Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayyyy hadii hayirlisi caninmmm yaaa insallh bebegin seninledirr
sen simdi kasik siskinligi falan diyincee bakimmm dedimm bende hemenn
ama bende oyle bisii yokkk
hayirlisi bakimm yaa

hayirlisi bakimm yaa

rümeysacım 41 kere meryem suresini okumakta ii geliyo diyorlar bilgimizeee......

ben çok iyi değilim arapçada aslında biliyorumda eşşeklik işte okumaya korkuyorum
naıl isterseniz isterseniz herkes birgün okusun meryem suresini

konyalı mısın.ben konyalıyım muğlada yaşıyorum.

yola gidecek olunca mecburen plan yapıyorsun.göçebe kuşlar gibi ordan oraya savrulacağım.istanbula gideceğim.kardeşim asker.yedek subay.mezuniyeti var.kardeşimi de alınca ailecek konyaya döneceğiz.görümcenin çocuklarının da sünneti var.kardeşimide bi özledim ki.burnumda tütüyor valla

kız olacam olacam diye çağırma şunları olmazsın inşallah yanlış alarmdır obelkasık ağrısı gebelikte de olur hem. unutma kırmızı gelene kadar umut kesilmez

aayyyyyy insalllah ben de bekliyorummcanim bir umutlaa
ama boylee agrinca insan sinir oluyor yaaa

hayirlisi bakimm yaa

bak sen şuna bizımle bebeklerimiz adet alana kadar biz hamişizz

sen bir başkasın zaten bercestem bu arada peri bayadır yok. onu çook özledimne zaman döner acaba

pazartesi dönecekmiş evine inşallah sağsalim gelir
bende çok özledim
bu arada güzel sözlerin için çok teşekkür ederim sende öyle

ayyyyyy evett yaaa gobegim de buyudu bu aralarrr hamilelikten olsaa gerekkk

ben bugün alışveriş yaptım aldığım gömleği görmeniz lazım ben onu giyim hamilemisin diye sorarlar
hiç orda fark etmemişim bilerek yapmadım valla
inşallah hamilemisin derlerse evet derizzz:26:

ben bugün alışveriş yaptım aldığım gömleği görmeniz lazım ben onu giyim hamilemisin diye sorarlar
hiç orda fark etmemişim bilerek yapmadım valla
inşallah hamilemisin derlerse evet derizzz:26:

insallhh canimm benimm boylee gunun birinde cuvall gibi kiyafetlerr alirr heppp
ayyyy artik kafayi yiyorum galibaa benn istedigim seylere bakkk

evet konyalıyım aynen dediğin gibi göçebelik tam tabir, bende 5 senedir ailemden ayrı ankaradaydım son bir senedirde evli trabzondayım bu hafta konyadayım gelecek haftada arkadaşımın düğünü için ankarada olacam sonra dinlenmeden işe gitmenin derdindeyim ama bildiğim planlarım yinede saptı sapmayan plan yok anacım

vay hemşerim benim :)))))bizimkide aynı biraz anne ve kaynana evinde.biraz kendimize ayırıyoruz.:)))

ben çok iyi değilim arapçada aslında biliyorumda eşşeklik işte okumaya korkuyorum
naıl isterseniz isterseniz herkes birgün okusun meryem suresini

herkes kendi 41 gün okuyo canım bunu, sende türkçesinden oku ben bazen işte takıyorum kulaklıkları iş yaparken kulaklıktan dinliyorum bile bence onun bile faydası vardır.....

vay hemşerim benim :)))))bizimkide aynı biraz anne ve kaynana evinde.biraz kendimize ayırıyoruz.:)))

aileden ayrı olmak zor özellikle çocuk düşünmeye başlayınca bencilce keşke annemler yanımda olsa diyorum ama allahtan sevdiğimleyimde terazi dengeleniyo seviyoru katlanıyorum hasrete be cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…