slm kızlar nasılsınız güzel anne nasıl gidiyo hamişlikben kaybettim olmayan bebişimi galiba, dün pembemsi akıntım olmuştu bugün adete döndü resmen yarın yine de kan vercem ama artık his falanda bitti gelecek maçlara hazırlıyorum kendimi ......
inşallah yaa. bu ay çok düşünmedim gerçekten. pco olduğum için yumurtlayamamaktan korkuyordum. ama sabah ateş ölçümlerime göre yumurtlamışımve o günleri değerlendirmiştim.
ne bileyim daha önce ki düşüğün verdiği bir şey mi hamile kalsam bile kolay kolay inanamayacakmışım gibi geliyor, yani çok anlatmayı da beceremiyorum da...
slm kızlar nasılsınız güzel anne nasıl gidiyo hamişlikben kaybettim olmayan bebişimi galiba, dün pembemsi akıntım olmuştu bugün adete döndü resmen yarın yine de kan vercem ama artık his falanda bitti gelecek maçlara hazırlıyorum kendimi ......
hoş geldin canım. iyi diyelim öyle olalım. canın sağolsun. inşallah temmuz uğurlu gelir. ben de haziranı geçtim temmuzu bekliyorum....
aynen benim de bekarlığımda olurdu...
kız hemen herkese söylememek lazım. sonra düşük falan oluyo olan kadına oluyo, o yıpranıyo. ben hamile kaldığımda kimseye söylemek istememiştim. eşim ve en yakın arkadaşlarım ne olacak diye herkese söylemişlerdi. sonra beklenmedik bir zamanda, her şey yolunda giderken düşük olunca onlar da pişman oldu. herkese tekrar tekrar düşük yaptığımı açıklmak içimi çok acıtmıştı. bir süre kimseyle karşılaşmak istemedim.
nie kan vercen yarın ..
Kocisi yolladım Almanya'ya ayaklar havada Dua ederek bekliyorum elimdede cep telnu kikikikiiii
Kocisi yolladım Almanya'ya ayaklar havada Dua ederek bekliyorum elimdede cep telnu kikikikiiii
belki carpışmala sonuc vermiştir ...gecmiş olsun kuzum...havalar sıcak ondan belki tansiyonda bi oynama olmuş olabilir yada cok yorulduysanda olabilir
kuzum eczaneden al bi dijital derece sen de başla. valla şu gebelik planlarına başladım başlayalı yaptığım en eğlenceli şey ateş ölçmek oldu. ben de yumurtladığım zaman hiç bi belirti olmuyor. adetim de düzensiz. yumurluyormuyum bilmiyorum. bu ateş ölçümü ile en azından biliyorum.inşallah güezelll haberleriniizi alabilirizz.evde ateş ölcecek hic bi aracım yok olsa onuda deniycem
evet canim cok haklisin.benim kaynanam herkese haber salmisidi komsulara filan.dusuk yapdikdan sonra ust komsumuzun gelini hamileydi.gelib bana tebrik ederim hamilesin diyince.uzulmusdum.sonra kaynanam ne tebrik dustu bebegi demisdi
maşallah mşalahh ben herif kandıramadım
Selam canlar nasilsiniz ? Giremedim kusura bakmayin gorumcedeyim giden gelen oluyo turkiyeye gidiyorda Demin gordim kimsecik yoktu ciktim. Basil gecti haftasonunuz?
kuzum eczaneden al bi dijital derece sen de başla. valla şu gebelik planlarına başladım başlayalı yaptığım en eğlenceli şey ateş ölçmek oldu. ben de yumurtladığım zaman hiç bi belirti olmuyor. adetim de düzensiz. yumurluyormuyum bilmiyorum. bu ateş ölçümü ile en azından biliyorum.
canım benim yaaainsan hatırlayınca bile üzülüyor. inşallah tekrar yaşamayız
Kiz rumeysa sen neden hep kandirmakla uğraşıyorsun ??? Kocisin bebis istemiyormu yoksa ????
kızlar ben kocamla yürüyüşe çıkıyorum. düğüne gitmekten vaz geçtik. arabamız bozuldu son dakikagelince görüşürüz.
bilmiyrum aslınad moralim cok bozuk ama kafama takmamaya calışıyrum acık ve net istemiyrum demiyrum ilk akıntı geldinde ben yumurtluyrum döllemen lazım dedim saat 7 de dedim bunu :) sonra eve geldik 12 den sonra ben hazırlandım ettim ama herif yok yanaşmyor saat 3 bucuk oldu benim artık gözler kapanıyor sonra olmadı işte...sordum sen benim dedğimi ciddiye mi almadın yoksa istemiyrmsn dedim lafı kıvırdı,,moralimm cok bozuk eğer istemiyrsaki bunu anlayabilirim ama taşıyabilirmiyim bilmiyrum
bilmiyrum aslınad moralim cok bozuk ama kafama takmamaya calışıyrum acık ve net istemiyrum demiyrum ilk akıntı geldinde ben yumurtluyrum döllemen lazım dedim saat 7 de dedim bunu :) sonra eve geldik 12 den sonra ben hazırlandım ettim ama herif yok yanaşmyor saat 3 bucuk oldu benim artık gözler kapanıyor sonra olmadı işte...sordum sen benim dedğimi ciddiye mi almadın yoksa istemiyrmsn dedim lafı kıvırdı,,moralimm cok bozuk eğer istemiyrsaki bunu anlayabilirim ama taşıyabilirmiyim bilmiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?