- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ins canim allah bu sefer bebisine uzuun omurler versin ,,saglikli kucagina almayi nasip etsin ....
benim kizimda hic belirtim olmadi kasik larim ara ara agriyip cekiliyordu sadece,,doktor normal demisti yer yapiyor demisti ,,,bulantim ise hic olmadi ,,
hayirlisi artik ins temuza bizde gebis olarak gireriz topige
bende test aptigimda hemen doktoru aradim korkmutum karnimin agrisindan cunku her ikisindede karnimda agri olmustu ve dustuler .doktor normal karin agrisi yerlesyor dedi.randovuya kadarda fazla yormaya calisiyorum kendimi .insallah seninde hayirli haberlerini aliriz. ben namazdan sonra dua ederken secdeye gittim ve orada dua ettim yagmurlu havalarda cok dua ettim.carpismadan once iki rekat namaz kilip fetih suresini okudum. ve bu ayki kadar hic dua etmemistim.allah hepimizin dualrini kabul etsin.
eee didik sanakikiki
evet rumeysa girse bile suskunlasmis deminde girdi konusmadi ,,kendi bilir kikiki ,,,,cani sikindir belkim.... CANIM SENINLE SIMDI DENK GELDIK GELMESINEDE BENIM YINE CIKMAM GEREKSEN GEC GELDIN :.KIKIKI kizimi parka goturecem soz vermistim
kiz ni yapiyim.test pahali burda.testden once onu yapiyim diyordumayin 28 adet gunum.eger olmassam.10 temmuza kadar test yapmadan durmam lazim:18::18:
kız almanyada test ler nekadarkı kac euro ,how much,,merak ettım sımdık ??
en ucuzu 3.30 euro.ben kesin gostersin diye 5 euroya aldim.
en ucuzu 3.30 euro.ben kesin gostersin diye 5 euroya aldim.
ben gecen ay almistim almanyadan 10 gecen ay kullanamamistim buayda kullanmiyacaktim esime diyorum seneyemi kullansak bunu bakarsin lazim olur seneyede :) neyse sabah kullandim onuda. hollandada en ucuzy 5. orda gene iyimis.
Hmmm burayla ayniymis demek okey....neysem hadi ben kactim kizlar kendinize iyi bakin ,,sonra yine gelirim byee
BARTEEKKKK nireye kayboldun bea ozlemistim seni ,,neyse sonra geliyorum yine gorusuruz
Hmmm burayla ayniymis demek okey....neysem hadi ben kactim kizlar kendinize iyi bakin ,,sonra yine gelirim byee
BARTEEKKKK nireye kayboldun bea ozlemistim seni ,,neyse sonra geliyorum yine gorusuruz
azerbaycan en pahalisi 75 cent kadar.anneme soyliyim 1 cuval gondersin
anammmmmmm o neymis oylee burda o fiyatta olsaydi kesin esim bi cuval alirdi yanii.biz zaten bu testler yuzunden battik yaa amannn ne paralar verdik . sen nerelisin canim?
azeriyim canim.bakuden.sen nirelisin
allah kabul etsin canım...
benim akşama yatılı misafirim var, pek samimi olduğum tanıdığım biri de olmayınca geriliyorum :18:
bu nedenle temizliğe adadım kendimi
testi tekrar etsene canım yeni test yapmadan adet söktürücü içmebenim bugün geçeli 17. günüm. hiç belirtim yok.banada dua edin.ya gelsin işime bakayım yada hayrlı haber inş. 17 gün yaa off!!!!!
aaa ne guzel ,bende bursaliyim :) ama annemin kokeni gurcu babamin kokeni bulgaristanli ikisi bursada bulusmuslar :)
ayyyy katiliyorum sana cok zor yasli kaynana,,,,3 haftadan sonra ben daha yeni kurtuldum gitti sukur,,,moralerim gene yerine geldi ohhkikik
hayirlisi olsun ya burda ben dahil cok kisi 1 seneyi tamamladi ,,,ins sen cok beklemezsin ,,bu ay bosver gelecek aylara bak artik
Ben bir ameliyat geçirdim. Buyüzden 6 ay deneme süresi sonunda beni tüp bebeğe yollayacaklardı. Veee geçen ay ilk denememizde ben hamile kaldım :) Sonra bide düşük yaptım
Doktorumda tüp bebeğe seni göndermiyorum, 2 yıl süreniz var normal yoldan hamile kalabiliyorsun dedi.
Şuan takvimim şöyle; 1.ay hamilelik ve düşük, 2. ay kayınvalide ziyareti ve bol miktarda stress, 3. ay allah kerim :)
Artık nekadar devam eder bu takvim yazma işi bilmiyorum ama hamiş olana kadar bende yanınızdayım.
Ben bir ameliyat geçirdim. Buyüzden 6 ay deneme süresi sonunda beni tüp bebeğe yollayacaklardı. Veee geçen ay ilk denememizde ben hamile kaldım :) Sonra bide düşük yaptım
Doktorumda tüp bebeğe seni göndermiyorum, 2 yıl süreniz var normal yoldan hamile kalabiliyorsun dedi.
Şuan takvimim şöyle; 1.ay hamilelik ve düşük, 2. ay kayınvalide ziyareti ve bol miktarda stress, 3. ay allah kerim :)
Artık nekadar devam eder bu takvim yazma işi bilmiyorum ama hamiş olana kadar bende yanınızdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?