Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hoş geldin canım. iyi diyelim öyle olalım. canın sağolsun. inşallah temmuz uğurlu gelir. ben de haziranı geçtim temmuzu bekliyorum....

inşallah güezelll haberleriniizi alabilirizz.evde ateş ölcecek hic bi aracım yok olsa onuda deniycem

hoş geldin canım. iyi diyelim öyle olalım. canın sağolsun. inşallah temmuz uğurlu gelir. ben de haziranı geçtim temmuzu bekliyorum....

bakalım ben temmuzu beklermiyim? doktor rölantiye al mı der açıkçası birazda ramazanı atlatmak istiyorum artık hamile olup bilmeden oruç tutsam kesin etkilenirim ben yine açıkçası ben bu hafta bayağı yoruldum o bile etkiledimi beni diye düşünüyorum ama hayırlısı netleşmesi bile rahatlattı allah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin zaten.....

evet canim cok haklisin.benim kaynanam herkese haber salmisidi komsulara filan.dusuk yapdikdan sonra ust komsumuzun gelini hamileydi.gelib bana tebrik ederim hamilesin diyince.uzulmusdum.sonra kaynanam ne tebrik dustu bebegi demisdi

Selam canlar nasilsiniz ? Giremedim kusura bakmayin gorumcedeyim giden gelen oluyo turkiyeye gidiyorda Demin gordim kimsecik yoktu ciktim. Basil gecti haftasonunuz?

inşallah güezelll haberleriniizi alabilirizz.evde ateş ölcecek hic bi aracım yok olsa onuda deniycem
kuzum eczaneden al bi dijital derece sen de başla. valla şu gebelik planlarına başladım başlayalı yaptığım en eğlenceli şey ateş ölçmek oldu. ben de yumurtladığım zaman hiç bi belirti olmuyor. adetim de düzensiz. yumurluyormuyum bilmiyorum. bu ateş ölçümü ile en azından biliyorum.
evet canim cok haklisin.benim kaynanam herkese haber salmisidi komsulara filan.dusuk yapdikdan sonra ust komsumuzun gelini hamileydi.gelib bana tebrik ederim hamilesin diyince.uzulmusdum.sonra kaynanam ne tebrik dustu bebegi demisdi

canım benim yaaainsan hatırlayınca bile üzülüyor. inşallah tekrar yaşamayız

insallah canim.................evet ates olcme cok iyi eglenceli

kızlar ben kocamla yürüyüşe çıkıyorum. düğüne gitmekten vaz geçtik. arabamız bozuldu son dakika gelince görüşürüz.

Kiz rumeysa sen neden hep kandirmakla uğraşıyorsun ??? Kocisin bebis istemiyormu yoksa ????

bilmiyrum aslınad moralim cok bozuk ama kafama takmamaya calışıyrum acık ve net istemiyrum demiyrum ilk akıntı geldinde ben yumurtluyrum döllemen lazım dedim saat 7 de dedim bunu :) sonra eve geldik 12 den sonra ben hazırlandım ettim ama herif yok yanaşmyor saat 3 bucuk oldu benim artık gözler kapanıyor sonra olmadı işte...sordum sen benim dedğimi ciddiye mi almadın yoksa istemiyrmsn dedim lafı kıvırdı,,moralimm cok bozuk eğer istemiyrsaki bunu anlayabilirim ama taşıyabilirmiyim bilmiyrum

kızım sende adamı baskıya almasana doğru zamanı senin bilmen yeterli onların hazırlanmasını beklersen oooooooo çok var en isteyeni bile stres oluyo şekil-a benim ki

kızım sende adamı baskıya almasana doğru zamanı senin bilmen yeterli onların hazırlanmasını beklersen oooooooo çok var en isteyeni bile stres oluyo şekil-a benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…