kizlar selam tekrarr ,,ya bende dunden beri tuaf bir bas donemsi oluyo arada bir 2-3 saniye gibi ufff tansionmu dustuki
2 günde 2 farklı grup da toplamda 6 + 7 kişilik misafir ağırladım üstümden tır geçmiş gibi
sizlerde ne var ne yok yeni hamişlerimiz var mı ?
2 günde 2 farklı grup da toplamda 6 + 7 kişilik misafir ağırladım üstümden tır geçmiş gibi
hamişlik nasıl gidiyrrr ya bişey sorcam şu yumurtlama döneminde olan beyaz uzayan akıntı var ya onun hakkında tam blgin var mı yani o akınti gelince yumurtlmş mı oluyrsn
canım benim yorma kendini. dinlen azıcık şu 3 ayı atlatana kadar.
canım o akıntı yumurtlayacağının habercisi olan bir akıntı. benim kendimde hiç görmediğim bir akıntı. ama dr kontrolünde yumurtladığımda da olmadı yani.
tır gectiyse seni yerden kazımak lazım şimdisanırsam yeni hamiş yok 3 4 gunndür bende pek takip edemedim
canım benim yorma kendini. dinlen azıcık şu 3 ayı atlatana kadar.
hamişlik nasıl gidiyrrr ya bişey sorcam şu yumurtlama döneminde olan beyaz uzayan akıntı var ya onun hakkında tam blgin var mı yani o akınti gelince yumurtlmş mı oluyrsn
hiç gelmeyen misafirler geldi canım ya eşimin kuzenleri falan, onlar geldi diye kayınvalidemler de geldi...
kimsenin gebelikten haberi olmadığı için yardım edelimde demediler((
kız niye kimsenin haberi yok anam bizzimm olsa giresun duyardı hep hayırdır
aynen benim de bekarlığımda olurdu...kuzum ben o akıntıyı en çok bekarken görürdüm hatta korkardım ama evlendikten sonra nerdeyse hiç rastlamadım..
o akıntı yumurtanın çatlamaya hazırlandığını haber veriyor...
kız hemen herkese söylememek lazım. sonra düşük falan oluyo olan kadına oluyo, o yıpranıyo. ben hamile kaldığımda kimseye söylemek istememiştim. eşim ve en yakın arkadaşlarım ne olacak diye herkese söylemişlerdi. sonra beklenmedik bir zamanda, her şey yolunda giderken düşük olunca onlar da pişman oldu. herkese tekrar tekrar düşük yaptığımı açıklmak içimi çok acıtmıştı. bir süre kimseyle karşılaşmak istemedim.kız niye kimsenin haberi yok anam bizzimm olsa giresun duyardı hep hayırdır
bu benim ikinci gebeliğim
ilkinde minare çıkıp haber vermiştim nerdeyse ama olmadı, sonrasında tek tek millete dert anlatmak çok zor geldi o nedenle şimdi birşeyler belli olup kesinleşene kadar kimseye söylemeyeceğim sizin birde samimi birkaç arkadaşın haberi var
hatta diyorum ki allah nasip ederde göbeğim çıkarsa kendileri anlasın
aynen benim de bekarlığımda olurdu...
kız hemen herkese söylememek lazım. sonra düşük falan oluyo olan kadına oluyo, o yıpranıyo. ben hamile kaldığımda kimseye söylemek istememiştim. eşim ve en yakın arkadaşlarım ne olacak diye herkese söylemişlerdi. sonra beklenmedik bir zamanda, her şey yolunda giderken düşük olunca onlar da pişman oldu. herkese tekrar tekrar düşük yaptığımı açıklmak içimi çok acıtmıştı. bir süre kimseyle karşılaşmak istemedim.
anladım hayatım haklısın...güzel haberleri paylaşmak kolay ama kötü haberleri paylaşamak cok zordur...inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alabilirsn
yinede kendine dikkat et yorma kendini fazla
akıntı geçmişimiz bile benziyor orkidem bu ay senden de iyi haberler bekliyorum inşallah
inşallah yaa. bu ay çok düşünmedim gerçekten. pco olduğum için yumurtlayamamaktan korkuyordum. ama sabah ateş ölçümlerime göre yumurtlamışımve o günleri değerlendirmiştim.
ne bileyim daha önce ki düşüğün verdiği bir şey mi hamile kalsam bile kolay kolay inanamayacakmışım gibi geliyor, yani çok anlatmayı da beceremiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?