Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

aileden ayrı olmak zor özellikle çocuk düşünmeye başlayınca bencilce keşke annemler yanımda olsa diyorum ama allahtan sevdiğimleyimde terazi dengeleniyo seviyoru katlanıyorum hasrete be cicim

aynen hemşerim zor.güvenilir bakıcı bulmakta iş.

ben yatıyorum artık.yarın okul var:)))
sayın bakanımızı dinleyeceğim:)

bende allahın izniyle gideyim bari yarın yorucu bigün bekliyo yine beni önümüzdeki hafta sizi ösleyebilirim beni unutmayın emi iyi geceler canlar çok öpüldünüz.....

kızlar bende gece vardiyasına emanet ediyorum topiği sabaha kadar iyi bakın
yarın teste gitmiyorum eşimle ortak karar bu sefer o stres oldu bekleyelim diyo bakalım gün ola hayrola

en iyisi gidip bi doktora gözükeyim olmadı dedğin gibi uykucunun biriyim :) ozman yapcak bişey yok sanırsam

kızlar bende gece vardiyasına emanet ediyorum topiği sabaha kadar iyi bakın
yarın teste gitmiyorum eşimle ortak karar bu sefer o stres oldu bekleyelim diyo bakalım gün ola hayrola

bize de ortak kararınıza saygı duymak düşüyor
hakkınızda hayırlısı tatlım...iyi geceler dikkat et kendineee

eşin tahlil yaptırdı mı canım??sperm sayısı az mı ki??direkt asılama yapılırmı bilmiyorum.
bende pco var eşimde sorun yok.3 hap tedavisi 2 asılama geçirdim simdi tüp bebek tedavisine basladım.

merhaba tatlım, evet eşim de tahlillerini yaptırdı. bizdeki sorun şu aslında biz tahlilleri yapıyoruz ve başka da yaptığımız bişi yok hep bir sorun çıkıyo ara veriyoruz . bu defa inşallah başlarsak devam edecez. eşimin tahlilleri biraz düşük hız ve morfoloji sorunu var. aşılama olur mu bilmiyorum ama denemek istiyoruz. herşey yoruyor artık hayırlısı olsun...aşılama da morfoloji önemlidir dimi?

bir doktor belirleyip onun dediği yolda ilerlemeniz gerekir tatlım..aşılamada morfoloji de önemli tabiki ama doktor ne der önemli olan bu...:26:
hadi hayırlısı bakalım bi yerden baslayın artık

iyii gecelerr kızlaarrrrrr öpüldünüüüzzz

uyuyacan mı? benimki de laf sabaha kadar kalırmışız canım her doktor farklı şeyler söylüyo. ben polikistik over belirtilerini okuyorum kilo dışında bişi yok gibi, tahliler de normal çıkıyo ama adet olmadan iki hafta önceden benim memeler sızlamaya başlıyo (iyi ki kimse tanımıyo bizi rahat rahat yazıyorum) o zaman aceba pko mu var diyorum!!! offf işler karışık yani şimdi güvenilir bi doktor araştırıyorum. sen nerde tedavi oluyorsun?

Allah kavuştursun ben geldim ama biraz sonra yarım saat kadar çıkıp tekrar gelirim

Nasılsın adasim çift çizgiyi yakalayıp carpismissin ins bebisin tutunurda birlikte Hamis oluruz kırklarımız karışır Ayyy ne güzel olur hayali bile güzel

Nasılsın adasim çift çizgiyi yakalayıp carpismissin ins bebisin tutunurda birlikte Hamis oluruz kırklarımız karışır Ayyy ne güzel olur hayali bile güzel

ayy evet yaa keskeee ne guzel olurdu vallahi kocise carpmadan yolla gondermedim,,,bide yarin carparim ins spermde yumosa carpmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…