaristanli ikisi bursada bulusmuslar :)

Ben bir ameliyat geçirdim. Buyüzden 6 ay deneme süresi sonunda beni tüp bebeğe yollayacaklardı. Veee geçen ay ilk denememizde ben hamile kaldım :) Sonra bide düşük yaptım
Doktorumda tüp bebeğe seni göndermiyorum, 2 yıl süreniz var normal yoldan hamile kalabiliyorsun dedi.
Şuan takvimim şöyle; 1.ay hamilelik ve düşük, 2. ay kayınvalide ziyareti ve bol miktarda stress, 3. ay allah kerim :)
Artık nekadar devam eder bu takvim yazma işi bilmiyorum ama hamiş olana kadar bende yanınızdayım.

çok geçmiş olsun canım
ama normal yoldan hamile kalabilmende çok güzel değil mi
inşallah hemen hamiş kalırsın canım
peki nezamandı batın listede yoksun sanırım

geçmiş olsun canım normal yoldan hamile kalman ne güzel..inşallah bebişine kavusursunn kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…