Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

amanin barteekkkkkkk ,,msni bile kontrol ettim gece vardiyasindaki elemanlar nerde diye ,,,ayyy bende tam cikiyordum haa ,,tamam beklerim

Kur'an okudum namazımı kıldım ancak girebildim bugün 10 :45 te evden çıktık 16:00 da döndük tekrar 17:00 de çıkıp 22:00 de geldik yogun bı gun oldu hava güzeldi vakıfda piknik yaptık buradaki turk arkadaslarla

ohh gel keyfim gel:125: bende butun gun evde pinekledim hava yine yagmurluydu

Biraz sonra çarpışacağız bizde 1 haftadır tık yok ama şimdide düşünüyorumda ayın 1inimi beklesem adete 1 hafta kalasiya çarpışmayın diyenler var

sen yumos donemlerini carpismamismiydin nasil bos gecti 1 hafta ?????

hem neden 1 hafta kala carpismayin diyor o diyenler ????? bi sakincasimi varmis ala ala ,,,

Kız kiki ne kadar terbiyesiziz mahremimizi burda paylaşıyoruz utandım yaa kikiki

ne var bee ,,hee beni gorunce artik kacacak delikk ararsin utaniyomusmus de get

ben demin burda canli yayin yaptim neredeyse ,,ayaklar havada yazdim yahuu simdi ben terbiyesizmi oldum :26:

sen yumos donemlerini carpismamismiydin nasil bos gecti 1 hafta ?????

hem neden 1 hafta kala carpismayin diyor o diyenler ????? bi sakincasimi varmis ala ala ,,,

Pazar gunü en son yumoslar çatlamıştı ondan sonrada tık yok canım adete 1 hafta kalasiya eğer bebis olduysa tutunamayabiliyormus benim arkadas söylemişti onada annesi kayınvalidesi söylemiş oda oyle yapıyordu

Pazar gunü en son yumoslar çatlamıştı ondan sonrada tık yok canım adete 1 hafta kalasiya eğer bebis olduysa tutunamayabiliyormus benim arkadas söylemişti onada annesi kayınvalidesi söylemiş oda oyle yapıyordu

hheee yumos doneminden sonra calismadiniz yani anladimm,,,valla bizimde bi yarin kaldi ,,bat a kadar ara vericez bende esimde biktik,,hele esim ,,ben artik bu isi yakinda hepten birakacagim diyor

bir hafta kalasiya oylemi oluyomuss hic duymamistim,,,bak bisi daha ogrenmis olduk,,,mahremini anlatmasaydin bilmicektik iste bak

bi bebeğim olmasını çok istiyorum ama eşim biraz korktuğundan tam olarak birlikte bi girişimde bulunamıyoruz bende ya olursalardayım (yumurtlama gününde ilişkimde olmadı çok karışık ve ilaç kullandığım için sakıncalı bi ay geçiriorum.29 mayısta adet gördüm 6 gün. bittikten 2 gün sonra 4 gün ilişkim oldu geri çekme yöntemiyle.sonrasında yok ama 10 gündür kabızlık çekiorum ki ben kabız olmam hiç. midem bulanıo özellikle akşam yemek yedikten sonra ve başım dönüyo.başım ağrıyo sanki burnum kanıcak nerdeyse ağrıdan. adetime 1 hafta var ama ben 15 gündür sürekli kasık sancısı çekiyorum ve yumurtlamada gelen şu beyaz akıntı bu ay aralıklarla abarttı bende en son sarı yeşilimsi bi renk geldi. gaz sorunu yaşıyorum. meme uçlarım çok belli oluyo normalde olmaz o kadar.böle bisürü şey bunlar yumurtlama ve adet dönemi belirtiside olduğu için düşünmek istemiyorum çünkü daha öncede hamişim sandım kan testi vs çıkmadı üzüldüm. eşimde içime tamamen bırakmasada ilişki esnasında meni geldini belkide biraz boşaldını falan söledi. ordan kafama taktım.çok sıkıntılıyım çok ağlamak gelio bide. belkide ben olsun istiorum die öyle düşünüyorum hayırlısı artık allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah..

Adamlarda haklı psikolojileri bozuluyor mecbur hissediyorlar sonrada

Adamlarda haklı psikolojileri bozuluyor mecbur hissediyorlar sonrada

hakli tabi bu ay cok calistik hic bisi kacirmadik ,,,,,son 4 -5 aydir hep kaciriyorduk hep bi aksilik cikiyodu ve calissak bile az calisiyorduk ,,busefer boyle denedim tabloya bak olmusmu kikikikiki

BAT 12 hazirandi -SAT 14 haziran

carpismalar:::::::::::::::::::::::15 haziran---17 haziran--19 haziran--21haziran--23 haziran-24 haziran-bide yarin var iste

ulan on gun icinde 7 sefer ohaa tabi bikar kikikikikikikiki bari bos cikmasa

Son düzenleme:

valla hayatim biz burdakiler,,, topiktekilerin cogu 1 seneyi gecmis bir suru kisi var ben dahil olmak uzere ,,geri cekme yontemi degil ileri yontemi kullana kullana bi hal olduk ama daha ortada bisi yok,,,,,sanirim bebis hemen oyle kolay gelmiyo,,,,sendede bisi cikacagini sanmiyorum,,,belki cok istekli olusun psikolojik belirtiler veriyor sana ,,
bizim her ay yasadigimiz gibi ...,,,hemen umitlenme derim husrana ugrarsin sonra,,,,

Son düzenleme:

:) doğru diosun canımçok güzel açıklamışsın geri çekmeyle hamilelik bekler oldum işte bu korkak koca yüzünden inşallah sizlerin ve tüm isteyenlerin bebişlerin gelir bu ay benim kocamada bebiş aşkı gelsin tabiiii:)

ayy evet yaa keskeee ne guzel olurdu vallahi kocise carpmadan yolla gondermedim,,,bide yarin carparim ins spermde yumosa carpmistir

Kızlar iyi geceler. Bat'im 29 Haziran ve benim bugün karnım ağrımaya başladı. Hadi hayırlısı. Hiç belirtim yok bu ay bunedenle umutlanmiyorum ama Yinede her ihtimale karsı ilaç icmiycem.
Kasıklarım ağrımıyor göbek deliğimin altı sancilaniyor. Bu belirtiden sayılır mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…