duramadin dimiiiazgin kari,seni simdi bebise bisi olur gitme kikikikikiki
:) doğru diosun canımçok güzel açıklamışsın geri çekmeyle hamilelik bekler oldum işte bu korkak koca yüzündeninşallah sizlerin ve tüm isteyenlerin bebişlerin gelir bu ay benim kocamada bebiş aşkı gelsin tabiiii:)
hakli tabi bu ay cok calistik hic bisi kacirmadik ,,,,,son 4 -5 aydir hep kaciriyorduk hep bi aksilik cikiyodu ve calissak bile az calisiyorduk ,,busefer boyle denedim tabloya bak olmusmukikikikiki
BAT 12 hazirandi -SAT 14 haziran
carpismalar:::::::::::::::::::::::15 haziran---17 haziran--19 haziran--21haziran--23 haziran-24 haziran-bide yarin var iste
ulan on gun icinde 7 sefer ohaatabi bikar kikikikikikikiki bari bos cikmasa
İste geldim burdayim ben bu iste ustayim heh hehh heeee
seni daha oncede bu topikte gordum gibi ,,hosgeldin ,,nasilsin ?? niye sessizsiniz acaba
len ne cabuk geldin sensupurgeli cadi kikikik yine yalapsap yaptin dimi oyle zevkimi olur bea
Kızlar iyi geceler. Bat'im 29 Haziran ve benim bugün karnım ağrımaya başladı. Hadi hayırlısı. Hiç belirtim yok bu ay bunedenle umutlanmiyorum ama Yinede her ihtimale karsı ilaç icmiycem.
Kasıklarım ağrımıyor göbek deliğimin altı sancilaniyor. Bu belirtiden sayılır mı ??
Okuyordum. neler olmuş neler konusmussunuz diye yazılanları okuyordum.
bence sayilir ,,hatta hic bir belirti yoksa bile oda sayilir ,,cunki ben kizimda hic bir tane belirti yasamadim ,,sadece adetim gelicekmis gibi oldum sonra gelmedi iste ,,,adetimden 1hafta 10 gun gectikten sonra ancak ozaman goguslerim cok sizladi
hadi hayirlisi ins 29 da gelmez kirmizkart bebisin seninledir ,,bizede haber et haa ?? merakta kalmiyalim
Kız çok erken başlamışsın çalısmalara Allah rast getire ins
Kız çok erken başlamışsın çalısmalara Allah rast getire ins
Haber vermez olurmuyum. Listeye adımı yazdırdım :)
Hadi iyi geceler herkese.[/QUOTE
listedemiydin superrya,,,tamam ozaman iyigeceler sana byee
ne yapiyim kocis kendi kasindi ,,simdi bu 4 sene once idrar torbasi prostati var suphesi uzerine tr de kontrollere gitti cok sukur bisi cikmadi ama o sirada sperm testide yapilmis buna ,,,,doktor masallah senin spermler superyuzucu demis buna,,,,buda odur budur bana bunu sayiklar durur ,,yok benim spermler super yuzermiste yok icerde 5 gun bile yasarmista ,,sorun benim tarladaymista ufffff
4 gun sonra sperm testi yapilacak randevusu var ,,yok ne geregi varmista ,,ya diyorum o seni bahsettigin tam 4 sene simdi tembellesmis olabilir diyorum yok o hala hava atiyor
tamam gel hadi ispat hodri meydan diyerek gaza getirdimerken baslamamizin komikte olsa sebebii bu tatlim kikikii
Aman aman maşallah damada da maşallah gelinede maşallah 9 ay 10 gun sonra oğlu olur ins hehehe
kizlar gulmeyin bana ama benim sayfada arada zil caliniyo kikiki sizdede oluyomu,,yaw elim biyeremi degiyo diye bakiyorum yok ,,topikte oluyo sadece
Herifin yokluğu basına vurmuş ondan sesler duyuyorsundur kız ben bı dus aliym beklermisin
cokta ilgileniyormus gibi bide bekle diyo pehhisin gucun dalga
Geldim kikicim ask olsun ne dalgası hakkını helal et beklettim hasret özlem sona erdi sonunda seninleyim
yaa sorma 1 senedir super halimiz bu obur turlusunu dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?