Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

2 günde 2 farklı grup da toplamda 6 + 7 kişilik misafir ağırladım üstümden tır geçmiş gibi

sizlerde ne var ne yok yeni hamişlerimiz var mı ?

2 günde 2 farklı grup da toplamda 6 + 7 kişilik misafir ağırladım üstümden tır geçmiş gibi

sizlerde ne var ne yok yeni hamişlerimiz var mı ?

hamişlik nasıl gidiyrrr ya bişey sorcam şu yumurtlama döneminde olan beyaz uzayan akıntı var ya onun hakkında tam blgin var mı yani o akınti gelince yumurtlmş mı oluyrsn

hamişlik nasıl gidiyrrr ya bişey sorcam şu yumurtlama döneminde olan beyaz uzayan akıntı var ya onun hakkında tam blgin var mı yani o akınti gelince yumurtlmş mı oluyrsn

canım o akıntı yumurtlayacağının habercisi olan bir akıntı. benim kendimde hiç görmediğim bir akıntı. ama dr kontrolünde yumurtladığımda da olmadı yani.

kuzum ben o akıntıyı en çok bekarken görürdüm hatta korkardım ama evlendikten sonra nerdeyse hiç rastlamadım..

o akıntı yumurtanın çatlamaya hazırlandığını haber veriyor...

kız niye kimsenin haberi yok anam bizzimm olsa giresun duyardı hep hayırdır

bu benim ikinci gebeliğim
ilkinde minare çıkıp haber vermiştim nerdeyse ama olmadı, sonrasında tek tek millete dert anlatmak çok zor geldi o nedenle şimdi birşeyler belli olup kesinleşene kadar kimseye söylemeyeceğim sizin birde samimi birkaç arkadaşın haberi var

hatta diyorum ki allah nasip ederde göbeğim çıkarsa kendileri anlasın

kuzum ben o akıntıyı en çok bekarken görürdüm hatta korkardım ama evlendikten sonra nerdeyse hiç rastlamadım..

o akıntı yumurtanın çatlamaya hazırlandığını haber veriyor...
aynen benim de bekarlığımda olurdu...
kız niye kimsenin haberi yok anam bizzimm olsa giresun duyardı hep hayırdır
kız hemen herkese söylememek lazım. sonra düşük falan oluyo olan kadına oluyo, o yıpranıyo. ben hamile kaldığımda kimseye söylemek istememiştim. eşim ve en yakın arkadaşlarım ne olacak diye herkese söylemişlerdi. sonra beklenmedik bir zamanda, her şey yolunda giderken düşük olunca onlar da pişman oldu. herkese tekrar tekrar düşük yaptığımı açıklmak içimi çok acıtmıştı. bir süre kimseyle karşılaşmak istemedim.

anladım hayatım haklısın...güzel haberleri paylaşmak kolay ama kötü haberleri paylaşamak cok zordur...inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alabilirsn
yinede kendine dikkat et yorma kendini fazla

akıntı geçmişimiz bile benziyor orkidem bu ay senden de iyi haberler bekliyorum inşallah

akıntı geçmişimiz bile benziyor orkidem bu ay senden de iyi haberler bekliyorum inşallah

inşallah yaa. bu ay çok düşünmedim gerçekten. pco olduğum için yumurtlayamamaktan korkuyordum. ama sabah ateş ölçümlerime göre yumurtlamışım ve o günleri değerlendirmiştim.
ne bileyim daha önce ki düşüğün verdiği bir şey mi hamile kalsam bile kolay kolay inanamayacakmışım gibi geliyor, yani çok anlatmayı da beceremiyorum da...

ben de senin gibiyim canım hala durup durup göğüslerimi kontrol ediyorum, kendimde belirti arıyorum şu an adet olacakmışım gibi ağrılar falan oluyor aklım çıkıyor...

ben bu 9 ayı böyle panik atak gibi geçireceğim galiba ama olsun sağlıkla kucağıma alayımda o yeter bana

slm kızlar nasılsınız güzel anne nasıl gidiyo hamişlik ben kaybettim olmayan bebişimi galiba, dün pembemsi akıntım olmuştu bugün adete döndü resmen yarın yine de kan vercem ama artık his falanda bitti gelecek maçlara hazırlıyorum kendimi ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…