evet canım biraz halsizlik yapıyor ama biraz kullanınca geçiyor
benim öyle olmuştu ben seviyorum progestanı
adet olmuyorum onu içince
biiraz bende kıpırdanmalar var kasıklarımda hadi hayırlısı :26:
ayy hadi hayırlısı.
olur canım yapalım yine tefriciyemi
ama sen takip edersen çünkü bu aralar ben çok yoğun olabilirim
ama bu sefer paylaşalım bence
tadilat işlerim başlayacak kiracım çıkarsa
siz bilirisiniz başka dua olursa oda olur sen söyle benim bu konularda tam bilgim yok sen yine ön ayak ol bize
tamam olur canım yine 4444 okuyalım ben ezberledim de
isteyenlere dağıtalım o zaman ben yazarım arkadaşlar okudukçada bana söylesinler
ama özelden
mesela sen 300 dedin 100 tane okudun bana bildir gibi olmaz mı üyle daha çabuk biter cumaya kadar bitirelim olmaz mı
benimde cok kötü huyum var cok uyuyurum sirf bunun icin doktora bile gitmek istyrm.acaba hangi doktora gitsem
adetim 29-30 haziran sıraları.inş gelmez kırmızılıklar:)))
geçen hafta misafirim vardı.en verimli günleri değerlendiremedim.adetim gelirse ovulasyon testi alacağım.o günleri iyi değerlendirceğim.bu seferde o tarihlerde konyada annemin evinde oluyorum.yapacak bişey yok artık:)
önce dahiliyeye git canım. kan sayımı demir tiroid hormonu gibi bir şeyler bakılabilir. altta yatan bir şey yoksa psikiyatriye gönderebilirler.çünkü çok uyumak bazen depresyonla ilişkili olabiliyor. orda da bir şey çıkmazsa sen çook uyuyon demektir. uykucu seni
slm kizlarrr okuya okuyaaa yeni gelebildimmmm:))))
nasilsinizz bakimmm neler yapiyorsunuzzz
bercestemmm kendini nasil hissediyorsunnn var mi belirtinnn?
mesela ben moralim çok bozuksa uykum geliyor hani şimdi uyuynur mu denilecek zamanlarda
herkes ayıplıyo ama benim kafayı şarj etmem lazım anlamıyolar valla uyanınca daha iyi oluyorum
canım benim iyiyiz. sen nasılsın. eşin düzeldi mi? senin de az kaldı bata di mi? ne durumdasın? amma çok sordu yahu
adetim 29-30 haziran sıraları.inş gelmez kırmızılıklar:)))
geçen hafta misafirim vardı.en verimli günleri değerlendiremedim.adetim gelirse ovulasyon testi alacağım.o günleri iyi değerlendirceğim.bu seferde o tarihlerde konyada annemin evinde oluyorum.yapacak bişey yok artık:)
slm kizlarrr okuya okuyaaa yeni gelebildimmmm:))))
nasilsinizz bakimmm neler yapiyorsunuzzz
bercestemmm kendini nasil hissediyorsunnn var mi belirtinnn?
ben tam tersi gözüme uyku girmez iştahım kapanır öyle durumlarda
siz bilirisiniz başka dua olursa oda olur sen söyle benim bu konularda tam bilgim yok sen yine ön ayak ol bize
ben tam tersi gözüme uyku girmez iştahım kapanır öyle durumlarda
bende iyiyim canim esim gunden gune iyiye gidiyorrr isteee yaaa sukurrr rahat yatabiliyor artikk...canim saliya olurum herhalde belki de yarinn (
bugun hep kasiklarim vee belim agridi olacam herhalde yine benn
insallh yanlisss sinyallerdirrr:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?