Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sorma yaa bi gorev gibi oldu artik biktik yani ,,,soyle isteyerek kendimiz icin olan gunleri ozledim artik ,bu ne ya

sorma yaa bi gorev gibi oldu artik biktik yani ,,,soyle isteyerek kendimiz icin olan gunleri ozledim artik ,bu ne ya

cidden çok sıkıcı oluyo yaa illa su günlerde ilişki sonra bırak bilmem nee
ayrı bi stres yaratıyo insanın üzerinde...sen bu günleri de değerlendir de sonra ara verirsiniz artık birbirinizi özleyin azıcıkk

e yani ,,,,,, adam bu isten yakinda istifa edicem diyor bi atlatsaydik su 2 gunude rahat edicem

çin takvimine baktım şimdi, eğer bu ay hamile kaldıysam kız oluyormuş .. gırgır olsun diye baktım tabiki kız erkek hiç önemli değil en başta sağlık önemli olan :):):)

çoook şekersiniz okurken çok eğlendim... inşallahhh hepimiz 2013 mayısında anne oluruz. beni de yaz berceste lütfeeeennn 27 haziranda bekliyorum bu arada siteyi aşılama hakkında bilgi bulurum diye açtım. izmitte bildiğiniz sağlam bi hastane var mı? temmuz için aşılama düşünüyorum.

hosgeldiin canımmm:))) inşallah bebişlerimiz daha fazla bekletmez bizi..

canım kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır deniyosun?? daha önce doktor kontrolüne gittin mi bi sorun var mı yani???
ne kadar soru sordum yaa

canım kaç yıllık evlisin ve ne kadar zamandır deniyosun?? daha önce doktor kontrolüne gittin mi bi sorun var mı yani???
ne kadar soru sordum yaa

ne kadar soru sordum yaa

temmuzda 5 yıl olacak, 1,5 yıldır istiyoruz. adam akıllı bi kontol olmadı aslında. pco var denildi ama tahliller normal çıktı adettlerim de düzenli. eşimde varikosel var ameliyat önerildi ama ha deyince ameliyat istemiyoz. öncesinde aşılama istiyoruz işte böyle tatlım

ne kadar soru sordum yaa

tatlım biz eşimle yemeğe çıkacaktık şimdi acıktım diyoooo tanıştığımıza memnun oldum.daha müsait bi zamanda uzun uzun dertleşiriz. öptüm

eşin tahlil yaptırdı mı canım??sperm sayısı az mı ki??direkt asılama yapılırmı bilmiyorum.
bende pco var eşimde sorun yok.3 hap tedavisi 2 asılama geçirdim simdi tüp bebek tedavisine basladım.

kizlar selam tekrarr ,,ya bende dunden beri tuaf bir bas donemsi oluyo arada bir 2-3 saniye gibi ufff tansionmu dustuki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…