hogşeldin canım benimki gayet güzel gecti bisiklet turuna cıktık eğlendik güzel gecti
sen naslısın iyimisin
bilmiyrum aslınad moralim cok bozuk ama kafama takmamaya calışıyrum acık ve net istemiyrum demiyrum ilk akıntı geldinde ben yumurtluyrum döllemen lazım dedim saat 7 de dedim bunu :) sonra eve geldik 12 den sonra ben hazırlandım ettim ama herif yok yanaşmyor saat 3 bucuk oldu benim artık gözler kapanıyor sonra olmadı işte...sordum sen benim dedğimi ciddiye mi almadın yoksa istemiyrmsn dedim lafı kıvırdı,,moralimm cok bozuk eğer istemiyrsaki bunu anlayabilirim ama taşıyabilirmiyim bilmiyrum
hogşeldin canım benimki gayet güzel gecti bisiklet turuna cıktık eğlendik güzel gecti
sen naslısın iyimisin
kızlar merhaba,
ugün test yaptım evde. ikinci çizgi çok çok silik çıktı. uzaktan bakınca belli oluyor. hiç bir gebelik belirtimde yok. batım 28 haziran. dayanamadım tekrar test yaptım yarım saat sonra onda da ayn şekilde çok silik çıktı. hamile olabilirmiyim. size de o kadar silik çıkmışmıydı.
kızlar merhaba,
ugün test yaptım evde. ikinci çizgi çok çok silik çıktı. uzaktan bakınca belli oluyor. hiç bir gebelik belirtimde yok. batım 28 haziran. dayanamadım tekrar test yaptım yarım saat sonra onda da ayn şekilde çok silik çıktı. hamile olabilirmiyim. size de o kadar silik çıkmışmıydı.
idrar testini erken yapmışsın canım burda okudgum kadarıyla silik cizgi cıkıp hamile oludgunu öğrenenler var yinede umutlandrmk istemem 28 haziranı beklemen lazım
kızlar merhaba,
ben geldimmmm:)))))
hoşgeldin canımçoook şekersiniz okurken çok eğlendim... inşallahhh hepimiz 2013 mayısında anne oluruz. beni de yaz berceste lütfeeeennn27 haziranda bekliyorum bu arada siteyi aşılama hakkında bilgi bulurum diye açtım. izmitte bildiğiniz sağlam bi hastane var mı? temmuz için aşılama düşünüyorum.
kızlar merhaba,
selam kızlar ben yine geldiiim. ben de adet düzensiz diye 16.-25. günler arası progestan kullanmaya başladım. Allah'ım günde 3 posta uyuyorum. işte ne yapacağım ben. bercestem senin de öyle oluyor mu?
selam kızlar ben yine geldiiim. ben de adet düzensiz diye 16.-25. günler arası progestan kullanmaya başladım. Allah'ım günde 3 posta uyuyorum. işte ne yapacağım ben. bercestem senin de öyle oluyor mu?
hoşgeldinnnn, ne çabuk bitti yürüyüş kız itiraf et bizi ösledin dimiii
berceste dua yapalım mı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?