Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

adetim 29-30 haziran sıraları.inş gelmez kırmızılıklar:)))

geçen hafta misafirim vardı.en verimli günleri değerlendiremedim.adetim gelirse ovulasyon testi alacağım.o günleri iyi değerlendirceğim.bu seferde o tarihlerde konyada annemin evinde oluyorum.yapacak bişey yok artık:)

siz bilirisiniz başka dua olursa oda olur sen söyle benim bu konularda tam bilgim yok sen yine ön ayak ol bize

tamam olur canım yine 4444 okuyalım ben ezberledim de
isteyenlere dağıtalım o zaman ben yazarım arkadaşlar okudukçada bana söylesinler
ama özelden
mesela sen 300 dedin 100 tane okudun bana bildir gibi olmaz mı üyle daha çabuk biter cumaya kadar bitirelim olmaz mı

yarın konuşalım dayımın kızı eşiyle gelcekmiş acuk hazırlk yapam

benimde cok kötü huyum var cok uyuyurum sirf bunun icin doktora bile gitmek istyrm.acaba hangi doktora gitsem

önce dahiliyeye git canım. kan sayımı demir tiroid hormonu gibi bir şeyler bakılabilir. altta yatan bir şey yoksa psikiyatriye gönderebilirler.çünkü çok uyumak bazen depresyonla ilişkili olabiliyor. orda da bir şey çıkmazsa sen çook uyuyon demektir. uykucu seni

o zaman ovulasyon testi almana gerek yokki
gitmesene daha sonra git

slm kizlarrr okuya okuyaaa yeni gelebildimmmm:))))
nasilsinizz bakimmm neler yapiyorsunuzzz
bercestemmm kendini nasil hissediyorsunnn var mi belirtinnn?

mesela ben moralim çok bozuksa uykum geliyor hani şimdi uyuynur mu denilecek zamanlarda
herkes ayıplıyo ama benim kafayı şarj etmem lazım anlamıyolar valla uyanınca daha iyi oluyorum

canım benim iyiyiz. sen nasılsın. eşin düzeldi mi? senin de az kaldı bata di mi? ne durumdasın? amma çok sordu yahu

canım benim iyiyiz. sen nasılsın. eşin düzeldi mi? senin de az kaldı bata di mi? ne durumdasın? amma çok sordu yahu

bende iyiyim canim esim gunden gune iyiye gidiyorrr isteee yaaa sukurrr rahat yatabiliyor artikk...canim saliya olurum herhalde belki de yarinn(
bugun hep kasiklarim vee belim agridi olacam herhalde yine benn
insallh yanlisss sinyallerdirrr:18::18:

Son düzenleme:

plan yapınca planlar hiç tutmuyo bu konuda benim normalde planımda bu ay özellikle bu aralar denemelerim olacaktı ama süpriz erken geldi ve gitti üstüne olmasaydı bile bende şuan konyadayım annemlerde bende hiç bişey yapamayacakmışım akışına bırak dostum öyle daha güzel takmayacaksın .....

çok şükür memeciklerim hala şiş
çünkü inmesi demek adet oluyorum demek
birde kasıklarımda ve karnımın altında şişlik var bugün eşim gösterdi belirgin sağ kasığım
bugün sabahtan beri progestan almıyorum kasıklarımda hafif kasılma var içimi geriyo bişey hiç böyle olmazdı
tabiiiiiikkkiiiii herşeyi bende uyduruyo olabilirim
ben aşırı hassaslaşırım adet öncesi çok neşeliyim ve hiç gergin değilim
belirtiler bukadar

ben tam tersi gözüme uyku girmez iştahım kapanır öyle durumlarda

iştahım benimde kapanır hatta çıkarırım bile
ama beynim uyuşur ve uyuma sinyalleri verir
herkeste hayret eder nasıl uyuyo diye vücudum farklı tepki veriyo

bende iyiyim canim esim gunden gune iyiye gidiyorrr isteee yaaa sukurrr rahat yatabiliyor artikk...canim saliya olurum herhalde belki de yarinn(
bugun hep kasiklarim vee belim agridi olacam herhalde yine benn
insallh yanlisss sinyallerdirrr:18::18:

kız olacam olacam diye çağırma şunları olmazsın inşallah yanlış alarmdır obelkasık ağrısı gebelikte de olur hem. unutma kırmızı gelene kadar umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…