bencede yapma canınız isterse yapın bence inşallah tutunur bebişin de askerlikten kurtuluruz
aaklımda acaba doğrumu duruyorum spermler ulaşacak mı derken işin tadı kaçıyo bence
neyse normale dönelim artık dimi
sorma yaa bi gorev gibi oldu artik biktik yani ,,,soyle isteyerek kendimiz icin olan gunleri ozledim artik ,bu ne ya
cidden çok sıkıcı oluyo yaa illa su günlerde ilişki sonra bırak bilmem nee
ayrı bi stres yaratıyo insanın üzerinde...sen bu günleri de değerlendir de sonra ara verirsiniz artık birbirinizi özleyin azıcıkk
e yani ,,,,,, adam bu isten yakinda istifa edicem diyorbi atlatsaydik su 2 gunude rahat edicem
adam bile bıktı yaniiii yazık adamcağızaaaa
çoook şekersiniz okurken çok eğlendim... inşallahhh hepimiz 2013 mayısında anne oluruz. beni de yaz berceste lütfeeeennn27 haziranda bekliyorum bu arada siteyi aşılama hakkında bilgi bulurum diye açtım. izmitte bildiğiniz sağlam bi hastane var mı? temmuz için aşılama düşünüyorum.
hoşbulduk canıııımmmminşallaahh artık sıkıldım halimize bak cinsel hayat diye birşey kalmayacak, adamları bıktırdık kısmet artık temmuzda aşılama istiyoruz tabii güvenebeileceğimiz bi doktor lazım şimdi.
hosgeldiin canımmm:))) inşallah bebişlerimiz daha fazla bekletmez bizi..
hoşbulduk canıııımmmminşallaahh artık sıkıldım halimize bak cinsel hayat diye birşey kalmayacak, adamları bıktırdık kısmet artık temmuzda aşılama istiyoruz tabii güvenebeileceğimiz bi doktor lazım şimdi.
canım kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır deniyosun?? daha önce doktor kontrolüne gittin mi bi sorun var mı yani???
ne kadar soru sordum yaa
canım kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır deniyosun?? daha önce doktor kontrolüne gittin mi bi sorun var mı yani???
ne kadar soru sordum yaa
temmuzda 5 yıl olacak, 1,5 yıldır istiyoruz. adam akıllı bi kontol olmadı aslında. pco var denildi ama tahliller normal çıktı adettlerim de düzenli. eşimde varikosel var ameliyat önerildi ama ha deyince ameliyat istemiyoz. öncesinde aşılama istiyoruz işte böyle tatlım
tatlım biz eşimle yemeğe çıkacaktık şimdi acıktım diyoooo tanıştığımıza memnun oldum.daha müsait bi zamanda uzun uzun dertleşiriz. öptüm
hosgeldinn jiyaaa..yine ıssız buralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?