Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

canim ustelik yumos donemlerinde bile calismamissin ki o donemde olmazsa olmaz ....hem kocisin neyden korkuyo anlamadim ???

Kız çok erken başlamışsın çalısmalara Allah rast getire ins

bence sayilir ,,hatta hic bir belirti yoksa bile oda sayilir ,, cunki ben kizimda hic bir tane belirti yasamadim ,,sadece adetim gelicekmis gibi oldum sonra gelmedi iste ,,,adetimden 1hafta 10 gun gectikten sonra ancak ozaman goguslerim cok sizladi

hadi hayirlisi ins 29 da gelmez kirmizkart bebisin seninledir ,,bizede haber et haa ?? merakta kalmiyalim

Haber vermez olurmuyum. Listeye adımı yazdırdım :)
Hadi iyi geceler herkese.

ne yapiyim kocis kendi kasindi ,, simdi bu 4 sene once idrar torbasi prostati var suphesi uzerine tr de kontrollere gitti cok sukur bisi cikmadi ama o sirada sperm testide yapilmis buna ,,,,doktor masallah senin spermler superyuzucu demis buna,,,,buda odur budur bana bunu sayiklar durur ,,yok benim spermler super yuzermiste yok icerde 5 gun bile yasarmista ,,sorun benim tarladaymista ufffff

4 gun sonra sperm testi yapilacak,, randevusu var ,,yok ne geregi varmista ,,ya diyorum o senin bahsettigin tam 4 sene oldu simdi tembellesmis olabilir diyorum yok o hala hava atiyor

tamam gel hadi ispat hodri meydan diyerek gaza getirdim erken baslamamizin komikte olsa sebebii bu tatlim kikikii

Son düzenleme:

ne yapiyim kocis kendi kasindi ,, simdi bu 4 sene once idrar torbasi prostati vardir suphesi uzerine tr de kontrollere gitti cok sukur bisi cikmadi ama o sirada sperm testide yapilmis buna ,,,,doktor masallah senin spermler superyuzucu demis buna,,,,buda odur budur bana bunu sayiklar durur ,,yok benim spermler super yuzermiste yok icerde 5 gun bile yasarmista ,,sorun benim tarladaymista ufffff

4 gun sonra sperm testi yapilacak ,,,randevusu var ,,yok ne geregi varmista ,,ya diyorum o senin bahsettigin tam 4 sene oldu simdi tembellesmis olabilir diyorum yok o hala hava atiyor

tamam gel hadi ispat hodri meydan diyerek gaza getirdim erken baslamamizin komikte olsa sebebii bu tatlim kikikii

Son düzenleme:
kizlar gulmeyin bana ama benim sayfada arada zil caliniyo kikiki sizdede oluyomu ,,yaw elim biyeremi degiyo diye bakiyorum yok ,,topikte oluyo sadece

Aman aman maşallah damada da maşallah gelinede maşallah 9 ay 10 gun sonra oğlu olur ins hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…