çok şükür memeciklerim hala şiş
çünkü inmesi demek adet oluyorum demek
birde kasıklarımda ve karnımın altında şişlik var bugün eşim gösterdi belirgin sağ kasığım
bugün sabahtan beri progestan almıyorum kasıklarımda hafif kasılma var içimi geriyo bişey hiç böyle olmazdı
tabiiiiiikkkiiiii herşeyi bende uyduruyo olabilirim
ben aşırı hassaslaşırım adet öncesi çok neşeliyim ve hiç gergin değilim
belirtiler bukadar
çok şükür memeciklerim hala şiş
çünkü inmesi demek adet oluyorum demek
birde kasıklarımda ve karnımın altında şişlik var bugün eşim gösterdi belirgin sağ kasığım
bugün sabahtan beri progestan almıyorum kasıklarımda hafif kasılma var içimi geriyo bişey hiç böyle olmazdı
tabiiiiiikkkiiiii herşeyi bende uyduruyo olabilirim
ben aşırı hassaslaşırım adet öncesi çok neşeliyim ve hiç gergin değilim
belirtiler bukadar
rümeysacım 41 kere meryem suresini okumakta ii geliyo diyorlarbilgimizeee......
rümeysacım 41 kere meryem suresini okumakta ii geliyo diyorlarbilgimizeee......
plan yapınca planlar hiç tutmuyo bu konuda benim normalde planımda bu ay özellikle bu aralar denemelerim olacaktı ama süpriz erken geldi ve gitti üstüne olmasaydı bile bende şuan konyadayım annemlerde bende hiç bişey yapamayacakmışım akışına bırak dostum öyle daha güzel takmayacaksın .....
kız olacam olacam diye çağırma şunlarıolmazsın inşallah yanlış alarmdır o belkasık ağrısı gebelikte de olur hem. unutma kırmızı gelene kadar umut kesilmez
ayyyy hadii hayirlisi caninmmm yaaa insallh bebegin seninledirr
sen simdi kasik siskinligi falan diyincee bakimmm dedimm bende hemenn
ama bende oyle bisii yokkk
hayirlisi bakimm yaa
o zaman ovulasyon testi almana gerek yokki
gitmesene daha sonra git
iştahım benimde kapanır hatta çıkarırım bile
ama beynim uyuşur ve uyuma sinyalleri verir
herkeste hayret eder nasıl uyuyo diyevücudum farklı tepki veriyo
bak sen şuna bizımle bebeklerimiz adet alana kadar biz hamişizz
sen bir başkasın zaten bercestembu arada peri bayadır yok. onu çook özledim ne zaman döner acaba
ayyyyyy evett yaaa gobegim de buyudu bu aralarrr hamilelikten olsaa gerekkk
ben bugün alışveriş yaptım aldığım gömleği görmeniz lazım ben onu giyim hamilemisin diye sorarlar
hiç orda fark etmemişim bilerek yapmadım valla
inşallah hamilemisin derlerse evet derizzz:26:
konyalı mısın.ben konyalıyım muğlada yaşıyorum.
yola gidecek olunca mecburen plan yapıyorsun.göçebe kuşlar gibi ordan oraya savrulacağım.istanbula gideceğim.kardeşim asker.yedek subay.mezuniyeti var.kardeşimi de alınca ailecek konyaya döneceğiz.görümcenin çocuklarının da sünneti var.kardeşimide bi özledim ki.burnumda tütüyor valla
ben uyuyom kızlarriyi geceler
evet konyalıyım aynen dediğin gibi göçebelik tam tabir, bende 5 senedir ailemden ayrı ankaradaydım son bir senedirde evli trabzondayım bu hafta konyadayım gelecek haftada arkadaşımın düğünü için ankarada olacam sonra dinlenmeden işe gitmenin derdindeyimama bildiğim planlarım yinede saptı sapmayan plan yok anacım
ben çok iyi değilim arapçadaaslında biliyorumda eşşeklik işte okumaya korkuyorum
naıl isterseniz isterseniz herkes birgün okusun meryem suresini
vay hemşerim benim :)))))bizimkide aynı biraz anne ve kaynana evinde.biraz kendimize ayırıyoruz.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?