aileden ayrı olmak zor özellikle çocuk düşünmeye başlayınca bencilce keşke annemler yanımda olsa diyorum ama allahtan sevdiğimleyimde terazi dengeleniyo seviyoru katlanıyorum hasrete be cicim
aynen hemşerim zor.güvenilir bakıcı bulmakta iş.
ben yatıyorum artık.yarın okul var:)))
sayın bakanımızı dinleyeceğim:)
önce dahiliyeye git canım. kan sayımı demir tiroid hormonu gibi bir şeyler bakılabilir. altta yatan bir şey yoksa psikiyatriye gönderebilirler.çünkü çok uyumak bazen depresyonla ilişkili olabiliyor. orda da bir şey çıkmazsa sen çook uyuyon demektir. uykucu seni
kızlar bende gece vardiyasına emanet ediyorum topiği sabaha kadar iyi bakın
yarın teste gitmiyorum eşimle ortak karar bu sefer o stres oldu bekleyelim diyo bakalım gün ola hayrola
yarın teste gitmiyorum eşimle ortak karar bu sefer o stres oldu bekleyelim diyo bakalım gün ola hayrola
eşin tahlil yaptırdı mı canım??sperm sayısı az mı ki??direkt asılama yapılırmı bilmiyorum.
bende pco var eşimde sorun yok.3 hap tedavisi 2 asılama geçirdim simdi tüp bebek tedavisine basladım.
merhaba tatlım, evet eşim de tahlillerini yaptırdı. bizdeki sorun şu aslında biz tahlilleri yapıyoruz ve başka da yaptığımız bişi yok hep bir sorun çıkıyo ara veriyoruz . bu defa inşallah başlarsak devam edecez. eşimin tahlilleri biraz düşük hız ve morfoloji sorunu var. aşılama olur mu bilmiyorum ama denemek istiyoruz. herşey yoruyor artık hayırlısı olsun...aşılama da morfoloji önemlidir dimi?
iyii gecelerr kızlaarrrrrr öpüldünüüüzzz
Allah kavuştursun ben geldim ama biraz sonra yarım saat kadar çıkıp tekrar gelirim
Nasılsın adasim çift çizgiyi yakalayıp carpismissin ins bebisin tutunurda birlikte Hamisoluruz kırklarımız karışır Ayyy ne güzel olur hayali bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?