Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Hmmm konuşup anlasın ya her ikinizinde istemesi gerek böyle tek taraflı biraz zor canım yaa

Bak benimkine ben haber verdim test pozitif yolla çıkmadan gel diye oda okadar bıkmasina rağmen geldi eve ,hemde gideceği yol cok uzun, çünkü oda istiyor

kızlar merhaba,

ugün test yaptım evde. ikinci çizgi çok çok silik çıktı. uzaktan bakınca belli oluyor. hiç bir gebelik belirtimde yok. batım 28 haziran. dayanamadım tekrar test yaptım yarım saat sonra onda da ayn şekilde çok silik çıktı. hamile olabilirmiyim. size de o kadar silik çıkmışmıydı.

evet canım bendede görünmeyecek kadar silik bir çizgiydi bence kan testi yaptır inşallah değerlerin güzel çıkar....

idrar testini erken yapmışsın canım burda okudgum kadarıyla silik cizgi cıkıp hamile oludgunu öğrenenler var yinede umutlandrmk istemem 28 haziranı beklemen lazım

Canim gecen ay bendede oyle olmustu cok silikti amapozitifti. İcin rahat olsun seninde pozitiftir. Hade insallah hayirlisiyla hanerlerini aliriz

hoşgeldin canım ne demek ekledim listeye
her zaman bekleriz topiğimiz dediğin gibi çok eğlencelidir

hoşgeldin canım inşallah hamişsin silikde olsa hamile olduğunu gösterir
inşallah kanda değerlerin yüksek çıkar canım haber ver olur mu

selam kızlar ben yine geldiiim. ben de adet düzensiz diye 16.-25. günler arası progestan kullanmaya başladım. Allah'ım günde 3 posta uyuyorum. işte ne yapacağım ben. bercestem senin de öyle oluyor mu?

selam kızlar ben yine geldiiim. ben de adet düzensiz diye 16.-25. günler arası progestan kullanmaya başladım. Allah'ım günde 3 posta uyuyorum. işte ne yapacağım ben. bercestem senin de öyle oluyor mu?

hoşgeldinnnn, ne çabuk bitti yürüyüş kız itiraf et bizi ösledin dimiii

evet canım biraz halsizlik yapıyor ama biraz kullanınca geçiyor
benim öyle olmuştu ben seviyorum progestanı
adet olmuyorum onu içince
biiraz bende kıpırdanmalar var kasıklarımda hadi hayırlısı :26:

rümeysa ben çok severim bisiklete binmeyi evlenene kadar heryere bisikletimle giderdim
kocam biraz gerikafalı bindirmiyoooo ama bizim buralarda kaldırmıyor işte valla manisada olsam yada sahil
kentinde yaşasam heryere bisikletle giderim çok kıskandım seni yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…